Yüzyıl hastanesi Dr. Serap simavlı da tüp bebek yaptıranlar

Amh değerim 10 evet bende bu şekilde düşünüyorum bu ay hsg çekildikten sonra 3 ay daha ilaçla ya da kendi haline bırakıp deneyeceğim sonrasın da olmazsa tüp bebek
Evet hsg den sonra hamile kalanlar olabiliyor ama bana hiç faydası olmadı hatta ben histereskopi oldum polip alındı ama kendiliğinden aşılamayla bile olmadı

Evet hsg den sonra hamile kalanlar olabiliyor ama bana hiç faydası olmadı hatta ben histereskopi oldum polip alındı ama kendiliğinden aşılamayla bile olmadı
Doğrudur bilemiyorum ne zamandır istiyorsunuz bende biraz sabrımın tükendiği zamanlardayım baya kafama takmaya stres olmaya başladım direk tüp bebek denemek için erken mi acaba oluyorum ama beni bu şekilde süreç kötü etkiliyor

Sizinde pcos var sanırım sizin Amh kaç
Bana da pcos diyorlar ama hiç belirtim vs yok hatta amh 2,58 adetlerim düzenli sadece ultrasonda çok fazla yumurta gördüğünü söyledi doktorlar Serap hanım da tam tersi pcosla alakanız yok ultrasonda fazla yumurtada gözükmedi

Belki o ay fazla yumurta gelişmiştir Amh değeriniz gayet iyi pcos değilsiniz benim her zaman iki yumurtalık da bir sürü yumurtam oluyor

Ben bu ağustosta 3 yıllık evli olacağım 1,5 yıllıkken hamile kaldım ama heterepotik gebelik oluştu ameliyat oldum tüpüm alındı 1,5 yıldır tekrardan denedim ama olmadı bekledikçe sabrım tükendi psikolojim bozuldu sırf bu bebek meselesine yönelmek için işimi falan bıraktım Allah büyük inşaallah tüp bebek te ilk denemede olacağına inanıyorum hepimize nasip etsin

siz ne zamandır düşünüyorsunuz kaç yıllık evlisiniz
2 yıllık evliyim 1.5 senedir istiyorum hiç gebelik oluşmadı bende 1 kere klomen 1 kere femara denedim olumsuz oldu 23 yaşındayım yaşımda genç ama insan olsun istiyor yani acaba aceleci mi davranıyorum diyorum

amin inşallah çok geçmiş olsun

2 yıllık evliyim 1.5 senedir istiyorum hiç gebelik oluşmadı bende 1 kere klomen 1 kere femara denedim olumsuz oldu 23 yaşındayım yaşımda genç ama insan olsun istiyor yani acaba aceleci mi davranıyorum diyorum
Ay yaşın çok genç ben 30 a merdiven dayadıgım için hemen olsun istiyorum ama sen daha küçüksün kendini yıpratma

Canım senın nasıl gıdıyo ılaclar ıgneler agrın oluyomu hıc
Canım ilaçlar iğneler beni çok halsiz bıraktı kasıklarımda hafif ağrı vardı ama son 1 saattir sağ kaşığım fena ağrıyor yumurtam çatladı diye korkuyorum iğnemi de yaptım çatlamaması için bakalım yarın görücem senin nasıl geçiyor

Valla bende aynı ozellıkle ıgnelerı yaptıktan sonra falan agrım oluyo bakalım az kaldı yarın ola hayrola

Canım naptın ben cıktm smdı hastaneden pazartesı yumurta toplama olucak rahım kalınlıgı ıyı dedı 8-9 yumurta gozukuyo dedı bıraz uzuldum az sankı cumartesıde kan verıcem sabah hormonlara bakılacak bılmıyorum ya ınsallan ıyı bırseyler cıkar sen naptın cok kalabalıktı bugun

Canım bende sabahtan oradaydım seninle durumum aynı bana da 8-9 yumurta ve hepsi büyükte değil içinde çok küçüklerde var moralim bozuldu az yumurta ama tabii önemli olan kaliteli olması umarım öyledir. Benimde pazartesi yumurta toplama olacak. Seninle her şeyimiz aynı zamanda gidiyor

Evet canım bakalım ne olcak pazartesı saat 10 da olucak dedı of korkuyorum ya ınsallah guzel embrıyolar olur ya yıne aynı ılaclara devam sen pekı

Evet canım bakalım ne olcak pazartesı saat 10 da olucak dedı of korkuyorum ya ınsallah guzel embrıyolar olur ya yıne aynı ılaclara devam sen pekı
Benim 8 buçukta olacak benim gonalf 200 e çıkardı normalde 150 vuruyordum meriofert falan verdi yumurta çatlamaması içinde verdi cumartesi tüm iğneler bitmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…