- 26 Mayıs 2025
- 295
- 84
- 13
Büyürler canım merak etme hatta pcos olman tup bebekte avantaj bence cunku fazla yumurtan cıkıcak ve sansın daha cok olucak guzel dusun guzel olsun yarın bellı olur zaten banada haber verBenim aşılamada dozum 50 ydi pcos olduğu için bir anda büyümesin diye ve 10 gün falan vuruluyordum benim baya geç büyüyordu inşaallah bu sefer erkenden büyürler
Tamam canım teşekkür ederimBüyürler canım merak etme hatta pcos olman tup bebekte avantaj bence cunku fazla yumurtan cıkıcak ve sansın daha cok olucak guzel dusun guzel olsun yarın bellı olur zaten banada haber ver
Naptın canım gıttınmı ne dedı doktorTamam canım teşekkür ederim
Evet canım gittim en büyüğü 11 olmuş çok fazla büyümemiş tekrardan iğne verdi yumurta çatlamaması içinde iğne verdi bakalım perşembe günü tekrardan çağırdıNaptın canım gıttınmı ne dedı doktor
Ay ınsallah canım ben saat 8:30 9 gıbı orda oluyorum genelde..kac yumurtan gozukuyor pekı bırsey dedımı ıgne yıne merıofert ve gonal f mıEvet canım gittim en büyüğü 11 olmuş çok fazla büyümemiş tekrardan iğne verdi yumurta çatlamaması içinde iğne verdi bakalım perşembe günü tekrardan çağırdı️ Galiba seninde perşembe günü kontrolün var orda tanışırız inşaallah
Bende erkenden orda oluyorum canımAy ınsallah canım ben saat 8:30 9 gıbı orda oluyorum genelde..kac yumurtan gozukuyor pekı bırsey dedımı ıgne yıne merıofert ve gonal f mı
Ay persembe ıkımızde guzel haberler alıp orada gorusuruz ınsallahBende erkenden orda oluyorum canımyine aynı iğneleri verdi 10 a yakın yumurta gördü
İnşallah canım sana kaç tane yumurtan var demişti ben biraz endişe ediyorum yumurtalarım geç büyüyor diyeAy persembe ıkımızde guzel haberler alıp orada gorusuruz ınsallah
Bana soylemedı sadece en buyuklerını olctu ılac yazdı tekrar bende korkuyorum acaba azmı yumurtam cıkıcak dıye bırde besıncı gune gıdıcekmı heyecanlıyım valla bılmıyorumİnşallah canım sana kaç tane yumurtan var demişti ben biraz endişe ediyorum yumurtalarım geç büyüyor diye
Canım sana çatlama önleyıcı ıgne olarak orgalutranmı verdıİnşallah canım sana kaç tane yumurtan var demişti ben biraz endişe ediyorum yumurtalarım geç büyüyor diye
Aslında yumurtanın çok olması da önemli değil kaliteli olsun yeter ki endişe etmeyelim güzellikler kolaylıklar bizi bulsunBana soylemedı sadece en buyuklerını olctu ılac yazdı tekrar bende korkuyorum acaba azmı yumurtam cıkıcak dıye bırde besıncı gune gıdıcekmı heyecanlıyım valla bılmıyorum
Evet canım 2 tane verdiCanım sana çatlama önleyıcı ıgne olarak orgalutranmı verdı
Banada 3 tane verdı bakalım persembe ne olacakEvet canım 2 tane verdi
Canım sen kaç kez aşılama oldun yine Serap hanımda mı oldunBanada 3 tane verdı bakalım persembe ne olacak
2 defa aşılama yaptırdım devlet hastanesinde tüp bebeği Serap hanımda yaptırıyorumCanım sen kaç kez aşılama oldun yine Serap hanımda mı oldun
Ben aşılama yaptırmak istemiyorum acaba yapalım der mi bilemedim2 defa aşılama yaptırdım devlet hastanesinde tüp bebeği Serap hanımda yaptırıyorum
Sizin problem neydi eğer aşılama yaptırmak istemezseniz yapmaz diye düşünüyorumBen aşılama yaptırmak istemiyorum acaba yapalım der mi bilemedim
Pcos var bende eşimde de morfoloji bozukluğu aşılama şansı düşük olduğu için hem maddi Hemde manevi yormak istemiyorumSizin problem neydi eğer aşılama yaptırmak istemezseniz yapmaz diye düşünüyorumbana kalırsa aşılama çok gereksiz bir şey başarı oranı çok çok düşük ve insan çok büyük beklentiye girip hayal kuraklığına uğruyor tüp bebeğin başarı oranı daha yüksek inşaallah en kısa zamanda kolaylıkla kavuşuruz
O zaman tüp bebek daha mantıklı çünkü aşılama da yüksek ücretler var en azından tüp bebekle şansınız daha yüksek bu arada amh nedirPcos var bende eşimde de morfoloji bozukluğu aşılama şansı düşük olduğu için hem maddi Hemde manevi yormak istemiyorum
Amh değerim 10 evet bende bu şekilde düşünüyorum bu ay hsg çekildikten sonra 3 ay daha ilaçla ya da kendi haline bırakıp deneyeceğim sonrasın da olmazsa tüp bebekO zaman tüp bebek daha mantıklı çünkü aşılama da yüksek ücretler var en azından tüp bebekle şansınız daha yüksek bu arada amh nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?