Yüzyıl hastanesi Dr. Serap simavlı da tüp bebek yaptıranlar

Benim aşılamada dozum 50 ydi pcos olduğu için bir anda büyümesin diye ve 10 gün falan vuruluyordum benim baya geç büyüyordu inşaallah bu sefer erkenden büyürler
Büyürler canım merak etme hatta pcos olman tup bebekte avantaj bence cunku fazla yumurtan cıkıcak ve sansın daha cok olucak guzel dusun guzel olsun yarın bellı olur zaten banada haber ver

Naptın canım gıttınmı ne dedı doktor
Evet canım gittim en büyüğü 11 olmuş çok fazla büyümemiş tekrardan iğne verdi yumurta çatlamaması içinde iğne verdi bakalım perşembe günü tekrardan çağırdı ️ Galiba seninde perşembe günü kontrolün var orda tanışırız inşaallah

Ay ınsallah canım ben saat 8:30 9 gıbı orda oluyorum genelde..kac yumurtan gozukuyor pekı bırsey dedımı ıgne yıne merıofert ve gonal f mı

İnşallah canım sana kaç tane yumurtan var demişti ben biraz endişe ediyorum yumurtalarım geç büyüyor diye
Bana soylemedı sadece en buyuklerını olctu ılac yazdı tekrar bende korkuyorum acaba azmı yumurtam cıkıcak dıye bırde besıncı gune gıdıcekmı heyecanlıyım valla bılmıyorum

Bana soylemedı sadece en buyuklerını olctu ılac yazdı tekrar bende korkuyorum acaba azmı yumurtam cıkıcak dıye bırde besıncı gune gıdıcekmı heyecanlıyım valla bılmıyorum
Aslında yumurtanın çok olması da önemli değil kaliteli olsun yeter ki endişe etmeyelim güzellikler kolaylıklar bizi bulsun

Ben aşılama yaptırmak istemiyorum acaba yapalım der mi bilemedim
Sizin problem neydi eğer aşılama yaptırmak istemezseniz yapmaz diye düşünüyorum bana kalırsa aşılama çok gereksiz bir şey başarı oranı çok çok düşük ve insan çok büyük beklentiye girip hayal kuraklığına uğruyor tüp bebeğin başarı oranı daha yüksek inşaallah en kısa zamanda kolaylıkla kavuşuruz

Pcos var bende eşimde de morfoloji bozukluğu aşılama şansı düşük olduğu için hem maddi Hemde manevi yormak istemiyorum

O zaman tüp bebek daha mantıklı çünkü aşılama da yüksek ücretler var en azından tüp bebekle şansınız daha yüksek bu arada amh nedir
Amh değerim 10 evet bende bu şekilde düşünüyorum bu ay hsg çekildikten sonra 3 ay daha ilaçla ya da kendi haline bırakıp deneyeceğim sonrasın da olmazsa tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…