- Konu Sahibi tugcetugcee
aşık oldugum patronum resmen ona karşı soguk davrandım için beni işten çıkardı
. nasıl bir safım yada aşıgım ki böyle oldu resmen rezil oldum
ona karşı hislerimi belli etmemek için okadar savaş verdim ki bu durumu fazla abartmışım bu iş hayatıma bile yansıdı .belli etmemeliydim cünkü imkansız bir aşktı ben bunu zaten en başından beri biliyordum ama onu hergn görmek bile yetiyordu. ondan hiç bir beklentim yoktu
ama son günlerde kendimi bile tanıyamaz oldum.müşterilere bile soguk davranmaya başladım.herzaman konuşan susmayan benden kelime çıkmaz oldu okadar pasifleştim içime kapandım ki nekadar işimde başarılı hırslı birisi oldugumu ona gösteremedim bile
ve en sonunda işten çıkartıldım aslında aramızda hiç bir sorun yoktu tamamen benim aptallıgım durumu okadar yanlış anladı ki kendisinden nefret ettigimi bile dşünmüş olabilir. okadar alışık ki etrafındaki herkezin pofpoflamalarına yalakalıklarına ben deki hal böyle olunca yanlış anlamasına sebebiyet verdim aslında beni begeniyordu ve sırf güzel oldugum için işe aldı.cünkü iş istanbulda bir güzellik sektörü üzerineydi. olmayacak birşeydi belki ama sürekli beni çaktırmadan izliyordu önemsiyordu.. bende herseyi maaf ettim.
(( artık iş işten geçti belgeleri imzalatmaya gidicem ve onu son kez görme şansım var.o son günü mümkün oldugunca ertelemek istiyorum
((((

Son düzenleme: