Cilt Bakımı Ürünleri Yves Rocher mi ? The Body Shop mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Lilliumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
1.853
5
0
Konya
Kızlar kokusu bakımından, içeriği bakımından, kalitesi bakımından hangisi daha güzel sizce ?

Son düzenleme:
yves rocher... her ürününü tavsiye ederim, vücut nemlendiricisinden parfümüne kadar. bir vücut kremi bu kadar nasıl güzel kokar arkadaş =) (sarı mimoza kokulusu), parfüm deseniz, durdukça güzelleşiyor. dün mesela sıktım bileğime, kaç kere elimi yıkadım, temizlik yaptım deterjanlarla, hala kokuyor hala kokuyor.

yves rocher... her ürününü tavsiye ederim, vücut nemlendiricisinden parfümüne kadar. bir vücut kremi bu kadar nasıl güzel kokar arkadaş =) (sarı mimoza kokulusu), parfüm deseniz, durdukça güzelleşiyor. dün mesela sıktım bileğime, kaç kere elimi yıkadım, temizlik yaptım deterjanlarla, hala kokuyor hala kokuyor.

Bende çileklisini sıkmıştım bileğime kaldı baya güzeldi :) Banyo ürünleri kremleri veya cilt ürünleri nasıl ? :)

gerçekten güzel her şeyi. zaten mağazada her ürünün testerı var. dudak balsamının bile kaç çeşidi varsa, o kadar testerı var. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, paranız boşa gitmez. bahsettiğim vücut kremi mesela, daha sürdüğüm an odayı kokutuyor, yapış yapış yapmıyor. ben çok memnunum aldığım ürünlerinden.

gerçekten güzel her şeyi. zaten mağazada her ürünün testerı var. dudak balsamının bile kaç çeşidi varsa, o kadar testerı var. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, paranız boşa gitmez. bahsettiğim vücut kremi mesela, daha sürdüğüm an odayı kokutuyor, yapış yapış yapmıyor. ben çok memnunum aldığım ürünlerinden.

Hadi ya :) Merak ettim şimdi vanilyalısı veya çileklisi nasıl peki ? :)

Yves Rocher diyenlerdenim.
Cilt ürünlerinden makyaj ürünlerine kadar kullandım.
Gayet memnunum, her daimde kullanmaya devam edeceğim ürünler.
Kesinlikle güvenle alabileceğiniz bir marka.

Ayrıca, vücut peeling'ini tavsiye ederim, kayısı çekirdekli.
Aman yarabbim, o nasıl bir şımartılmaktır... Denememişlere tavsiyemdir... :17: :9:

Yves Rocher diyenlerdenim.
Cilt ürünlerinden makyaj ürünlerine kadar kullandım.
Gayet memnunum, her daimde kullanmaya devam edeceğim ürünler.
Kesinlikle güvenle alabileceğiniz bir marka.

Ayrıca, vücut peeling'ini tavsiye ederim, kayısı çekirdekli.
Aman yarabbim, o nasıl bir şımartılmaktır... Denememişlere tavsiyemdir... :17: :9:

:):) Çok sağol yorumun için çok teşekkür ederim canım :) Konyaya mağazası açılınca midavimi olacağım sanırım :1:

Ben malesef Yves Rocher in hiç bir ürününü kullanmadım:44: Ama The Body Shop un tüm ürünlerini
severek kullanıyorum. Şuana kadar memnun olmadığım çok çok az ürünü vardır:42:

Ben malesef Yves Rocher in hiç bir ürününü kullanmadım:44: Ama The Body Shop un tüm ürünlerini
severek kullanıyorum. Şuana kadar memnun olmadığım çok çok az ürünü vardır:42:

Beni yalnız bırakmaz Meleziimm :16:
Teşekkür ederim değerli yorumun için tatlım :) Bende çok seviyorum Body Shop'ı :)

Kuşkusuz Yves Rocher. Fondöteni hariç memnun kalmadığım hiçbir ürünü olmadı şimdiye kadar.

Hmm..Kremleri nasıl ?

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 392, align: left"]Born lıppy çilek dudak balsamı ,Vanilya eau de toılette , Rainforest volume bakım serisi çok güzeller :12::12:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Anladım canım bakıyım o dediklerine bi :1:

yves rocher, kesinlikle daha iyi body shop tan :)
ikisininde kremlerini deneyin, bence aradaki farkı herkes anlayacaktır..

parfümleri olsun makyaj malzemeleri olsun cilt bakım ürünleri olsun kesinlikle yves rocher çok daha iyi :)

body shop un kremleri yapış yapış sanki.. hiç sevemedim.
ayrıca vucut parfumlerinden aldım ama kalıcı değil, 15 dk sonra gidiyor koku..

yves rocher, kesinlikle daha iyi body shop tan :)
ikisininde kremlerini deneyin, bence aradaki farkı herkes anlayacaktır..

parfümleri olsun makyaj malzemeleri olsun cilt bakım ürünleri olsun kesinlikle yves rocher çok daha iyi :)

body shop un kremleri yapış yapış sanki.. hiç sevemedim.
ayrıca vucut parfumlerinden aldım ama kalıcı değil, 15 dk sonra gidiyor koku..

Yves Rocherin yüz temizleme jeli nasıl canım ?

Selam,
Bahsettiğin parfümün tam adını yazar mısın canım. Merak ettim, bugün bir bakacağım :)

Yves Rocherin yüz temizleme jeli nasıl canım ?

Ben hepsini kullandım tatlım, sen ne için yüz temizleme jeli istiyorsun? :)

Mesela sivilce ve akne için yeni çıkardığı temizleme jeli şahane :) Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi diye geçiyor internetteki adresinde =) Pure system adı =)

Yağ önleyici biraz daha mat bi görünüm elde etmek için kullandığım temizleme jelini yıllardır kullanıyorum, çok çok memnunum :) Peeling Tanecikli Temizleme Jeli diye geçiyor bu da, Sebo specific adı :) Bunu da öneririm =)

Back
X