- Konu Sahibi ozlemkurul
-
bu tarz komedonlar oluşmaması için, yağsız nemlendiriciler kullanmanız gerekiyor. birde kullandığınız cilt bakım ürünleri ve makyaj ürünlerinin üzerinde mutlaka "nonkomedojenik" yazmasına dikkat edin.
bendede var o yağlı noktalardan bazen canımı acıta acıta sıkıyorum çok acıyor ama
yağ bezeleriyle benimde başım dertte... özellikle çene bölgemde oluşuyor ellemesem bir sürü sonra geçiyor ama...
bendede var o sorun ya özellikle yanaklarımda elmacık kemiklerimde ve boynumda çok çıkıyo minik vede beyaz..dr.a gittim ilaç verdi ama bi işe fayda etmedi bende bıraktım kendi haline napıyım :gitme:
cildin yağ ve nem dengesi bozulduğundan çıkıyor bunlar canımm.
bana bir güzellik uzmanı hergün madensuyu içmemi söylemişti bir şişe...
estetik merkezlerinde ya kimyasal peelingle soyuyorlar cildi ya da iğne benzeri birşeyle delip çıkarıyorlar..
ama yararı yok yine çıkıyor..
stresten uzak durmak ve yağlı yiyecekler yememek gerekiyor...
bir cildiye dr.na git canım vereceği kremle cildin soyulacaktır ama bununla birlikte güneş kremi de kullanman gerekiyor...
geçmiş olsun ama maden suyunu muhakkak dene ..:lepi:
canım ay çekirdeği yiyosan o çok yapıyo.. ben ne zaman çekirdek yesem akşama kesin yağ bezelri çıkıyo ,kolay kolay da geçmiyo 1 ay sonra fln.oda bi daha yemezsem..sıkmaya çalışma sakın,faydası olmaz..aksine iz kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?