Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

internetten aldım herhangi bir sorun çıkmadı..tanıdığım bir plastik cerrah da uygulamasını yaptı çokta güzel oldu:)

arkadaşlar merhaba,
ben juvaderm uygulaması yaptırmak istiyorum ama Bursa'da yaşıyorum, kime yaptırabilirim? bilgisi olan var mı?

juvadermin çeşitleri var plus ve ultra plus.. hangisi ne için kullanılıyor bilen kimse yokmuuuuuu??? bilipte söylemeyen bitlensin:)

bitlenmeden açıklasam iyi olacak

bedduanı geri al lütfen

ultra plus daha kalın dokuludur, misalen burundan ağıza inen çizgilerde ,dudaktan çeneye inen bölgelerde ve yüzde gerekli olan bölgelere hacim vermede kullanılır

ultra ise daha çok ince kırışık çizgileri, ve dudak şekillendirmede tercih edilir çünkü molekülleri daha incedir

angelciğim merhaba size hangi ürün uygulandı ve hangi bölgelere enjekte edildi ?

memnun musunuz? ne kadar zaman geçti ve iz var mı morluk vs

teşekkürler

merhaba durum düzeldi mi merak ettim

Nasobıal bolgeye dolgu yaptrdım kızlar bugun saat 1 de yaptrdım daha hic aynaya bakmadım neye benziyorum acaba )))) yoldayım eve gidıyorum 1 saate bakarım

Evet canım sımdılık ıyı cevremdekılerde ıyı oldugunu soyluyor gorunumum degıstı kg mu aldın dıye soruyolar

merhaba arkadaşlar,

bu dolguyu göz çevresine altlarına uygulatan arkadaşlar, istanbulda nereye , kime yaptırdınız ve memnun kaldınız? öğrenebilir miyim.. çok teşekkürler...

Juvederm dolguyu bende kullandım.Dudaklarıma uygulattım.Çok memnun kaldım.Hem juvederm markalı dolgular çok güvenilir,hem de benim doktorum işinin uzmanıydı.Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a yaptırmıştım ben.

😝😝😝😜😚😜😁↪️↩️▶️▶️🏪🐯🏪🐯🏪🐯🏩🏩🔠🔢🔢6⃣🎐🎐👻🎐

kızlar juvederm volume yaptıran var mı son zamanlarda .

1ml 1500 diye her yer sasmıs durumdayım

Tekrar dolgu yaptırdiniz mi ve daha kalıcı bi dolgu bulabildiniz mi

Nişantaşında bir estetık dr.unun kliniğinde,bizzat kendisine 2 defa dolgu ve botox yaptırdım..3 ay bile sürmedi ... "Sigara kullanıyorsun da ondan dayanmıyor" dedı..İlkinde yarım koy MUŞ 750 aldı.. 2,5 ay sonra ıkıncısınde sözde tam koy MUŞ 1500 aldı .. Botox sadece kaş ortası ve şakaklara yaptı 800 de ona aldı .. Bu arada gözümün altında cukurluklar olustu, sol gözümün altında kılcal damara denk geldıgı ıcın mor bir iz kaldı .. Ve 3 ay bile bitmeden ne dolgu kaldı ne de botox ... Ne kullandı bılmıyorum .. Maddi,manevi ve fiziksel yönden hezimete uğradım acıkcası.... Bana uzak oldugu ıcın de gıdemedım hesap sormaya ...Gercı cok hesap sorabılen bırı de değılımdır .. Ama bu ıyı nıyetımın suistimal edilmesini mi gerektirir bilemedim
Şimdi yine düzeltme dolgusu,botox ve gülerken diş etlerimin görünmemesi için üst dudağıma uygulama yaptırmak arzusundayım..

Rica etsem bana önerebileceğiniz,referans olabileceğiniz güvenilir, makul fiyatlı,hatta taksit yapan bir yer var mı İstanbul'da arkadaşlar acilen..

kızlar juvederm volume yaptıran var mı son zamanlarda .

1ml 1500 diye her yer sasmıs durumdayım
ben yaptırdım dün. bugun sokaga cıkamıyorum. eğerki ihtiyacınız yoksa asimetri gibi sakın yaptırmayın. herkes cok begendi ama söylemeliyimki hiç dogal durmuyo yamuk yumuk bişi oldu. yapay görüntü sizi tatmin edecekse buyrun yaptırın. aa ben cok memnunum diyen kızlara bakıyorum hiçbirininkide güzel olmamış. okadar pişmanımki anlatamam sokaga cıkamıyorum. yarın işe nası gidicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…