juvadermin çeşitleri var plus ve ultra plus.. hangisi ne için kullanılıyor bilen kimse yokmuuuuuu??? bilipte söylemeyen bitlensin:)
ah ah ben yağ dolgusu yaptırmıştım ya aylar önce.. çoook pişmanım. evet bi toparlama oldu tabi ama yağlar sağ yanağımın altına sarktı, ağzımın kenarında ceviz kadar bir yanak tümseği oluştu. tek yanağımın altı tombalak ve profilden çok iğrenç bi görüntü. unutmayın yağ enjeksiyonunda çıkacak sonuç önceden kestirilemiyor ve yüz kontürü kontrol edilemiyor. detay kabul etmeyen bi enjeksiyon yöntemi ve ne çıkarsa bahtınıza bir durum
Nasobıal bolgeye dolgu yaptrdım kızlar bugun saat 1 de yaptrdım daha hic aynaya bakmadım neye benziyorum acaba )))) yoldayım eve gidıyorum 1 saate bakarım
kızlar juvederm volume yaptıran var mı son zamanlarda .
1ml 1500 diye her yer sasmıs durumdayım
Tekrar dolgu yaptırdiniz mi ve daha kalıcı bi dolgu bulabildiniz miMerhaba arkadaslar ben de gecen sene nisan ayinda yaptirdim goz altlarima cukurlari doldurduk yorgun ve uykusuzbgorunuyordum hep, juviderm sonrasi daha dinc saglikli ve genc gorundum ama 7 ay sonra dolgu etkisini kaybetti ve simdi yine bu sene nisan ayi gibi yaptirmakmistiyorum ama daha uzun sure kalicinolanini istiyorum. Simdi onu arastiriyorum. Evet bu arada iki goz alti yaklasik 20 dakikalik uygulama icin 400TL vermistim az para degil hele benim gibi calismayan biri icin cok zor yav bu guzellik meseleleri. Ha dudak yanak v.b artik asirilik olarak dusunuyorum gercekten ihtiyac duyuyorsaniz yaptirin bos yere mahvetmeyin kendinizi. Saglicakla kaliniz
ben yaptırdım dün. bugun sokaga cıkamıyorum. eğerki ihtiyacınız yoksa asimetri gibi sakın yaptırmayın. herkes cok begendi ama söylemeliyimki hiç dogal durmuyo yamuk yumuk bişi oldu. yapay görüntü sizi tatmin edecekse buyrun yaptırın. aa ben cok memnunum diyen kızlara bakıyorum hiçbirininkide güzel olmamış. okadar pişmanımki anlatamam sokaga cıkamıyorum. yarın işe nası gidicem bilmiyorumkızlar juvederm volume yaptıran var mı son zamanlarda .
1ml 1500 diye her yer sasmıs durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?