Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

selam Heidi,

Doktorun kimdi? Yüzünün her yerine mi yaptırdın? İlk yaptırdığuından memnun kalmış mıydın? Ne kadar erimişti? Asimetrik erime oldu mu hiç?

ya bende juvederm yaptırmak istiorum dudağıma ama şeyi merak ediıorum bi enjeksion yaptırıp 1 hafta sonrada dier enjektörü mü yaptırtsam mı daha kalıcı olur yoksa ikisini art arda yaptırınca mı yoksa bi 5 6 ay sonra tekrarlatınca mı yardımcı olursanız sevinirim
selam Heidi,

Doktorun kimdi? Yüzünün her yerine mi yaptırdın? İlk yaptırdığuından memnun kalmış mıydın? Ne kadar erimişti? Asimetrik erime oldu mu hiç?

Ankara dan Volkan Tayfur du yanlış hatırlamıosam heidini ben görüştüm juvederm dolguya 600 lira istior

Arkadaşlar ben İzmirden Fahri Molaya yaptırdm. Geçen sene gittiğimde, yüzümün zayıflıgından şikayetçi oldgumu söyledim, oda elmacık kemikler üzerine yapılabilir, yüz şeklinize yakışır demişti. Yaptırdım her bir tarafa 11 cc verdi. Ameliyattan sonra o şişlik halini bile çok sevdim ama o an az oldugunu anladım.Bantlar çıkınca şişlik inince hiç memnun olmadım, doktorumla görüştüm yaptıgı işin arkasında durdu ve bu ameliyatın tekrarını yapmam için 6 ay beklememiz lazım dedi.Ama bu sureçte ben seni mağdur etmem 6 aylık geçiçi dolgu yaptı, ücretsiz. İşte ozaman mükemmel olmuştum. Çevrenin bakışı bile degişti. Geçiçi dolgu geçti, altta kendi yağımın tutundugunu farketttim,1 yıl geçmesine ragmen bu halimle bile mutluydum.İkincisini istedim bu sefer 20 cc verdi. bugün bantlarım çıktı.Malesef yüzüm çok şiş, şarkıcı ceylana benzedim, ama doktor bunların ödem oldugunu ve geçecegini söyledi . Bakalım nolacak.

selam nastygirl
dudak hareketli bir bölge oldugu için yüze oranla daha cabuk eridigini duymustum
juvederm nedbe yapmayan bir dolgu diye biliyorum
diger dandik markalarda agız içinde pürüzler olusabilir ve içleri su dolabilir
juvederm bu açıdan daha kaliteli öyle sorunlara yol açmıyor

istenmeyen bir goruntu olusmasın diye ilk önce sadece dudak konturune (icine değil ) dudagı cevreleyen cizgiye yapabilir, hatırlatma babında söylenebilir bu
daha sonra 7-15 gun sonra kalan dolgunuzdan sadece üst dudak icine 1 ufak enjeksiyon yapar

biraz daha zaman gectikten sonra minik bir miktar da üst dudak icine yapabilir

dudak hassas bir bölge, milimetrik farklılıklar büyük değişiklermiş gibi algılanıyor yüzde
çok dikkatli olması gerekir

tabi ki önce mutlak surette, kutunun yanınızda acılması, son kullanma tarihine bakmak, kutu ıcınde 2 enjektor oldugunu ve fiyatın bu 2 enjektor icin mi tek enjektor icin mi oldugunu sorup sartlarınızı kabul edene gidin

bunlara hayır diyen ya da yan çizen sahtekarın önde gidenidir
telefonda evet diyip kabul edip, ofiste yan çizebilir
oo biz ne doktorlar gördük, her ihtimale karşın yanınızda iri kıyım bir erkek yakınızın olması tavsiye olunur

gerçekten o kadar tuhaf insanlar var ki, dediklerim sizi korumak için..komik geliyor olabilir ama zarar görme riskinizi düşürmek adına yazıyorum

ilk enjeksiyonda hangi markanın hangi ürününü kullanmıstı acaba?
11 cc mi? yüzde bu miktar dolgu kullanıldıgını ilk kez duyuyuyorum
juvederm in uzun süre kalıcı olan formu,ki yanaklarda sekıl vermek icin kullanılıyor,o dahi 1 cc idi yanlıs hatırlamıyorsam
1
hylaunoric acid bazlı bir dolgu mu yaptı son gidisinizde?hyaluronic acidse zamanla oturur, endise etmeyin çok geçmiş olsun

anladım çok tesekkur ederim saolun sayenizde gözümüz açıldı hiç bi üçkaıtçı doktora kanmıcas

yeni bir dolgu gördüm, konusunu şimdi acıcam gözaltında da uygulanabiliyormus

delilacım bir şey soracağım, ben dolgu yaptıralı 2 ay oldu, biraz eridi ama o kara gölgeler hala var gibi. Aacaba bu uygulanma şekliyle alakalı olabilir mi? Juverderm nasolabial kısımlarıa kanüllerle uygulanmıyor mu? Benim doğrudan iğneyle yapıldığı için o kısımlar zedelenmiş koyu görünüyor olabilir mi? Kanülle juvederm uygulayan ya da juvederm uygulayarak o bölgeyi dümdüz yapan bir doktor var mı önerebileceğin?

edacım açıkcası kanülle uygulayan bir doktor şu ana kadar görmedim
belki daha çökük yerlere (sadece bir ihtimal sen dedin diye belki böyle bir yöntem de vardır diye düşünerek yazıyorum ) kanül tarzı bir aparatla uygulanıyordur?
ama ben hiç duymadım
juvedermin iğnesi zaten belirtilen kısımların hepsinde kullanılmak uzre tasarlanmıstır
ve içinde ağrıkesici de bulunuyor
benim şahsi düşüncem; yanılıyor da olabilirim sadece sesli düşünüyorum, doktorunun belki de uygulama yetkisi olmadıgını ve aslında bu konuda bir kursa
katılmadıgını düşünüyorum niyeyse?
sertifika tarzı bir belge gördün mü kendisinde?
cünkü dolgu da ayrıca bir eğitim isteyen bir iştir
doktor olmak dolgu yapabilme ruhsatı vermez insana
öyle olsa anestezi uzmanları radyologlar hepsi dolgu yapsın

her enjeksiyon ve tıbbi müdahalenin yan etkileri ve önceden öngörülemeyen yan etkileri olabilir
acıkcası bu kadar zaman gecmis ve hala morluk var diyorsan aklıma bir de doktorun belki de juvederm değil başka bir ilaç kullandıgı geliyor
sen kutuyu gördün mü yani emin misin juvederm enjekte ettigine?

eğer dokularda hasar oldugunu düşünüyorsan geçmeyen bir zedelenme varsa, tekrar aynı bölgeyi dolgu ile zorlamamanı öneririm
en önemlisi uygulama selahiyetine sahip sertifikası olan bir doktor

tam olarak nasobial cizgilerinin dolmadıgını ama aynı zamanda morarıp renk değiştirdigini mi düşünüyorsun?

kafam çok karışık 2 cc juverderme yaklaşık olarak 1200 lira vericem ee 6 7 ay sonra inicek ne anladım kie bu işten ben
doktor orhan murat la görüştüm
Kalıcı dudak kalınlaştırma için Permalip marka, özel dudak şekli verilmiş silikon protezleri kullanıyorum. Bu protezler hastanın isteğine ve dudak yapısına göre değişik kalınlık ve uzunluklarda olan ve lokal anestezi altında rahatlıkla yerleştirilebilen, istendiği zaman kolayca çıkarılabilen, his kaybı ve sertlik oluşturmayan, güvenilir ürünlerdir. Dudak dolgusu yapılmış gibi ilk bir iki gün hafiften şiddetliye değişebilen şişlik ve morluk oluşabilir. Bu işlemi de çalışıyorsanız Cuma günü yapmak doğru olacaktır. Uygulama alt ve üst dudak için 3,000 TL’dir. Ödemelerinizi; bir kısmı peşin olmak kaydıyla, kalanını kredi kartınızla(BONUS-SHOP&MILES-WORLD-MAXIMUM-AXESS-CARDFINANS-ADVANTAGE) ve taksitle yapabilirsiniz. Permalip i araştırdım nicole kidman filan da bununla yaptırtmış

aslında tam olarak morluk değil, ama nasıl anlatayım oralarda kararma gölge gibi bir durum söz konusu. Yani gün ışığında aynaya baktığımda burundan ağıza iki koyu gölge iniyor, ama normal ışıkta baktığımda öyle bir şey görmüyorum. Acaba benim o bölgeler hep koyuydu da üste çıkınca mı belli oldu bilmiyorum, o da olabilir. Bir tarafım diğerine göre daha iyi dolmuştu ama şimdi de o kısım da erimeye başladı. İyice kafayı taktım ben bu bölgelere. Acaba prp falan yaptırsam o renk değişikliklerine, ya da zedelenme her neyse, iyi gelir mi diyorum. Önce biraz daha dolgu sonra prp... Ya da hepsini boşverip yağ enjeksiyonu deneyebilirim. Ankarada başarılı bir şekilde juvederm yaptırıp bu bölgelere memnun olan biri doktor önerebilir mi ki? jayjay diye biri varmış o da memnun olmasına rağmen ısrarla doktor adı vermemiş Halbuki verse iyi olurdu... madem memnunmuş..

kendimi hiç beğenmiyorum, aynaya bile bakamıyorum. çok pisikolojim bozuldu

asimetri derken yüzünün neresine yapıldı uygulama?

deliacım bana mesaj atmışsın özelden. çok teşekkür ediyorum. Ancak mesaj sayısı kısıtından dolayı cevap yazamamıştım. Buradan tekrar teşekkür ediyorum. dolgu hani bu burun kenarından ağıza doğru inen çizgiler var ya oraya yapılmıştı canım..

demiancıgım rica ederim
sanırım bir tarafına daha uzunca uyguladı yani birine 3-4 cm boyunca yaptıysa diğer yana 5-5.5 cm kadar (rakamlar sadece örnek ) uyguladı
siz aynada baktıgınızda fazla olan tarafı bulun, eğer dediğim gibi bir sorundan kaynaklanıyorsa..

yok eğer bir yana fazla diğerine az uyguladı ise o zaman onu da düşünelim, doktor aslında daha iyi bilir ama bazen insan bazı şeyleri düşünemiyor mu desem
ya da gördükçe öğreniyor insan

her halukarda dediğim yöntemlerle dolgunuzun miktarı azaltılabilir, asimetri giderilebilir
her iki tarafı birden eritmesine ve dolgunuzu tamamen kaybetmenize gerek yok doktorun bunu akıllıca çözmesi gerekiyor
siz görüştünüz mü doktorunuzla biz konuştuktan sonra?
umarım en kısa zamanda hallolur
sevgiler

edacım insanların doktor adı vermeme sebebi doktorun olası hatalarını veya doktor -hasta arasında geçebilecek olumsuzlukları sırtlanmamaktır
kötü birşey ya da bir memnuniyetsizlik geliştiğinde insanlar direk o ismi öneren kişiye beddua ediyor veya onu suçluyor
bu yüzden herkes kendisi için uygun olan doktoru kendisi araştırıp bulabilir
bu biraz da piyango gibi birşey
beklentilerinizi, ödeyebileceğiniz rakamı düşünüp ona göre kararınızı verin derim
kimse doktor adını sır gibi saklayarak birşey elde etmez amaç asla bir başkasından işe yarar bir bilgiyi saklamak olamaz

bence siz acele etmeyin, yağ dolgusu için de bunu mezoterapi şeklinde uygulayan doktorlar var
yani yüzde şişme olmadan, travestilere benzemeden sadece cilde yönelik doku kokteylleri hazırlayan hekimler var
ben yaptırmadım ama duydum
onur erol bunlardan biri imiş, kendisinin roportajını okumustum
araştırıp kendin için en iyi doktoru bulabilirsin

ben olsam katiyen bu protezi uygulatmazdım
birçok doktor hele yüz bölgesine zamanla kaybolan eriyen dolgular yerine bu tarz implantlar yerleştirilmesine karşıdır
dudaklarım kagıt kadar ince olsa inanın yine yaptırmam
fiyatı çok pahalı buldum
dolgu için de 1200 tl aşırı bir fiyat
dolgunun en kalitelisi 500 tl ben vermezdim şahsen, ameliyat mı yapıyorlar 700 tl işlem ücreti..
neden başka doktor araştırmıyorsunuz? fakülte hastanelerine gittiniz mi? yalnız dolgu uygulama sertifikası gibi birşeyi olsun seçtiğiniz doktorun
belgeyi görmeden yaptırmayın
dolgunun fiyatını da bildiginizi ancak makul bir enjeksiyon ücreti ödeyebileceğinizi anlatın

delilacim haklisin onu dusunemedim hic, iyi bilgileri sakladigini da dusunmemistim zaten de anlam verememistim sadece simdi anladim. zaten bisey saklayacak kotu niyetli insanin bu forumda isi olmaz, o yuzden burayi cok seviyorum.

evet canım
çünkü burada işlem yaptırmış üyeler de kendi gittikleri doktorlar ile hasta-doktor ilişkisi içindeler
ancak kendilerine uygulama yapılan süre boyunca doktoru görüyorlar çok net tanıma, farklı durumlarda ne gibi tepkiler vereceğini kestirebilme şansları yok
oldu ki buradan bir üye yazılan isimden etkilendi gitti filan doktora
bir sorun çıktıgında nasıl davranacagını bilemeyiz
insanlar acıkcası bundan cekiniyor zannedersem

dolgusuz hallerime baktim da iyki yaprimisim, o kadar seye ragmen. kizlar doku kokteyl ya da kok
hucresi yaptiran yok mu? doku kokteyl nie bunkadar az yaygin anlamiyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…