Slm arkadaşlar iki gün önce yüzüme kendi yağımla yanaklarıma ve göz altıma dolgu yaptırdım. Bu ikinci yapışım, bu sefer galiba istedigim gibi olucak.Ama çok yüzüm çok şiş( Çinliler gibi oldum.
ya bende juvederm yaptırmak istiorum dudağıma ama şeyi merak ediıorum bi enjeksion yaptırıp 1 hafta sonrada dier enjektörü mü yaptırtsam mı daha kalıcı olur yoksa ikisini art arda yaptırınca mı yoksa bi 5 6 ay sonra tekrarlatınca mı yardımcı olursanız sevinirimcanım selamlar, 2. uygulamadan sonra o dolgu orda tutunmaya başlıyor ve sanırım cildi kendi hyaluronic acidini üretme konusunda uyarıyor
çünkü benim dolgularım hala erimedi
2. uygulama idi..
ilkinde çabuk erimişti dedigin gibi 5-6 ay sonra eser kalmamacasına eridi
fakat şu an taa ne zaman uygulanan dolgum hala yerinde-taş gibi maşallah
belki de cild ilk dolgudan sonra yapılan dolgunun etrafına kapsül örüyor olabilir yoksa bu dolgunun bu kadar zaman tenimde kalması mümkün değil
5-8 ay ömür biçiyordu doktorlar da bu dolguya
ben yine yaptırıcam
radiesse veya kalıcı dolgu katiyen düşünmüyorum
çünkü gecici dolguda bile doktorun ve hastanın öngöremedigi bazı asimetri ve fazlalık olabiliyor
arkadaşlar da yazmış kendi sıkıntılarını, kalıcı uygulamalarda riskin çok daha büyük oldugunu düşünüyorum
selam Heidi,
Doktorun kimdi? Yüzünün her yerine mi yaptırdın? İlk yaptırdığuından memnun kalmış mıydın? Ne kadar erimişti? Asimetrik erime oldu mu hiç?
selam Heidi,
Doktorun kimdi? Yüzünün her yerine mi yaptırdın? İlk yaptırdığuından memnun kalmış mıydın? Ne kadar erimişti? Asimetrik erime oldu mu hiç?
ya bende juvederm yaptırmak istiorum dudağıma ama şeyi merak ediıorum bi enjeksion yaptırıp 1 hafta sonrada dier enjektörü mü yaptırtsam mı daha kalıcı olur yoksa ikisini art arda yaptırınca mı yoksa bi 5 6 ay sonra tekrarlatınca mı yardımcı olursanız sevinirim
Ankara dan Volkan Tayfur du yanlış hatırlamıosam heidini ben görüştüm juvederm dolguya 600 lira istior
Arkadaşlar ben İzmirden Fahri Molaya yaptırdm. Geçen sene gittiğimde, yüzümün zayıflıgından şikayetçi oldgumu söyledim, oda elmacık kemikler üzerine yapılabilir, yüz şeklinize yakışır demişti. Yaptırdım her bir tarafa 11 cc verdi. Ameliyattan sonra o şişlik halini bile çok sevdim ama o an az oldugunu anladım.Bantlar çıkınca şişlik inince hiç memnun olmadım, doktorumla görüştüm yaptıgı işin arkasında durdu ve bu ameliyatın tekrarını yapmam için 6 ay beklememiz lazım dedi.Ama bu sureçte ben seni mağdur etmem 6 aylık geçiçi dolgu yaptı, ücretsiz. İşte ozaman mükemmel olmuştum. Çevrenin bakışı bile degişti. Geçiçi dolgu geçti, altta kendi yağımın tutundugunu farketttim,1 yıl geçmesine ragmen bu halimle bile mutluydum.İkincisini istedim bu sefer 20 cc verdi. bugün bantlarım çıktı.Malesef yüzüm çok şiş, şarkıcı ceylana benzedim, ama doktor bunların ödem oldugunu ve geçecegini söyledi . Bakalım nolacak.
anladım çok tesekkur ederim saolun sayenizde gözümüz açıldı hiç bi üçkaıtçı doktora kanmıcasselam nastygirl
dudak hareketli bir bölge oldugu için yüze oranla daha cabuk eridigini duymustum
juvederm nedbe yapmayan bir dolgu diye biliyorum
diger dandik markalarda agız içinde pürüzler olusabilir ve içleri su dolabilir
juvederm bu açıdan daha kaliteli öyle sorunlara yol açmıyor
istenmeyen bir goruntu olusmasın diye ilk önce sadece dudak konturune (icine değil ) dudagı cevreleyen cizgiye yapabilir, hatırlatma babında söylenebilir bu
daha sonra 7-15 gun sonra kalan dolgunuzdan sadece üst dudak icine 1 ufak enjeksiyon yapar
biraz daha zaman gectikten sonra minik bir miktar da üst dudak icine yapabilir
dudak hassas bir bölge, milimetrik farklılıklar büyük değişiklermiş gibi algılanıyor yüzde
çok dikkatli olması gerekir
tabi ki önce mutlak surette, kutunun yanınızda acılması, son kullanma tarihine bakmak, kutu ıcınde 2 enjektor oldugunu ve fiyatın bu 2 enjektor icin mi tek enjektor icin mi oldugunu sorup sartlarınızı kabul edene gidin
bunlara hayır diyen ya da yan çizen sahtekarın önde gidenidir
telefonda evet diyip kabul edip, ofiste yan çizebilir
oo biz ne doktorlar gördük, her ihtimale karşın yanınızda iri kıyım bir erkek yakınızın olması tavsiye olunur
gerçekten o kadar tuhaf insanlar var ki, dediklerim sizi korumak için..komik geliyor olabilir ama zarar görme riskinizi düşürmek adına yazıyorum
delilacım bir şey soracağım, ben dolgu yaptıralı 2 ay oldu, biraz eridi ama o kara gölgeler hala var gibi. Aacaba bu uygulanma şekliyle alakalı olabilir mi? Juverderm nasolabial kısımlarıa kanüllerle uygulanmıyor mu? Benim doğrudan iğneyle yapıldığı için o kısımlar zedelenmiş koyu görünüyor olabilir mi? Kanülle juvederm uygulayan ya da juvederm uygulayarak o bölgeyi dümdüz yapan bir doktor var mı önerebileceğin?
aksinedelilacım bir şey soracağım, ben dolgu yaptıralı 2 ay oldu, biraz eridi ama o kara gölgeler hala var gibi. ?
edacım açıkcası kanülle uygulayan bir doktor şu ana kadar görmedim
belki daha çökük yerlere (sadece bir ihtimal sen dedin diye belki böyle bir yöntem de vardır diye düşünerek yazıyorum ) kanül tarzı bir aparatla uygulanıyordur?
ama ben hiç duymadım
juvedermin iğnesi zaten belirtilen kısımların hepsinde kullanılmak uzre tasarlanmıstır
ve içinde ağrıkesici de bulunuyor
benim şahsi düşüncem; yanılıyor da olabilirim sadece sesli düşünüyorum, doktorunun belki de uygulama yetkisi olmadıgını ve aslında bu konuda bir kursa
katılmadıgını düşünüyorum niyeyse?
sertifika tarzı bir belge gördün mü kendisinde?
cünkü dolgu da ayrıca bir eğitim isteyen bir iştir
doktor olmak dolgu yapabilme ruhsatı vermez insana
öyle olsa anestezi uzmanları radyologlar hepsi dolgu yapsın
her enjeksiyon ve tıbbi müdahalenin yan etkileri ve önceden öngörülemeyen yan etkileri olabilir
acıkcası bu kadar zaman gecmis ve hala morluk var diyorsan aklıma bir de doktorun belki de juvederm değil başka bir ilaç kullandıgı geliyor
sen kutuyu gördün mü yani emin misin juvederm enjekte ettigine?
eğer dokularda hasar oldugunu düşünüyorsan geçmeyen bir zedelenme varsa, tekrar aynı bölgeyi dolgu ile zorlamamanı öneririm
en önemlisi uygulama selahiyetine sahip sertifikası olan bir doktor
tam olarak nasobial cizgilerinin dolmadıgını ama aynı zamanda morarıp renk değiştirdigini mi düşünüyorsun?
asimetri derken yüzünün neresine yapıldı uygulama?
edacım insanların doktor adı vermeme sebebi doktorun olası hatalarını veya doktor -hasta arasında geçebilecek olumsuzlukları sırtlanmamaktıraslında tam olarak morluk değil, ama nasıl anlatayım oralarda kararma gölge gibi bir durum söz konusu. Yani gün ışığında aynaya baktığımda burundan ağıza iki koyu gölge iniyor, ama normal ışıkta baktığımda öyle bir şey görmüyorum. Acaba benim o bölgeler hep koyuydu da üste çıkınca mı belli oldu bilmiyorum, o da olabilir. Bir tarafım diğerine göre daha iyi dolmuştu ama şimdi de o kısım da erimeye başladı. İyice kafayı taktım ben bu bölgelere. Acaba prp falan yaptırsam o renk değişikliklerine, ya da zedelenme her neyse, iyi gelir mi diyorum. Önce biraz daha dolgu sonra prp... Ya da hepsini boşverip yağ enjeksiyonu deneyebilirim. Ankarada başarılı bir şekilde juvederm yaptırıp bu bölgelere memnun olan biri doktor önerebilir mi ki? jayjay diye biri varmış o da memnun olmasına rağmen ısrarla doktor adı vermemişHalbuki verse iyi olurdu... madem memnunmuş..
kendimi hiç beğenmiyorum, aynaya bile bakamıyorum. çok pisikolojim bozuldu
kafam çok karışık 2 cc juverderme yaklaşık olarak 1200 lira vericem ee 6 7 ay sonra inicek ne anladım kie bu işten ben
doktor orhan murat la görüştüm
Kalıcı dudak kalınlaştırma için Permalip marka, özel dudak şekli verilmiş silikon protezleri kullanıyorum. Bu protezler hastanın isteğine ve dudak yapısına göre değişik kalınlık ve uzunluklarda olan ve lokal anestezi altında rahatlıkla yerleştirilebilen, istendiği zaman kolayca çıkarılabilen, his kaybı ve sertlik oluşturmayan, güvenilir ürünlerdir. Dudak dolgusu yapılmış gibi ilk bir iki gün hafiften şiddetliye değişebilen şişlik ve morluk oluşabilir. Bu işlemi de çalışıyorsanız Cuma günü yapmak doğru olacaktır. Uygulama alt ve üst dudak için 3,000 TL’dir. Ödemelerinizi; bir kısmı peşin olmak kaydıyla, kalanını kredi kartınızla(BONUS-SHOP&MILES-WORLD-MAXIMUM-AXESS-CARDFINANS-ADVANTAGE) ve taksitle yapabilirsiniz. Permalip i araştırdım nicole kidman filan da bununla yaptırtmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?