Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

Merhaba bende volkan tayfura elmacik kemigi dolgusu yaptirmayi dusunuyorum falat yazinizi okuduktan sonra tereddute dustum volkan beye operasyon yaptiran baskalari da paylasim yapabilir mi

Merhaba arkadaslar ben de gecen sene nisan ayinda yaptirdim goz altlarima cukurlari doldurduk yorgun ve uykusuzbgorunuyordum hep, juviderm sonrasi daha dinc saglikli ve genc gorundum ama 7 ay sonra dolgu etkisini kaybetti ve simdi yine bu sene nisan ayi gibi yaptirmakmistiyorum ama daha uzun sure kalicinolanini istiyorum. Simdi onu arastiriyorum. Evet bu arada iki goz alti yaklasik 20 dakikalik uygulama icin 400TL vermistim az para degil hele benim gibi calismayan biri icin cok zor yav bu guzellik meseleleri. Ha dudak yanak v.b artik asirilik olarak dusunuyorum gercekten ihtiyac duyuyorsaniz yaptirin bos yere mahvetmeyin kendinizi. Saglicakla kaliniz

Arkadaşlar yaptırdığınız dolguyu yazarken türünü fiyatını ve doktrounuda eklerseniz en azından bizler daha sağlıklı fikir edinmiş oluruz yeni konu açmayıp bu konulardan devam edeyim diyorum ama bu konularada pek bilgi ekleyen yok artık sanırım. neredeyse bütün dolgu konularına yazdım

aynen katılıyorum sana hergün bakıyorum belki yaptıranlar bişeyler paylaşır diye ama yaptıran yok galiba...ah ben bir yaptırsam varsa ne yaptıysam yazacam inşallah :)

dolgu yaptıran bilgisi olan arkadaşlar yanak yan tarafına kulak hizasından başlayıp çeneye inen kısıma dolgu uygulanabiliyor mu. lütfen cevap yazın.
ulthera diye ameliyatsız yüz germe uygulattım sağ yan tarafımda dediğim bölgede erimemi çökmemi nedir bişiler oldu. sol ön çene kısmımda da şişlik.
şimdi çare arıyorum. çökük kısma dolgu olabilir mi. çöküklük kapladığı alan olarak aşağı doğru uzunlaması. yer olarak biraz fazla. o kadar kısım doldurulabiliyor mu. bilgisi olan paylaşsın lütfen

Merhaba yanaklarınızda ki yağ enjeksiyonu ne kadar kalıcı oldu?aysemelissa78064aysem

juvadermin çeşitleri var plus ve ultra plus.. hangisi ne için kullanılıyor bilen kimse yokmuuuuuu??? bilipte söylemeyen bitlensin:)

ALLAH aşkına bana yardım edecek kimse yok mu?????????????????????????????????????????????

aysemelissa merhaba, ben de 1 ay sonra burun ameliyatı olacağım, bugün görüştüğüm bir doktor aynı zamanda yanaklarına ve dudaklarına dolgu yapalım çünkü yüzün asimetrik sol tarafın fazla gelişmemiş oraya destek yapmamız gerekir dedi ama bu konuda hiç bilgi sahibi değilim, hiç aklımdan geçen bir durum değildi açıkçası hemen araştırmaya başladım. Vücudumdan aldığı yağı enjekte edecekmiş, zamanla %30 unun ancak kalabileceğini söyledi ve ek ücret almıyor, sadece burun için ödeme yapacağım. Ne dersin sen bu konuda ilgili ve deneyimlisin anladığım kadarıyla. Sence değer mi yüzümün şekli simam değişirse ya beğenmezsem ya iz kalırsa diye korkuyorum? Bir de iş yerimden 2 hafta izin alacağım, 2 haftada iyileşir mi bariz bir şişlik olur mu onu merak ediyorum.

juvadermin çeşitleri var plus ve ultra plus.. hangisi ne için kullanılıyor bilen kimse yokmuuuuuu??? bilipte söylemeyen bitlensin:)

doktor olmayan birine asla satış yapmazlar

tanıdığınız plastik cerrah veya dermatolog varsa o arar, getirtir ve uygular siz ücretini verirsiniz

sakın ola ki kendiniz yapmaya kalkmayın, doktor uygulayınca bile asimetri veya istenmeyen sonuç olabiliyor

başınıza iş alırsınız

bana defalarca uygulandı bu ürün ben memnunum, bilen ; eğitim almış doktor uygulayacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…