ırnacığım , jayjay sonradan siteye girmemiş .Arkadaşlar merak etmişler ama merak edecek bir şey yok .Juvarderm bir kaç ay dayanan hiyaluronik asit içerikli geçici bir dolgu .Şimdiye kadar Jayjayda kalmamış olabilir .jayjay ucmuuşş
JAYJAY geberdik yani meraktan...su doktorun ismini,adresini ve kaca yaptirdigini soylesen artik...CADIARZU
Canım ben de merak ettim hangi maddeyi yaptırdın :)) Şenizkalıcı dolgu yaptırın kıslar yazık günahkolay kazanılmıyor biriktirilmiyor hazır para vermışken azıcık fazla verın 10yıllıgına istediginiz göruntuye kavuşun şahsen ben öyle yaptım kaybolma yok zamanla yavas yavas eriyor
sevgili jayjay ,
beim de yaş 30, ben ocak ayında kupkuru yanaklarıma ve maalesef pek ince olan dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. gerçi önceki mesajlarımda anlatmıştım ama hiç de öyle %90 bir kalıcılık olmadı. Doktorum Tuğrul Maral'dı. kendisi çok iyi bir doktor. yağ enjeksiyonunun yüzde 30 kalıcı olacağını bana baştan söylemişti zaten. yanaklarımda hücreler yüzde30 tutundu tabi hatta görenler sen biraz kilo mu aldın diyorlar, gülme çizgilerim de hafifledi, ama dudaklarımdaki büyüme neredeyse %10a kadar inceldi. Doktorum yağ dışındaki yapay maddelerin kalıcı olmayacağını ama yine de yağ transplantasyonu gibi zahmetli olmadığı için tavsiye debileceğini söylediyse de ben uçup gidicek şeye niye para veriym. son bir kez daha yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum, dediğin gibi vucudun herhangi bir yerinden yağ alınıp santirfüj ile ayrılıyor, ve cilde enjekte ediliyor. diğer dolgu maddelerinden daha çok şişme yapıyor, çünkü sonuçta oraya, misalen, bin tane hücre konuluyor, fazla fazla, yani o şişlik ondan, ki bunların ancak 100 tanesi tutunup yaşayabiliyor. istersen özel mesajla iletişimimizi sürdürebiliriz. ben de bu konuyla oldukça ilgiliyim. bu yaz ikinci bir operasyon yaptırmayı düşünüyorum çünkü.
Canım ben de merak ettim hangi maddeyi yaptırdın :)) Şeniz
hdry asit su bazlı demek bunun için vücut emiyor zaten hele cilt kuruysa bu daha da hızlı oluyo ben aynı asitin yag bazlı olanını enjekte ettırmıştım benden gören bir kız arkadaşım önce dudaklarına daha sonra da gögüs ve poposuna yaptırdı enfes oldu kız onun üzerıne sevgili yaptı evlendi(bel ınce kaldı ön arka ortaya çıktı meme şeklı zaten mevcuttu dolgunluk yoktu silikon gibi çok sert bır formda da durmuyo çok dogal hissediliyor) bu işlerde güven çok önemli benım doktorum anestezi uzmanı bir kamu kuruluşunun işyeri hekimi,burda 5yıldızlı bir otelın 18yıllık doktoru istikrarını ispatlamış biri muayenehanesi 12yıldır aynı yerde yani gözüm kapalı ne dese yaptırırım iyi araştırın uygulamayı yaptırın derim
sevgili jayjay ,
beim de yaş 30, ben ocak ayında kupkuru yanaklarıma ve maalesef pek ince olan dudaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. gerçi önceki mesajlarımda anlatmıştım ama hiç de öyle %90 bir kalıcılık olmadı. Doktorum Tuğrul Maral'dı. kendisi çok iyi bir doktor. yağ enjeksiyonunun yüzde 30 kalıcı olacağını bana baştan söylemişti zaten. yanaklarımda hücreler yüzde30 tutundu tabi hatta görenler sen biraz kilo mu aldın diyorlar, gülme çizgilerim de hafifledi, ama dudaklarımdaki büyüme neredeyse %10a kadar inceldi. Doktorum yağ dışındaki yapay maddelerin kalıcı olmayacağını ama yine de yağ transplantasyonu gibi zahmetli olmadığı için tavsiye debileceğini söylediyse de ben uçup gidicek şeye niye para veriym. son bir kez daha yağ enjeksiyonu yaptırmak istiyorum, dediğin gibi vucudun herhangi bir yerinden yağ alınıp santirfüj ile ayrılıyor, ve cilde enjekte ediliyor. diğer dolgu maddelerinden daha çok şişme yapıyor, çünkü sonuçta oraya, misalen, bin tane hücre konuluyor, fazla fazla, yani o şişlik ondan, ki bunların ancak 100 tanesi tutunup yaşayabiliyor. istersen özel mesajla iletişimimizi sürdürebiliriz. ben de bu konuyla oldukça ilgiliyim. bu yaz ikinci bir operasyon yaptırmayı düşünüyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?