Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

heheh ben merkezin web sitesini değil, uygulamayla ilgili linki kastetmiştim. elmacık kemiği ile ilgili başlığa resimler koydum, belki ilginizi çeker. dediğim gibi şubat ayında yanak ve dudak yağ enjeksiyonu, liposuctiondan çıkan yağlarla yapıldı.

bir de bu esteworld muayene için ücret alıyor mu acaba bilen var mı, vallahi de gidicem yani napayım

Son düzenleme:
bende ıstıyorum dudak dolgunlastırma ıslemını... ıal system dıye bı madde var.. o da dudak ıcın kullanılıyormu.. yoksa sadece yuzemı.. ıcerıgı hyaroulaonıc asıt onunda

uyusturmadan uygulanırsa dudak cok acımazmı.. ve uyusturucuyudamı dudagın ıcıne uyguluyorlar.. yoksa kenarınamı

KK'da dolgu yaptıranlar resimlerini koysalarda görsek olmaz mı? merak ediyoruz..Hiç olmazsa öyle tanınmak ,istemiyorsanız gözünüzü kapatın

hangi ilacın adını..ben 300 tl ye aldım dr lara toplı satılan yerden hyarıolonic acidi.. 1 enjektör 300 tl.. surgiderm lip.. ve kendim uyguladım.. 1 enjektörü alt ve üst dudağıma uyguladım.. teknik olarak bende önce dudak kenarlarına çerçeve yaptım .. kalanıda iç kısımlara dağıttım.. bından sora sürekli kullanmayı düşünüyorum..

markası neydi

Son düzenleme:

markası neydi

Son düzenleme:
Jayjaycim dolgu konusundaki arastirmana hayran kaldim valla, ben de burundan agiza inen cizgimden sikayetciyim ne yapsam bilmiyorum.sen simdiye kadar denediklerinden en cok hangi yontemden daha cok memnun kaldin?onerilerini bekliyorum canim...opuyorumnanaktan

benım aldıgımın adı surgiderm lip... 300tl.. dudak ıcın ozel..8ml idi... ama kutudan 2 tane cıkanlar 4er ml oluyor demıstı aldıgım yerdekı sekreter kız....juvedermın cesıtlerı var.... juvederm 1 ... 2... 3.. plus gıbı... etkısı yogun olanların fıyatları daha fazla.. gorustunmu sen benım aldıgım yerle...almak ısteyen varsa toplu alalım ındırım yaparlar:jeyyar:

bazılarınızı hayretle okudum oyun mu oynuyorsunuz dolgusunu kendi yapanlar var siz hiç duymadınız mı amerikada falan dolgusunu kendi yaptığı için sonrasında bir dizi estetik ameliyat olmak zorunda kalan deformasyona uğrayan.tamam istediğinizi yaptırın bu sizi mutlu edecekse ama lütfen uzman ellerde olsun.

kendisi dolgu yapan kimse yok burda

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi benim kaşım için bi madde koyucaz biri düşük ya
onu konuşucaktık hoca radiesse diyor ben illa bioalcamid diyorum
hoca dandik markaları sevmiyor biraz da tedbirli bir doktor
gel konusuruz dedi, gidemedim

Jayjay merhaba :)) Bioalcamid Aquamid gibi poliacrilamid jel dolgulardan ve kalıcılığı ömür boyu .Kaş bölgesine uygulandığını bilmiyordum .Ayrıca hoca bu maddeyi yapıyor mu canım.Radiesse daha farklı Kalsiyum hidroksiapatit içeren bir madde ve kalıcığı 5 , 7 veya daha uzun deniliyor.Ama bu maddenin dudakta kullanılmasının pek uygun olmadığı söyleniyor.Çünkü içindeki maddeden ötürü dudakta sertleşme yapıyormuş.Kalıcı dolgular çok cazip geliyor ama (aquamid , bioalcamid ) beğenilmezse çıkarılması imkansız.Enjektörle çekilir filan diyorlar ama iş başa düştü mü kimse cesaret edemiyor.Çok dikkat et canım .Kalıcı düşünüyorsan doktorunla iyice konuş derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…