Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

tamam jayjay açıyorum. şaşkın da doğrı söylüyor ama yaşımız genç olduğu için hemen krediyi tüketmeyelim diye düşünüyorum ben , yani gerdirme için çok erken değil mi sizce de?

wAllahi benim agrı eşigim yuksektır ben dudaklarıma yapılırken uyuştucu kremı sürdürmemiştim bile ;çünkü yapay bir yuzey oluşturur salınımı dagılımı engeller diye tabi ki lokal anestezı verılır 5dakıkalık bir iş o ben yaptıralı3,5yıl oldu daha da güzelleşti hafıf erıdi dogallaştı onceden söyluyordum dolgu diye şimdilerde dudaklarıma iltifat aldıgımda sadece teşekkür ediyorum yani meme için 1-2 beden büyüme isteniliyorsa ya da dogum kılo alış-verişten dolayı sıkılık dolgunluk kaybı varsa biçilmiş kaftan derim cerrahı müdahale ne olursa olsun risktır artı hiç silikonlu meme elledın mı bılmıyorum resmen ele geliyo ıcındekı jole gırc gırc edecek gibi duruyo
1cc 100euro o konulan maddeye göre dr zaten paketi onunde açıyo ıteleme kakalama mumkün degil yani ucuzlugundan degil deger oluşundan dolayı yapılır bir kez ver 10yıl kullan drum suan ülke emniyet müdürü olan o zamanlar il valisiydi Oguz Kaan Köksalı30kg zayıflatan kişi işinde 10numara yakın olsanız gelın burda güzelleşin gidin derdim o adamın işinın dolgu oldugunu anlayana verdigi parayı ben geri oderim o kadar yani

Son düzenleme:
sevgili daylight, hangi maddeden yaptırdın adını bize de söyler misin biz de araştırıp yaptıralım? bu kadar büyük miktarlarda yapıldığına göre BıOALCAMıD olsa gerek, çünkü bildiğim kadarıyla birtek BıOALCAMıD o denli büyük miktarlarda uygulanabiliyor? ama o da su bazlı.

şu linke bir göz atın derim: http://www.kozmetikcerrahi.com/estetik_dolgu.htm

Son düzenleme:
jayjaycım birde senin bu tek kaşındaki düşüklük sorunu aynen bendede var çözüm bulamadım dediğin gibi simetriyi çok bozuyor göz kapağınıda neredeyse tamamen kapatıyor yüzün bir tafafına farkı öbür tarafına farklı bir ifade veriyor bendede bir kaç yıldır olan bir problem önceedn çok hafifti belli olmuyordu çok gıcık bişey sen bu konuda daha önce bir çözüm yolu aramışmıydın dolgu dışında başka bir teknikde denedinmi yani o bölgeye ?
ben net bir bilgiye ulaşamadım bir cerrah dediki botox yapılırsa asimetiyi dahada vurgularız olmaz ama endoskopik kaş kaldırmayla düzelir dedi bir başkası botoxla yapabiliriz dedi ünlü bir cerraha netden sormuştum yapılır tabiki ama durumu görmem gerekiyor demişti başka bir ünlü cerrah o da kaş asimetrisinin çözümü hiçbir şekilde yoktur dedi... her kafadan bir ses çıkıyor yani sonra kime güvenipte yaptıracağını bilemiyorsun... ama sen en azından bu konudaki çözümü bulmuşsun anlaşılan şimdi sanırım 6 ay falan oldu senin bu işlemi yaptırdığın şuanki kaşlarındaki simetrinin durumu nedir ? hala o kaşın kalkık ve diğeriyle eşitmi duruyor yoksa tekrar düşüp eski konumuna gerimi döndü ?

inan unuttum ben 2006da yaptırmıştım ;ama istersen ozelden dr ad ve tel vereyım kendisinden bilgi alırsın daha saglıklı olur benı söylersın yardımcı olur

hafif düşüklükte botox tek geçerim bir kız arkadaşım yaptırmış kaşla beraber halıyle göz kapagı da kalkmış gözler daha açık gözbebekleri daha büyük görünmüş ben bayıldım wAllahi

botoxlada yapılıyor demekki güzel bir haber :) Birde bende asimetri yanında kaşların iksindede düşüklük mevcut ama birisi diğerine nazaran daha düşük olduğu için asimetriyide bozuyor yani hem kaldırtmak hemde asimetriyi düzeltmek istiyorum.
Kime yaptırmış acaba beni bilgilendirirsen yada arkdaşından bilgi alırsan sevinirim çünkü bazıları asimetri olunca bulaşmak istemiyor arkdaşın sonuçtan memnunsa bende o doktorda yaptırıp bir denemek isterim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım ne demek yardımcı olmak isterim tabi ki ben ve arkadaşım Adana'da yaşıyoruz yanı kısaca drda burada ;ama işin ehlı bir dr bul iyi araştır halleder bu konuyu

canım
ne germesi ne ameliyatı
çok güldüm mesajına :lepi:

Son düzenleme:
o doktorun adını telini bana da verin arayacagım

Son düzenleme:
kök hücreyi estee world yapıyor 500 dolarmıs da sımdı 500 ytl ye yapıyoruz dedı

Son düzenleme:
sen hyaluronic acid yöntemiyle dolgu yaptırdım dedin ama o kısa sürede tükeniyor zaten ben radiesse ile yaptır ne kadar kalcak ona göre bizde yaptırırız diyorum:lepi:
Bu arada este world bana çok uzak ya nasıl gideyim oraya 2 sokak gerisinde oturuyorum pencereden bakınca bile görünecek neredeyse o derece yani kaydirigubbakcemile3
Gidip bir görüşmekte yarar var aslında ama çok yeni bir teknik biraz yayılmasını beklemekte yarar var gibi

ya kim ne derse desin ben elmacık kemiklerime yağ enjeksiyonu yaptırdım ve elmacık kemiklerimdekiler eridi, hatta hafifce aşağı kaydı şu an bir yanağım diğerinden daha tombiş. öyle de kaldı. naapsam kafayı taktım. var mı bi fikri olan?

jayjay nerdesin kuzum :) bize şu kök hücre dediğin şeyle ilgili olarak bir internet linki filan versen, biz de okusak neymiş?

Son düzenleme:
yağ enjeksiyonu nasıl olsa eriyip gittiği için o şişkin olan yanağındaki yağ enjeksiyonuda erir şekerim takma :) eğer olduda erimezse ve öyle kalırsa yüzdeki yağ fazlalığınıda aynı işlemin tersini yaparak yani yanaklara liposuction yaparak oluşan orantısız görüntüyü düzeltebiliyorlar.
Tavsiye doktor soracak olursan hüseyin güner enjeksiyon ve liposuction'da çok başarılı bir cerrah bu dediğim uygulamayıda bizzat yapıyor yani çok takma çözümü olmayacak şey değil.
Yanaklarına dolgu içinde yağ enjeksiyonu devamlı tekrar gerektiren birşey ve dünya kadar para veriyorsun tavsiyem 1000 tl'ye aptos tekniğiyle yanaklarını astırıp yanak dokunu düşmeden önceki dinç ve dolgun görünüme kavuşturabilirsin yüz ovalin tamamen toparlar süper olur ama o'da 2 yılda bir tekrar gerektiren bir işlem.
Askıyla falan işim olmaz dersen 5 sene kalıcı olan dolgu maddeleri var en çok bahsedilenide radiesse ve herhangi bir alerjik etkisi yada sertleşme ihtimalide yokmuş diyorlar istersen onu uygulatabilirsin.
Ama yinede eski mesajımdada belirtiğim gibi yanakta oluşan çökmeleri dolgu maddeleriyle doldurmak sadece kötü görüntüyü kamuflaj yapar dediğim yöntemde ise dokular düşmeden önceki yerlerine geri asılır ve çok daha estetik bir görüntü sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…