Merhaba,ben 16 yaşındayım ve 10.sınıf öğrencisiyim.63 gündür diyet ve spor yapmaktayım.Öncelikle en başından başlamak istiyorum hayatım boyunca kilolu bir insan oldum.Yani 5.sınıfta 60 kilo değildim de yine de toplu bir çocuktum.7.sınıf sonunda 69 kilo olunca annem diyetisyene götürdü 1 ayda 64 kiloya indim 8.sınıfa 64 kilo başladım fakat her gün dışarıdan yemek sınav stresti derken bitirdiğimde 78 kiloydum!!! Liseye 78 kilo başladım.Bildiğiniz yürüyen varildim yani.Sonra kendiliğinden kilo vermeye başladım 72'ye düştüm.Sonra diyete girmeye karar verdim ve 67 oldum.9.sınıfı bitirdiğimde 67 kiloydum sonra Eylül ayında 69ken bir takım sağlık sorunları yüzünden hastanede 63'e düştüm.Okul açılmadan 67ye tekrar döndüm.Daha sonra 10.sınıf başladı,bir erkek arkadaşım oldu.Tabi "sevgilim beni beğeniyor" özgüveniyle öyle bir yedim ki 75e çıktım!! sonra diyetle 70e indim.Sonra bıraktım.Baktım yine şişmeye başlıyorum tartıda 72'yi gördüm.Bu sefer buna bir dur demeye karar verdim.6 Mart 2014.Diyete başladığım tarih.Ve 21 Mart 2014.Spora başladığım tarih.B-fit'e yazıldım.B-fite başladığımda 70 kiloydum.Sonra düzenli beslenme ve sporla şu an 64 kilo olduğumu gururla söylüyorum.Bu arada boyum 1.70.Son 4 kilom kaldı.Hayatım boyunca kendimi kilolu hissettiğim için havuza bile girmeye korktum.İnsanlar tarafından dışlandığımı düşünüyordum.Şu an hayatımda ilk defa insanlar bana "fiziğin gayet güzel" dediğinde şok oluyorum.Bu başarımı paylaşmak için fotoğraflarımı yayınlamak istedim ki sizin de hevesiniz olsun:)))