Ne diyebilirim ki ? Kimsenin hakkı kimsede kalmasın gerçekten.
Umarım böyle olmaz durumunuz .
Peki kadınla konuştunuz mu hiç? Sizinle derdi neymiş.
bazı firmalar zam vermedi bile. özel sektörde ayakta kalabilen işyerleri de krizde. %7 evet çok az, ama aldığınız maaşa da bağlı.
en fazla alan yüzde kaç aldı?
üstünüzle olan probleminizi daha önce bildirdiniz mi? bildirdiyseniz tarafsız birinden performans değerlendirmesi talep edin.
Maddi kaygılarınız varsa yeni bir iş bulmadan ayrılmayın işinizden.
Ben sizle aynı durumu yaşıyorum. O yüzden işe zar zor geliyorum. İş bulup çıkma ihtimaliniz varsa öyle yapın.Yoksa da çıkın yani kendi adıma konuşayım böyle çalışmak ölmekten beter.
Bu açıklama sana yapıldığında konuşmanı yapmalısın yanı sanada ne düşünüyorsun dıye bır yuzyuze konuşma yapılır. Bızde bu sekılde oluyor yanı .
%7 fena gelmedı yalnız bana, ben bu sene %3 aldım zaten sırket genelınde 3 ile 5 arasında yapılmıştı , en alt dılımde yer aldım . Dogum ıznınden yenı dönmeme ve bızımde oluşumun degısmesıne bağladı ancak bır sonrakı sene böyle olursa bu zammı kabul etmemeyı düşünüyorum . Dedıgım gıbı benım yanımda ıyısın , bızde kımse 7 alamadı
İstifa ederseniz tazminat vb. haklarınızdan mahrum kalmayacak mısınız ? Bu zammı hak etmediğinizi ve size karşı bir kötü niyetin olduğunu düşünüyorsanız mobbing gördüğünüze dair mahkemeye başvurabilirsiniz. Sonuçta hak edilen zammı yapmamak ve düşük maaş ile çalışmaya zorunlu bırakmak da bir tür mobbingdir.
Bu açıdan bakmamıştım duruma.
Hele bir benimle de bu konuda görüşülsün de ondan sonra bakacağım duruma bakalım.
Hayırlısı artık, iyi bir zam beklerken bu şekilde hüsrana uğramak gerçekten can sıkıcı.
Siz bence tezcanlı olup çabuk karar vermeyin. Öncelikle iş yükünüzün ağırlığından ve 2 kişilik olduğundan bahsediyorsunuz. Bu konuyu da mahkeme olursa kullanabilirsiniz mesela. Bence siz internetten biraz araştırma yapın ve bu konuda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini kararlaştırın. Biraz güçlü olun ve gidecekseniz de en azından hakkınızı alarak ve onlara yaptıklarının hesabını sorarak gidin. Öyle hemen istifa ederek işin kolayına kaçıp milleti arkanızdan güldürmeyin. Biraz güçlü olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?