En güzel iş işte bulunur. bekleme hiç hemen linkedin, kariyer, yenibir iş, secretcv, jooble ve elemanonline (bildiklerim bu kadar) iş aramaya başla.
bende aynı durumdayız diyorum ya!Benim derdimi anlayan birilerinin olması gerçekten sevindirici ancak aynı durumda olmanıza üzüldüm.
Benim derdim maaşım vs. değil aslında, öyle ya da böyle maaşımı alıyorum sorun değil.
Ancak benim canımın sıkıldığı nokta, benim yaptığım iş iki kişinin işini kapsarken bu şekilde davranılması.
Sakın istifa etmeyin.piyasa çok kotu.is bulamazsınız o kadar canınızta taketttiyse başka iş bulup ayrilinHer gün işim olduğu için şükredip işe gelmeye çalışıyorum ve son zamanlarda gerçekten işe gelmekte sıkıntı yaşıyordum.
İşi bırakmak ve artık çalışmamak istiyorum ancak tabii ki günümüz şartları ortada.
Bunu da göze alamıyordum.
Nitekim performans değerlendirmesi üzerine zamlar açıklanmaya başladı.
Sinirlerim bozuldu. Paylaşmak istedim derdimi.
Normal şartlarda çalıştığım firmada zam oranları enflasyona göre yapılırdı.
Ancak üst yönetim değişti bu sene ve yeni bir oluşuma gidildi denilebilir.
Sonucu da bana feci şekilde yansıdı çünkü benim üst birimimde bulunan kadının benimle bir takıntısı var.
Genel anlamda iş olarak 2 asistanın işini yaptığım halde benim notumu düşürmüştü.
Aldığım not neticesinde zammım %7 gibi komik bir oran olacak.
Şu anda net değil, ancak eğer bu bana yansıtılır ve netleşirse, istifa etmeyi düşünüyorum....
Allah yardımcım olsun ama çok aşırı sıkıntılı ve üzüntülüyüm...
Bu kadar emek karşılığında böyle şeyler ile muhattap olmak sinir bozucu.
tazminat nolacak peki?Pazartesi bir görüşmem var bana şans dileyin... İnşallah umduğum gibi bir yerdir...
İşi bırakmak ve artık çalışmamak istiyorum ancak tabii ki günümüz şartları ortada.
Bunu da göze alamıyordum.
Nitekim performans değerlendirmesi üzerine zamlar açıklanmaya başladı.
Sinirlerim bozuldu. Paylaşmak istedim derdimi.
Normal şartlarda çalıştığım firmada zam oranları enflasyona göre yapılırdı.
Ancak üst yönetim değişti bu sene ve yeni bir oluşuma gidildi denilebilir.
Sonucu da bana feci şekilde yansıdı çünkü benim üst birimimde bulunan kadının benimle bir takıntısı var.
Genel anlamda iş olarak 2 asistanın işini yaptığım halde benim notumu düşürmüştü.
Aldığım not neticesinde zammım %7 gibi komik bir oran olacak.
Şu anda net değil, ancak eğer bu bana yansıtılır ve netleşirse, istifa etmeyi düşünüyorum....
Allah yardımcım olsun ama çok aşırı sıkıntılı ve üzüntülüyüm...
Bu kadar emek karşılığında böyle şeyler ile muhattap olmak sinir bozucu.
Bizde de performansa bağlı bır sıstem gelıstırıldı . Ben doğum ıznındeydım , bu sene yenı başladım bazı hedefler var onumde. Hem işle alakalı hemde kendimi geliştirmemle alakalı bunları ben belirledim.Anlıyorum sizi.
Bulunduğunuz sektör ve genel olarak firmanın anlayışı ile alakalı bu durum tabii ki.
Bende en başında bu şekilde zam olan bir firmada çalışsaydım tabii ki sesimi çıkartmaz ve önüme bakardım.
Ancak ben %7 zam alırken, diğer taraftan aynı işi yaptığımız fakat benden daha az bilgi ve becerisi olan, işlerini de benim takip ettiğim kişi %15 oranında zam alırsa, ben istifa etmeyeyim de kim etsin?
Dediğiniz gibi henüz benimle bu konu konuşulmadı ama bir gün (bu hafta içinde sanırım) elbet bu konuşulacak ben de tabii haklarımı arayacağım.
Benim haksız bulduğum da bu zaten.
tazminat nolacak peki?
Bizde de performansa bağlı bır sıstem gelıstırıldı . Ben doğum ıznındeydım , bu sene yenı başladım bazı hedefler var onumde. Hem işle alakalı hemde kendimi geliştirmemle alakalı bunları ben belirledim.
Önümüzdeki sene bu sekılde bır zam olursa bende demek kı performansımı begenmıyorsunuz dıyebılırım . Bu sene cok yenı dondugumde yapıldı bu zam, bırde bız döviz olarak maaş alıyoruz. Ve dedıgım gıbı herkes bu aralıkta aldı zammı ama neden 4 veya 5 degılde 3 kısmı benı benden aldı .
Neyse onumuzdekı sene bakacağız.
Senın durumunda ıse cok haklısın , senınle konuşulduğunda zam oranının neden bu sekılde olduğunu sormanı ıstıyorum , bır cok Tl ödeyen fırma %22 -20 seklınde zam yaptı bu sene pıyasada
Bol şansPazartesi bir görüşmem var bana şans dileyin... İnşallah umduğum gibi bir yerdir...
nefret ediyorum iş hayatından..
bugün 50 tane dertle ugrastım,şeytan diyo bas istifayı.
senı cok iyi anlıyorum..ne kadar çalışkan ve iyi niyetli olursan millet bir okadar adileşiyor.net...
allah hepsini bildigi gibi yapsın
Valla ne yalan söyleyim bizimki de martta yatacak %10 civarı her sene bu seneki asgari ücret artışından sonra ben bile %10 a itiraz edip %20 istemeyi düşünüyorum hayırlısı ama bu zamanda da zor
Aman ne olur sabredin şeytana uymayin.nefret ediyorum iş hayatından..
bugün 50 tane dertle ugrastım,şeytan diyo bas istifayı.
senı cok iyi anlıyorum..ne kadar çalışkan ve iyi niyetli olursan millet bir okadar adileşiyor.net...
allah hepsini bildigi gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?