zaman isteyen erkek arkadaşım birdaha yazmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

effssuunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
199
25
98
1.5 ay tlf görüştüm o yüzyüze görüşüp ciddi ve gercekçi olmasını istedi ama ben yıllardır ertelediğim burun ameliyatımı araya sokunca yüzyüze görüşme gecikti hastayım vs. iş sorunlarım var vs erteledim ama ona değerli olduğunu sürekli hisettirdim saygı sadakat kusur işlemedim oda çok pozitifti ben erteleyince tamam bekleriz diyor sorun yapmıyordu ama bigün bu konuyu konuşurken öyle bi ters tepki verdiki sürekli erteliyorsun ben gelmem artık dedi gelirsen sen gel müsait olursam görüşürüz dedi

aklıma koydum neredeyse süpriz yapıp gidecektim ama hep engel çıktı
neyse bu yumuşadı tabi ben bayabir peşinden koştuktan sonra tamam gelicem dedi işten izin alıcam cuma gelicem dedi bi gün öncesi baya hazırlandım ve ona çok mutluyum dedim hava kar yağmasına rağmen sorun değil gelicem dedi bende vazgecmemen cok güzel dedim(buna bozuldum olabilirmi sanki o peşimden koşuyo izlenimimi verdim)ve
akşam napıyosun dedim "ben gelmiyorum senden biraz müsade istiyorum hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim " demiş o an yıkıldım sanki dünya başıma yıkıldı cvp vs. hiçbirşey yapmadım sustum 10 gün oldu tık yok kızlar nolur yardım edin ne yapmalıyım sessiz kalmaya devammı edeyim yoksa yine benmi adım atmalıyım.

Bence ondan bekle adımı

Adam hislerim yeterli değil demiş daha ne desin? Sizin yazmanız gurursuzluk olur bana kalırsa.

İş ciddiye binince geri vites yapan adamdan hayır gelmez.
İş ciddiye binince geri vites yapan adamdan hayır gelmez.canımı acıtan bu zaten ama sürekli ertelemem onda acaba onu yeterince istemediğimimi düşündü bu sürecte soğudumu çünkü son günlerde ilgisi azalmıştı buda aramızdaki o tutkuyu azaltıyordu

aşırı gururlu
Teşekkür ederim güven konusunda sıkıntı yok çevresi ailesi iş yerleri herşeyi olduğu gibi anlattı zaten ailemle tanışmayı istedi
Bunda gurur yapacağı bir şey yokki. Bu zamanı isteyen kendisi duyguları şiddetliyse biraz kafasını toplayıp zaten döner sana

Baska biri var gibi gönlünde ve atmadigi adimlarla.ex e sadik paranoyasi oynuyor tamamen kurtulamadigi duygular var gibi hissetmeye basladim .Aramayani aramaz o zamanininda son kullanma tarihine kadar acabalara girip beklemezdim.Netlik yoksa bi iliskide set edecek bi durumda yoktur .

aşırı gururlu
Teşekkür ederim güven konusunda sıkıntı yok çevresi ailesi iş yerleri herşeyi olduğu gibi anlattı zaten ailemle tanışmayı istedi
1,5 aydır sadece telefonda konuştuğun adama bu kadar güvenme derim.Güven bu kadar kolay kazanılmıyor. Adam evliyse çoluğu çocuğu varsa,kötü alışkanlıkları varsa,dolandırıcıysa,psikopatsa ya da kalbine değil de böbreğine göz koyduysa nereden bileceksin.
En iyi ihtimalle cinsellik peşinde bir abazandır.ucuz kurtulmuşsun bence

Netti hersey gayet normaldi hergün günaydın msj aksamazdı gün boyunca benimle konuşurdu herşeyde fikrimi sorardı gittiği heryerin bilgisini anlık resmini atardı işte beni görmek istedi bende burun ameliyatı olunca 3 hafta sarktı görüşme sen beni sallamıyorsuna getirdi sözü

1.5 ay boyunca cinsellikle ilgili zerre kadar sözlebile asla girişimi olmadı çok seviyeli idi görüşmemiz yoğun olarak ikimizde yiğenlerimize olan sevgimizden aile ilişkilerimizden vs konuşurduk zaten kendisi kötü niyetli olsa görüşmek için can atan benim istediği gibi sömürebilirdi ben ameliyat olunca kopmaya başladık

2 ay bile değil yanlis okumadim sanirim.Bu zamanda bir ameliyat olunmus ve toparlanma süreci baslamis vs. Hakli gerekceleriniz var Zaman a birakin..

Daha neyi bekliyorsunuz ki hala idrak edememişsiniz adam sizden ayrılmış soğumuş bir şekilde yani hislerim yeterli değil demiş daha ne desin. Hoşlanan insan gelirdi ve zaman istemezdi sanırım ki hayatında biri var artık düşüneceğiniz bişey yok boşa beklemeyin..

haklısınız sanırım zor ama kabullenmeliyim zaten hislerim yeterli değil msj sonra asla karşısına çıkmadım

Ameliyat konusunda neden yalan söylediniz ki? O kadar ertelemeniz üzerine sizin görüşmek istemediğinizi, bahane ürettiğinizi düşünmüştür. 1,5 ay olmuş yüz yüze görüşülmemiş, hevesi geçmiştir. Telefondan görmediği birine bir erkeğin (kadının da) aşık olma, telefondan konuşmayı yeterli bulma ihtimali yok gibi bir şey. Yaşı kaç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…