1.5ay tlf görüştüm o yüzyüze görüşüp ciddi ve gercekçiolmasını istedi ama ben yıllardır ertelediğim burun ameliyatımı araya sokunca (nefes problemim var dedim estetik olduğunu gizledim) yüzyüze görüşme gecikti hastayım vs. iş sorunlarım var vs erteledim ama ona değerli olduğunu sürekli hisettirdim saygı sadakat kusur işlemedim oda çok pozitifti ben erteleyince tamam bekleriz diyor sorun yapmıyordu ama bigün bu konuyu konuşurken öyle bi ters tepki verdiki sürekli erteliyorsun ben gelmem artık dedi gelirsen sen gel müsait olursam görüşürüz dedi
aklıma koydum neredeyse süpriz yapıp gidecektim ama hep engel çıktı
neyse bu yumuşadı tabi ben bayabir peşinden koştuktan sonra tamam gelicem dedi işten izin alıcam cuma gelicem dedi bi gün öncesi baya hazırlandım ve ona çok mutluyum dedim hava kar yağmasına rağmen sorun değil gelicem dedi bende vazgecmemen cok güzel dedim(buna bozuldum olabilirmi sanki o peşimden koşuyo izlenimimi verdim)ve
akşam napıyosun dedim "ben gelmiyorum senden biraz müsade istiyorum hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim " demiş o an yıkıldım sanki dünya başıma yıkıldı cvp vs. hiçbirşey yapmadım sustum 10 gün oldu tık yok kızlar nolur yardım edin ne yapmalıyım sessiz kalmaya devammı edeyim yoksa yine benmi adım atmalıyım... DİYE SİZLERE YAKINMIŞTIM SONRA NEMİ OLDU:
Geri döndü 2 ay sonra kendimi nasıl affetiribilirim diyor onun için cok değerliymişim msj çok geç cvp veriyorum bazılarına cvp vermedim 1 haftadır kıvranıyor..8 gün dayanabildim ve afettim ama 2.kez kavuşmak çok keyifliydi ilgisi çok yoğundu eski günleri unutmamış şu noldu bu noldu nasıl meraklı VEEE HERŞEY HARİKA GİDERKEN FOTOĞRAF İSTEDİ (ayrı şehirleydeyiz)ESTETİKLİ BURNUMU GÖRÜNCE benimle zoraki biriki cümle kurdu normalde bana yazmadan duramaz bende zoraki olduğunu farkedince yazmadım hergece iyigeceler diyen adam ilk kez o akşam bana hiç yazmadı ertesi günde yazmadı ve akşamına beni heryerden sildi ve engelledi sinir oldum watsaptan yazdım seni taciz edecek karakterdeymişim gibi engellemişsin böyle olmamalıydı dedim okumadı bende sildim onu

(
Biliyorum çok uzun oldu hanımlar beğenmedimi yeni tipimi çünkü tipim değişti biraz kalkık burunlu oldum sinirlendi desem beni kaybetmeyi göze alamaz 5 ay oldu yaw insan bi anda aaaa güzelbi kız değilmiş diyip silermi sabahında sakın beni kendinden mahrum etme diyordu karekterimi sevdi biliyorum ama