zaman isteyen erkek arkadaşım birdaha yazmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hissiyatımız güçlüydü ben ameliyat olunca yalan söyledim burnumda et alınacak migren ağrıları falan dayanamıyorum dedim o da ben gelip seni görseydim ondan sonra yaptırsaydın olmazmıydı dedi ameliyat oldum bandajlarım var dedim bi süre erteleyelim dedim bu arada koptu benden

Diorsunuz güvenme seni istemiyor ama sabahında çok heyecanlıyım diyen adam akşam niye vazgecerki bırak diyorsunuz dört dörtlük adam nerde en azından belli standartta anne babası ile yaşıyor iyi bir geliri var istese yalnız yaşar istediğini yapar .

Bakın asla yazmayın bırakın o yazsın hislerim yeterli gelmiyor diyecek kadar umursamaz bakın siz peşinden koştukça o geri çekilecek ve yazdığınıza göre bayağı dengesiz bir tip sürse de bu şekilde sen koşa koşa bir yerden sonra değersiz his edeceksin yapmayın bunu kendinize lütfen...

Bu tür durumlarda genelde yalvar yakar olurdum ilk kez sustum kılımı kıpırdatmadım umarım işe yarar ama an geliyor acaba yazmalımıyım bekliyomu yazarsaam tekrar başlarız vs.bu duygu esir alıyor beni kadınlar çok iyi bilir bu duyguyu

Bu msj güçlendirdi beni teşekkür ederim

şöyle düşünsene efsun ileride çokkk mutsuz bitmiş halde acaba seviyor mu diye düşünmektense bırak kılını kıpırdatma sakin ol ve nolcaksa olsun senden değerli değil ki yazma iyiliğin için diyorum bu sefer vay beee bak kız nasıl koşuyor diycek ve barışsanız bile sırf bu davranışından dolayı canı sıkılınca ayrılalım der yapma kendine bunu

Bu msj güçlendirdi beni teşekkür ederim

rica ediyorum nolur bunu yapma kendineeee ya bir karar al ve kendin için yap bunu çevrende yok mu hiç erkek arkadası cok seven hah işte bak onlara seven adam kolay kolay diyemez müsade et diye korkar sevdiğim kadın soğursa diye yapma bunu iyi düşün ve hiç mi yazmıyor bırak merak etme biz nolcaz deme düşün oratada SİZ var mı???? bırak ne hali var baksın kuzum

Canım gönülden teşekkürler.. Terkedilen hep güçsüz olurya onun etkisindeyim gelemiyorum hislerim yeterli değil msj cvp vermemem kendi çapımda devrim inanın biliyorum ben yazarsam sizin dedikleriniz olacak değersizleşicem ve bir ihtimal o yazarsa benim lehime dönecek tek çıkar yol bu mantıklı olanbu teşekkür ederim allah senden ve diğer bayanlardan razı olsun dinlediniz tanımadığınız halde doğruyu yapmam için yönlendirdiniz

OY RİCA EDERİM BAK BİRAZ KENDİNE DEĞER VER. şöyle düşün kaçan kovalanır valla öylleeeeeeeeeee cool davran seni bir yerden takip ediyorsa acılı söz vs paylaşma tam tersi pozitif paylaş ya anlasın bir tek o olmadığını

Tamam mesaj alınmıştır aynen dediğin gibi yapacağım cool cool cool olacağım :))

Yani kusura bakma arkadaşım ama 3 hafta adamı bekletmen de fazla olmuş bence.Sonuçta 1.5 ay telefonda görüşmüşsünüz yüz yüze gelme isteği de 3 hafta bekletilmemeliydi.Görüşüp sonra ameliyatınızı olsaydınız daha uygun olurmuş.

Onun dengesizliği de geleceğim deyip son dakika kararından dönmesi olmuş. "Vazgeçmemen çok güzel" cümlen onda bu kız beni bunca süre denemiş mi şeklinde bir düşünce oluşturmuş desek böyle hassas erkeğin varolma ihtimali %2 falandır. O yüzden ele.

Düşüneceğim dedikten sonra o an sorsaydın sebebini garip olmazdı ama 10 günden sonra kesinlikle sen hiç bir adım atma. Kaçış cümleleri kurmuş sana. Başka bir şey olmuş, biri dikkatini çekmiş o ara sanki o sebeple vazgeçmiş aniden. Yazarsa tekrar ciddiye alma onu bence.

Can'ım ne kadar görüştünüz bilmiyorum ama.Erkek bağlılık için yüz yüze görüşmek ister.Erteledikçe kendinden soğuttun sanırım.Tabiki de sen adım atma.Sen mi gittin onun yaşadığı yere ??

Yok geleceğim dedim sen ameliyatlısın gönlüm buna razı olmaz bu şekilde yolculuk yapamazsın ben sana bir süpriz yapabilirim dedi sonra planladık cuma gelecekti akşamına bana biraz zaman ver dedi yanlış anlama beni anla dedi

Bende uzarsa görüşme daha çok alışırız diye düşünmüştüm rutinleşmişti artık hergün aynı muhabbet günaydın şurdayım burdayım vs. Şimdi o gelmedi erteledi diyelim insanın canını sıkıyor gercekten bende empati yaptığımda... Adım atmamalıyım

Can'ım büyük ihtimalle senden ümidi kesip başka birini buldu.O yüzden oralarda görünmek istemiyor seninle.Olmıcak bişey için de masraf yapmak istemiyor yanına gelerek.Sıkılmanı bekliyor şuan

Atma Can'ım atma.Böyle ilişkiler yürümez zaten.Daha görüşmeden yıpranmış.Ertelenmiş...O çocuktan hayır gelmeZ.25 yaşındayım ama tecrübelerim bunu gösteriyor malesef.Seninle görüşmeden devam ediyorsa mutlaka biri olmuştur.

Asla yazmayin..
Ama kanimca o da yazmayacak..
Bazi seyler bitmis aranizda.
Gecmis olsun.
Onune bak derim.

Vazgecmemen cok güzel demem hataydı bunu msj okuttuğum bir erkek arkadaşta söyledi gereksiz ve sinir bozucu olmuş dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…