adam zafere giden yolda herşey mübahtır demiş 1,5 ay iyi aile çocuğu gibi davranmış baktı olmuyor olmayacak koşarak uzaklaşmış.
hislerim yok demiş daha ne desin
Valla hanımlar hepinizde çok acımasızsınız :) tamam tamam dost acı söyler diyelim
1.5 ay tlf görüştüm o yüzyüze görüşüp ciddi ve gercekçi olmasını istedi ama ben yıllardır ertelediğim burun ameliyatımı araya sokunca yüzyüze görüşme gecikti hastayım vs. iş sorunlarım var vs erteledim ama ona değerli olduğunu sürekli hisettirdim saygı sadakat kusur işlemedim oda çok pozitifti ben erteleyince tamam bekleriz diyor sorun yapmıyordu ama bigün bu konuyu konuşurken öyle bi ters tepki verdiki sürekli erteliyorsun ben gelmem artık dedi gelirsen sen gel müsait olursam görüşürüz dedi
aklıma koydum neredeyse süpriz yapıp gidecektim ama hep engel çıktı
neyse bu yumuşadı tabi ben bayabir peşinden koştuktan sonra tamam gelicem dedi işten izin alıcam cuma gelicem dedi bi gün öncesi baya hazırlandım ve ona çok mutluyum dedim hava kar yağmasına rağmen sorun değil gelicem dedi bende vazgecmemen cok güzel dedim(buna bozuldum olabilirmi sanki o peşimden koşuyo izlenimimi verdim)ve
akşam napıyosun dedim "ben gelmiyorum senden biraz müsade istiyorum hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim " demiş o an yıkıldım sanki dünya başıma yıkıldı cvp vs. hiçbirşey yapmadım sustum 10 gün oldu tık yok kızlar nolur yardım edin ne yapmalıyım sessiz kalmaya devammı edeyim yoksa yine benmi adım atmalıyım.
Bu tür durumlarda genelde yalvar yakar olurdum ilk kez sustum kılımı kıpırdatmadım umarım işe yarar ama an geliyor acaba yazmalımıyım bekliyomu yazarsaam tekrar başlarız vs.bu duygu esir alıyor beni kadınlar çok iyi bilir bu duyguyuBakın asla yazmayın bırakın o yazsın hislerim yeterli gelmiyor diyecek kadar umursamaz bakın siz peşinden koştukça o geri çekilecek ve yazdığınıza göre bayağı dengesiz bir tip sürse de bu şekilde sen koşa koşa bir yerden sonra değersiz his edeceksin yapmayın bunu kendinize lütfen...
Bu msj güçlendirdi beni teşekkür ederimBakın asla yazmayın bırakın o yazsın hislerim yeterli gelmiyor diyecek kadar umursamaz bakın siz peşinden koştukça o geri çekilecek ve yazdığınıza göre bayağı dengesiz bir tip sürse de bu şekilde sen koşa koşa bir yerden sonra değersiz his edeceksin yapmayın bunu kendinize lütfen...
Bu tür durumlarda genelde yalvar yakar olurdum ilk kez sustum kılımı kıpırdatmadım umarım işe yarar ama an geliyor acaba yazmalımıyım bekliyomu yazarsaam tekrar başlarız vs.bu duygu esir alıyor beni kadınlar çok iyi bilir bu duyguyu
Bu msj güçlendirdi beni teşekkür ederim
Canım gönülden teşekkürler.. Terkedilen hep güçsüz olurya onun etkisindeyim gelemiyorum hislerim yeterli değil msj cvp vermemem kendi çapımda devrim inanın biliyorum ben yazarsam sizin dedikleriniz olacak değersizleşicem ve bir ihtimal o yazarsa benim lehime dönecek tek çıkar yol bu mantıklı olanbu teşekkür ederim allah senden ve diğer bayanlardan razı olsun dinlediniz tanımadığınız halde doğruyu yapmam için yönlendirdinizrica ediyorum nolur bunu yapma kendineeee ya bir karar al ve kendin için yap bunu çevrende yok mu hiç erkek arkadası cok seven hah işte bak onlara seven adam kolay kolay diyemez müsade et diye korkar sevdiğim kadın soğursa diye yapma bunu iyi düşün ve hiç mi yazmıyor bırak merak etme biz nolcaz deme düşün oratada SİZ var mı???? bırak ne hali var baksın kuzum
Canım gönülden teşekkürler.. Terkedilen hep güçsüz olurya onun etkisindeyim gelemiyorum hislerim yeterli değil msj cvp vermemem kendi çapımda devrim inanın biliyorum ben yazarsam sizin dedikleriniz olacak değersizleşicem ve bir ihtimal o yazarsa benim lehime dönecek tek çıkar yol bu mantıklı olanbu teşekkür ederim allah senden ve diğer bayanlardan razı olsun dinlediniz tanımadığınız halde doğruyu yapmam için yönlendirdiniz
Tamam mesaj alınmıştır aynen dediğin gibi yapacağım cool cool cool olacağım :))OY RİCA EDERİM BAK BİRAZ KENDİNE DEĞER VER. şöyle düşün kaçan kovalanır valla öylleeeeeeeeeee cool davran seni bir yerden takip ediyorsa acılı söz vs paylaşma tam tersi pozitif paylaş ya anlasın bir tek o olmadığını
Yok geleceğim dedim sen ameliyatlısın gönlüm buna razı olmaz bu şekilde yolculuk yapamazsın ben sana bir süpriz yapabilirim dedi sonra planladık cuma gelecekti akşamına bana biraz zaman ver dedi yanlış anlama beni anla dediCan'ım ne kadar görüştünüz bilmiyorum ama.Erkek bağlılık için yüz yüze görüşmek ister.Erteledikçe kendinden soğuttun sanırım.Tabiki de sen adım atma.Sen mi gittin onun yaşadığı yere ??
Bende uzarsa görüşme daha çok alışırız diye düşünmüştüm rutinleşmişti artık hergün aynı muhabbet günaydın şurdayım burdayım vs. Şimdi o gelmedi erteledi diyelim insanın canını sıkıyor gercekten bende empati yaptığımda... Adım atmamalıyımCan'ım ne kadar görüştünüz bilmiyorum ama.Erkek bağlılık için yüz yüze görüşmek ister.Erteledikçe kendinden soğuttun sanırım.Tabiki de sen adım atma.Sen mi gittin onun yaşadığı yere ??
Can'ım büyük ihtimalle senden ümidi kesip başka birini buldu.O yüzden oralarda görünmek istemiyor seninle.Olmıcak bişey için de masraf yapmak istemiyor yanına gelerek.Sıkılmanı bekliyor şuanYok geleceğim dedim sen ameliyatlısın gönlüm buna razı olmaz bu şekilde yolculuk yapamazsın ben sana bir süpriz yapabilirim dedi sonra planladık cuma gelecekti akşamına bana biraz zaman ver dedi yanlış anlama beni anla dedi
Atma Can'ım atma.Böyle ilişkiler yürümez zaten.Daha görüşmeden yıpranmış.Ertelenmiş...O çocuktan hayır gelmeZ.25 yaşındayım ama tecrübelerim bunu gösteriyor malesef.Seninle görüşmeden devam ediyorsa mutlaka biri olmuştur.Bende uzarsa görüşme daha çok alışırız diye düşünmüştüm rutinleşmişti artık hergün aynı muhabbet günaydın şurdayım burdayım vs. Şimdi o gelmedi erteledi diyelim insanın canını sıkıyor gercekten bende empati yaptığımda... Adım atmamalıyım
Yani kusura bakma arkadaşım ama 3 hafta adamı bekletmen de fazla olmuş bence.Sonuçta 1.5 ay telefonda görüşmüşsünüz yüz yüze gelme isteği de 3 hafta bekletilmemeliydi.Görüşüp sonra ameliyatınızı olsaydınız daha uygun olurmuş.
Onun dengesizliği de geleceğim deyip son dakika kararından dönmesi olmuş. "Vazgeçmemen çok güzel" cümlen onda bu kız beni bunca süre denemiş mi şeklinde bir düşünce oluşturmuş desek böyle hassas erkeğin varolma ihtimali %2 falandır. O yüzden ele.
Düşüneceğim dedikten sonra o an sorsaydın sebebini garip olmazdı ama 10 günden sonra kesinlikle sen hiç bir adım atma. Kaçış cümleleri kurmuş sana. Başka bir şey olmuş, biri dikkatini çekmiş o ara sanki o sebeple vazgeçmiş aniden. Yazarsa tekrar ciddiye alma onu bence.
evet yazmaz yazarsa cidden değer vermiştirAsla yazmayin..
Ama kanimca o da yazmayacak..
Bazi seyler bitmis aranizda.
Gecmis olsun.
Onune bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?