zaman isteyen erkek arkadaşım birdaha yazmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netten tanıştığın adamdan hayır gelir mi?
Gelmez.

Bayadır tel görüşüyorsunuz etkileniyorsunuz hiç birbirinizi görmeden...bence sen zaman bulup görüşme ayarlıyana kadar başkasını bulmuş olabilir, bunuda sana açıklamak zor geldiği için kaçamak cvplar veriyor gibi geldi bana...ailesini herşeyini bilmek bazen yetmiyor canım

Netten tanıştığın adamdan hayır gelir mi?
Gelmez.
Gelmez ama 2 arkadaşım valla çok güzel mutlu bir yuva kurdular netten eşleride gayet eğitimli kariyer li adamlar umut işte okadar yalnızımki bir insanla bu anlamda karşılaşma ihtimalim yok gibi

Olabilir ne yazık

adım atma direk önüne bak

2 aylık adam ailenle mi tanışmak istiyordu, ilginç.
Ben olsam okkalı bi mesaj atardım sana müsade yok esas bana müsade, senin gibi ani karar değiştiren birine zaman harcayamam der engellerdim.
Sense hala bekliyorsun onun keyfini.

Sürekli ertelememin verdiği suçluluk ama benimgibi düzgün bi bayanı kaybetti... yazın siz söyleyin benim kafa anca anlar hakettim bunları

Sürekli ertelememin verdiği suçluluk ama benimgibi düzgün bi bayanı kaybetti... yazın siz söyleyin benim kafa anca anlar hakettim bunları
İyi de gelcem diyor son anda vazgeçiyor.
Eh hakettim diyorsan da sen bilirsin.

İşte hepsi bundan
Sadakat ne alaka, evcil misiniz siz?
Kusur ne alaka, padişah mı kendisi?
Hayır ne alaka gercekten.Bi gecerli sebep soyleyin.Vallahi dicem helal olsun kıza.
Haklısın ne diyeyim ama son olsun bu bundan sonra bende Adam yerine koymayacağım onu gelirse görecek

Sen zaman bulana kadar adam senden bıkmış bence zorlama daha fazla.
Seni istese gelirdi.
Ameliyat oldum doğal olarak neşem çok yerinde değildi koca Adam sonuçta görüşmek buluşmak istedi gelirken bana getireceği şeyleri hayal ediyordu zaten geleceği gün havalar çok karlıydı kar lastiği takdırdı arabasına vazgecmek yok dedi başaramadık geri adım atmak yok diyordu bazen bunları yazmak eski konuşmaları göndermek istiyorum ama neye yarar sabahtan akşama ne değişti bilmiyorum

Hani derler ya araya biraz özlem girsin filan diye. Sonra o araya ayşe girer, Fatma girer, Sevda girer falan filan. Sanırım sizinki de öyle olmuş. O araya başka şeyler girmiş demek ki hislerini şimdi tartmak aklına gelmiş adamın. Üzülme diğerinden yüz bulamazsa çok düşündüm sensiz olmuyor diye geri gelir.

İstese zaten gelirdi bu saatten sonra yazmanız saçmalık olur.

adam zafere giden yolda herşey mübahtır demiş 1,5 ay iyi aile çocuğu gibi davranmış baktı olmuyor olmayacak koşarak uzaklaşmış.
hislerim yok demiş daha ne desin size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…