Gelmez ama 2 arkadaşım valla çok güzel mutlu bir yuva kurdular netten eşleride gayet eğitimli kariyer li adamlar umut işte okadar yalnızımki bir insanla bu anlamda karşılaşma ihtimalim yok gibiNetten tanıştığın adamdan hayır gelir mi?
Gelmez.
Olabilir ne yazıkBayadır tel görüşüyorsunuz etkileniyorsunuz hiç birbirinizi görmeden...bence sen zaman bulup görüşme ayarlıyana kadar başkasını bulmuş olabilir, bunuda sana açıklamak zor geldiği için kaçamak cvplar veriyor gibi geldi bana...ailesini herşeyini bilmek bazen yetmiyor canım
Bu lafı eden adamla bir daha görüşülmez.hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim "
İşte hepsi bundansadakat kusur işlemedim
adım atma direk önüne bak1.5 ay tlf görüştüm o yüzyüze görüşüp ciddi ve gercekçi olmasını istedi ama ben yıllardır ertelediğim burun ameliyatımı araya sokunca yüzyüze görüşme gecikti hastayım vs. iş sorunlarım var vs erteledim ama ona değerli olduğunu sürekli hisettirdim saygı sadakat kusur işlemedim oda çok pozitifti ben erteleyince tamam bekleriz diyor sorun yapmıyordu ama bigün bu konuyu konuşurken öyle bi ters tepki verdiki sürekli erteliyorsun ben gelmem artık dedi gelirsen sen gel müsait olursam görüşürüz dedi
aklıma koydum neredeyse süpriz yapıp gidecektim ama hep engel çıktı
neyse bu yumuşadı tabi ben bayabir peşinden koştuktan sonra tamam gelicem dedi işten izin alıcam cuma gelicem dedi bi gün öncesi baya hazırlandım ve ona çok mutluyum dedim hava kar yağmasına rağmen sorun değil gelicem dedi bende vazgecmemen cok güzel dedim(buna bozuldum olabilirmi sanki o peşimden koşuyo izlenimimi verdim)ve
akşam napıyosun dedim "ben gelmiyorum senden biraz müsade istiyorum hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim " demiş o an yıkıldım sanki dünya başıma yıkıldı cvp vs. hiçbirşey yapmadım sustum 10 gün oldu tık yok kızlar nolur yardım edin ne yapmalıyım sessiz kalmaya devammı edeyim yoksa yine benmi adım atmalıyım.
Aslan dı yükseleni öküz olabilirikizler burcu herhalde
Sürekli ertelememin verdiği suçluluk ama benimgibi düzgün bi bayanı kaybetti... yazın siz söyleyin benim kafa anca anlar hakettim bunları2 aylık adam ailenle mi tanışmak istiyordu, ilginç.
Ben olsam okkalı bi mesaj atardım sana müsade yok esas bana müsade, senin gibi ani karar değiştiren birine zaman harcayamam der engellerdim.
Sense hala bekliyorsun onun keyfini.
İyi de gelcem diyor son anda vazgeçiyor.Sürekli ertelememin verdiği suçluluk ama benimgibi düzgün bi bayanı kaybetti... yazın siz söyleyin benim kafa anca anlar hakettim bunları
Haklısın ne diyeyim ama son olsun bu bundan sonra bende Adam yerine koymayacağım onu gelirse görecekİşte hepsi bundan
Sadakat ne alaka, evcil misiniz siz?
Kusur ne alaka, padişah mı kendisi?
Hayır ne alaka gercekten.Bi gecerli sebep soyleyin.Vallahi dicem helal olsun kıza.
Siz haklısınız diyorum bana kızan hanımlar ben bu sözlerinizi hakettim ne diye Adam yerine koyduysam öküzü kendim gibi sandım hep bu değilmidir bizi yanıltanİyi de gelcem diyor son anda vazgeçiyor.
Eh hakettim diyorsan da sen bilirsin.
Sürekli ertelememin verdiği suçluluk ama benimgibi düzgün bi bayanı kaybetti... yazın siz söyleyin benim kafa anca anlar hakettim bunları
Ameliyat oldum doğal olarak neşem çok yerinde değildi koca Adam sonuçta görüşmek buluşmak istedi gelirken bana getireceği şeyleri hayal ediyordu zaten geleceği gün havalar çok karlıydı kar lastiği takdırdı arabasına vazgecmek yok dedi başaramadık geri adım atmak yok diyordu bazen bunları yazmak eski konuşmaları göndermek istiyorum ama neye yarar sabahtan akşama ne değişti bilmiyorumSen zaman bulana kadar adam senden bıkmış bence zorlama daha fazla.
Seni istese gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?