zaman isteyen erkek...

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
683
daha önceki erkek arkadaşım da başta ilgili sıcak tavırlıydı.sonra bir noktaya geldi ilgisizleşti.ben konuşalım deyince de zamana ihtiyacım var dedi,ben dinlemedim bitirdik.sonra ben mahvoldum geri döndürmek için çok uğraştım ama hiç geri adım atmadı.yaklaşıkbir yıl sonra nişanlandığını duydum.tam o günlerde biri ile tanıştım.çok ilgiliydi,bayılıyordu bana,ben de bana olan ilgisine karşılık veriyordum.ne zamanki ben alıştım,ona bir şeyler hissetmeye başladım,çocuk kendini geri çekti...şimdi de aynı cümle:zamana ihtiyacım var...tamam dedim...evet kızlar,bu ne demek? bu da gitti gider mi? nasıl davranayım sizce?

canım sanırım karşına çıkan erkekler iş ciddiye binince kendini geri çeken tiplerden iş ciddiye binince kaçmayı tercih ediyorlar

Genel durum malesef böyle. İlgini belli edince durum tam tersine dönüyor.
Sanırım erkekler kovalamayı seviyor, tersledikçe uzak durdukça daha cazip geliyor.
Tıpkı şu an senin yaşadığın durum gibi.
Bekle bakalım, o geri döndüğünde bu sefer sen zamana ihtiyacım var dersin. Kısasa kısas.

daha önceki erkek arkadaşım da başta ilgili sıcak tavırlıydı.sonra bir noktaya geldi ilgisizleşti.ben konuşalım deyince de zamana ihtiyacım var dedi,ben dinlemedim bitirdik.sonra ben mahvoldum geri döndürmek için çok uğraştım ama hiç geri adım atmadı.yaklaşıkbir yıl sonra nişanlandığını duydum.tam o günlerde biri ile tanıştım.çok ilgiliydi,bayılıyordu bana,ben de bana olan ilgisine karşılık veriyordum.ne zamanki ben alıştım,ona bir şeyler hissetmeye başladım,çocuk kendini geri çekti...şimdi de aynı cümle:zamana ihtiyacım var...tamam dedim...evet kızlar,bu ne demek? bu da gitti gider mi? nasıl davranayım sizce?

Zaman istemek diye birşey yok benim tabirimce..
Peşinden koşma. Nasıl davranıyorsa öyle karşılık ver.
Biri bana zaman ihtiyacım var diyecekte ben ona hala ilgili davranacağım :19:
Dediği zamanı ona tanı bakalım ne olacak.

Zaman istemek ne Allah aşkına?!
Eğer seni gerçekten seviyor olsalardı zaman falan istemezlerdi. Bu çok net. Eminim bunu sen de biliyorsun ama kendine itiraf edemiyorsundur.
İlk sevgilin için söyleyeceğim şu ki; çocuk zaten sana karşı ilgisini, sevgisini kaybetmiş. 'zaman istemek' eylemi altında seni cepte tutup etrafa şöyle bir göz atıp kendisine uygun bir kız bulamayınca ya da kızlardan yüz alamayınca sana geri dönecekti. Ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Zaten sonra geri dönmek istemeyerek üzerine nişanlanarak asıl amacının zaman olmadığını göstermiş oldu.
2. sevgiline gelince erkekler onlara yüz vermeyen kızlara bayılırlar. Zor olacaksın ki kıymete binesin. Sen de karşılık verince ona hislerini belli edince sıradanlaştın onun için. Artık o da 'zaman istemek' eylemi altında yeni avlara yelken açacak. (bu ilk tahminim ve %75 doğru çıkan tahmin.)
2. sevgilin için %25'lik çıkma ihtimali olan diğer tahminime gelince, belkide seninle ilgisi olamayan başka sorunları vardır. İş, okul, aile vb.. onların etikisiyle kendini toparlamak için böyle bir şey istemiş olabilir.
Ama tatlım sana açık olacağım bu tarz insanlarla gelecek düşünme. Sonu yine hüsranla bitecek. Yol yakınken yavaş yavaş ondan kopmaya bak.
Dipnot; söylediklerimin hepsi tecrübeyle sabit olup, bizzat başıma gelmiş olaylardır.

Hoşlandığın tipler genelde iş ciddiye binince,iş sıkıya gelince kaçan birilerine benziyo...:26:
Ama sen canını sıkma.Elbet bi yerde nasibin vardır.O bulur gelir seni.Biraz sen de kendine zaman ver.Hemen bi ilişkiye atlama.

Zaman...
Seven bekleyemez ki..
Sevdiğinden bir an bile ayrı kalamaz ki...

doğruları söyle ve bekle , bi şeyler hissediyorsan hissettiği söyle . Sonrası tevekkül :)

olursa olur olmazsa olmaz . Öle zaman filan yok o sana cevap vermek zorunda değil ama sende o sana cevap verdiğinde eski sen olmak ve beklemek zorunda değilsin .

Yani diyor ki başkası ya da başkaları da var ortamda, ben bir düşüneyim bakayım, tartayım, gönlüm hanginize kayarsa :D

kızlar her şey güzel gidiyordu biraz aileler pürüz çıkarıyordu,bize gelmişlerdi,ikimiz için de sorunlu geçmişti. o günden sonra sekteye uğradı ilişkimiz.bu kendini geri çekti biraz.neyse işte dokuz gün önce buluştuk her zamanki gibiydi yalnız son iki saat dalıp dalıp gitti,ben yokum gibi davrandı filan...ben salak o güne kadar hep ağırdan alırdım o gün ilgimi hissettirdim.neyse eve geldim,mesajlaştık ,mesajın birine hakkımızda hayırlısı gibilerinden bir yanıt vermiş.ben demek sonumuzdan şüphelisin diye mesaj attım yanıt vermedi.gece hiçbir şey olmamış gibi aradı,ben mesaj işini sordum sonra konuşuruz diye konuyu kapattı. ben sorunumuz varsa ifade et gibilerinden mesaj attım.sadece zamana ihtiyacı olduğunu yazmış.ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi aradı,mesajlaştık filan.gece yine mesaj atmış uyumasam arayacakmış.sabah gördüm.ben sen böyle arar sorarsan ne ara düşüneceksin mesajı yazdım.ondan sonra hiçbir yanıt,çağrı gelmedi.ertesi gün dayanmayıp halini soran mesaj attım,hastaydı çünkü.kuru teşekkür mesajı atmış.sonraki gün yine hal hatır sordum mesajla.bir kere ardım meşgule attı.sadece sesini duyacaktım diye mesaj attım cevap yok.ertesi gün yine mesaj attım günaydın vs. diye yanıt verdi.akşama konuşalım diye mesaj attım,akşam aradı.hiçbir şey olmamış gibi gündelik konuştuk, hatta hiçbir sorum olmadığını kapris ayptığını anladım,çok sıcaktı,yine ben ne düşünüyorsun sana son bir hafta müsaade filan dedim.ertesi iki gün ne aradı ne sordu.ne de ben hiçbir girişimde bulunmadım.üçüncü gün veda eden bir mesaj attım.tutuştu,13 kez filan aradı,ne olur aç telefonumu,benimsin gibilerinden mesaj attı.yanıt vermedim.dün herhangi bir mesajımız,çağrımız filan olmadı.ben salak dayanamayıp bu sabah günaydın eski sevgilim gibilerinden mesaj attım.o da hala sevgiliyiz,acele ediyorsun demiş.ben akşam konuşalım diye mesaj attım yanıt filan yok... evet kızlar nedir durum? yorumlarınız?

kızlar buraya yazarken farkettim ben uzatmışım aslında, onun için çoktan bitmiş, ama cepte durması iyi olur diyor değil mi? 26 yaşına geldim bir kere de aşkta mutlu olayım yok...

çok dengesizim biliyorum...perşembe napıyorsun türünden mesaj attı yanıtladım.cuma sabah günaydın mesajı atmış yanıtladım.cuma öğlen görüşelim mesajı atmış tamam dedim.görüştük ben ayrılmak istemiyorum,özür dilerim vs dedi,ben epey bir trip attım sonra da güvenimi kırdığını ifade ettim.güvenmem lazım deyip eve döndüm.cumartesi bir kaç mesajla geçti,bugün de mesajlaştık.ne yapıyorsun şurdayım burdayım türünden mesajlar...ben alttan aldıkça o cool atkılıyor...ne yapıyorum,niye böyle davranıyorum hala anlamadım...bitiremiyorum ve o benim enininde sonunda ona döneceğimden emin ve bunu kullanıyor.

Gercekten sevmeyen, sevemeyen insanlar biraz ilgi gorunce havalanir kendini geri ceker ne yazik ki. Sansiniza hep boyle tipler karsiniza cikmis. Bana gore ayrilin gitsin askta zaman istenmez dolu dizgin yasanir. Boyle insanlara pek guvenilmemesi gerekiyor.

kendimden nefret ediyorum salı gecesi güya bitmişti dün mesajına yanıt vermedim sonra iki kez arayınca dayanamadım açtım gevşedim tabii...sonra mesajlaştık filan.bugün de aradı sordu,mesajlar attı...ah ben neden kopamıyorum ondan...

zaman mı? zaman neden istenir ki? bu zaman içinde ne yapılır? konuşularak halledilmesi gerekmez mi sorunların? birbirinizden uzaklaşarak daha çok koparsınız.. bence zaman bitirmek için olan bir bahanedir. hani "ne seni kırmak istiyorum ne de bu ilişkiyi sürdürmek istiyorum" manasına gelir bende malesef.. o yüzden asla çabalama derim yol ver gitsin. üzüleceksin yine ama seninde artık bir tecrübe kazanmış olman gerekmiyor mu? böyle gel gitleri olan bir insanla hiç mutlu olamazsın ki..kendini ölç tart bir suçun, kabahatin olmadığını düşünüyorsan bence o zamanı ona sonsuza kadar ver..

böyle mesaj da şunda bunda sıra gözetiyor,arada aklına düşünce arıyor...ben aklı evvel de hala bitiremiyorum ya.tüm kaygılarımı sordum asla ayrılmak istemediğini söyledi.güya barıştık ama eskisi gibi değil her şey.mesajına yanıt vermedim dün.bugün de ne ondan çıt var ne benden...belki sessiz sedasız bitirmek en iyisi...

böyle mesaj da şunda bunda sıra gözetiyor,arada aklına düşünce arıyor...ben aklı evvel de hala bitiremiyorum ya.tüm kaygılarımı sordum asla ayrılmak istemediğini söyledi.güya barıştık ama eskisi gibi değil her şey.mesajına yanıt vermedim dün.bugün de ne ondan çıt var ne benden...belki sessiz sedasız bitirmek en iyisi...

hiç sağlıklı bir ilişki değil bu.bence ayrıl ve önüne bak derim yoksa böyle sessizlik içinde acı çekersin..

Back
X