kızlar her şey güzel gidiyordu biraz aileler pürüz çıkarıyordu,bize gelmişlerdi,ikimiz için de sorunlu geçmişti. o günden sonra sekteye uğradı ilişkimiz.bu kendini geri çekti biraz.neyse işte dokuz gün önce buluştuk her zamanki gibiydi yalnız son iki saat dalıp dalıp gitti,ben yokum gibi davrandı filan...ben salak o güne kadar hep ağırdan alırdım o gün ilgimi hissettirdim.neyse eve geldim,mesajlaştık ,mesajın birine hakkımızda hayırlısı gibilerinden bir yanıt vermiş.ben demek sonumuzdan şüphelisin diye mesaj attım yanıt vermedi.gece hiçbir şey olmamış gibi aradı,ben mesaj işini sordum sonra konuşuruz diye konuyu kapattı. ben sorunumuz varsa ifade et gibilerinden mesaj attım.sadece zamana ihtiyacı olduğunu yazmış.ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi aradı,mesajlaştık filan.gece yine mesaj atmış uyumasam arayacakmış.sabah gördüm.ben sen böyle arar sorarsan ne ara düşüneceksin mesajı yazdım.ondan sonra hiçbir yanıt,çağrı gelmedi.ertesi gün dayanmayıp halini soran mesaj attım,hastaydı çünkü.kuru teşekkür mesajı atmış.sonraki gün yine hal hatır sordum mesajla.bir kere ardım meşgule attı.sadece sesini duyacaktım diye mesaj attım cevap yok.ertesi gün yine mesaj attım günaydın vs. diye yanıt verdi.akşama konuşalım diye mesaj attım,akşam aradı.hiçbir şey olmamış gibi gündelik konuştuk, hatta hiçbir sorum olmadığını kapris ayptığını anladım,çok sıcaktı,yine ben ne düşünüyorsun sana son bir hafta müsaade filan dedim.ertesi iki gün ne aradı ne sordu.ne de ben hiçbir girişimde bulunmadım.üçüncü gün veda eden bir mesaj attım.tutuştu,13 kez filan aradı,ne olur aç telefonumu,benimsin gibilerinden mesaj attı.yanıt vermedim.dün herhangi bir mesajımız,çağrımız filan olmadı.ben salak dayanamayıp bu sabah günaydın eski sevgilim gibilerinden mesaj attım.o da hala sevgiliyiz,acele ediyorsun demiş.ben akşam konuşalım diye mesaj attım yanıt filan yok... evet kızlar nedir durum? yorumlarınız?