Zaman, ne zaman kişinin lehine işler?

ayseistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
261
51
28
35
İstanbul
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar siteye üye olduğumdan beri 3. konu açışım bu herkese desteklerinden dolayı tek tek teşekkür ederim sadece sizlerin sayesinde moral buluyorum diyebilirim. Konumu merak edenler için; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694715
Ayrılıgın üzerinden 3 aydan fazla geçti ona bakıyorum askerde ama gittigi yerleri yazmalar, fotograflar attıgı yorumlardan bile ne kadar iyi oldugunu hissedebiliyorum kötü olsunda demiyorum ama ağrıma gidiyor kızlar onca emek verdim çok sevdim benim için hiç uğraşmamış olması ağrıma gidiyor haa bazende uğraşsaydı ben salak gibi ona dönerdim de diyorum. Etrafımda çok fazla arkadaşım yok, öğretmen arkadaşlarım genelde 40 yaş üstü yani dengim yok okulda dostlarımsa hepsi şehir dışına atandılar kimi iş için yurtdısına gitmek zorunda kaldı vs. Sadece telefonda görüşebiliyorum arkadaşlarımla. Kendimi çok yalnız hissediyorum zaman geçiyor ama sanki özlemim artıyor o kişiye karşı. Bir insanı kafada nasıl bitirebilirim arkadaşlar? Lütfen yol gösterin ayrılığı kabullenemedim sürekli savaş halindeyim kendimle nasıl yaptım onca şeyi o bana bunları yaparken nasıl kördüm diye bunları ona söyleyememiş olmanın acısı var içimde yüzüne vuramamanın acısı var. Yeri geliyor onca şeye rağmen kendimi de suçluyorum ama artık kurtulmak istiyorum herkes zamanla geçer unutursun diyo zaman geçerken bana da geçiriyor afedersiniz.. Desteğinize ve yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var başından benzeri şeyler geçenler varmı benim gibi?
Bu ayrılık mı desem aşk acısımı desem zamanla geçer mi ?
Tamda bu durumdayım http://www.youtube.com/watch?v=VfQTMsaTLxw&feature=youtu.be

Son düzenleme:

Kurduğunuz hayallerin hiçbirzaman gerçek olmayacağını idrak edip hayal kırıklığınla yüzleştiğin ve onların gerçek olmayacağını kabul ettiğin an ayrılığı kabul edip sağlıklı yas sürecini yaşamaya başlarsın...bana göre bir erkekten vazgeçmek kolayda kurulan hayallerden vazgeçmek en zoru

Bende 1 ay oldu ayrılalı..ben vazgeçtim ama

Geride bırakmayı dene yani bunu gerçekten dene, yapabileceğini göreceksin
Eğer geride bırakmazsan, ilerleyemezsin.
İlerlemen içinde arkadanda bıraktıklarını unutman gerek...

"Kurulan Hayaller" tamda öyle sanırım çok fazla hayal kurmuşum ben dediğiniz gibi hala kuruyorum bile bazen hatta yasadıgımız güzel anlar gözümün önüne gelince canım acıyo tekrar. Herkes bana kafanda bitirmen lazım diyo bense hala sevdigim içinmi bilmiyorum umut besliyorum. ! ay olmuş ama vazgeçmişsiniz bende vazgeçmek istiyorum bunu nasıl yaptınız ama hala onu deli gibi merak ediyorum haber almak vs istiyorum

Geride bırakmayı dene yani bunu gerçekten dene, yapabileceğini göreceksin
Eğer geride bırakmazsan, ilerleyemezsin.
İlerlemen içinde arkadanda bıraktıklarını unutman gerek...
Arkadaşım bigün unutmak istersen unutursun dedi ama bana sanki onla yasadıgım hiçbişeyi bidaha yasayamam gibi geliyo evet çok aglattı beni dogru ama ne bileyim bi yandan en iyi arkadaşımdı.. Hiç yazmadım ona ulaşmaya çalışmadım allahtan ama içimden söküp atamıyorum tamam ya bittiyse bitti önüne bak diyemiyorum o benim için artık yabancı olsun merak etmeyeyim ondan haber aldıgımda üzülmeyeyim istiyorum

Aşk doktoru mehmet coşkundeniz eski sevgilinın ömrü 6aydır demişti geçen günü bi programda.
ama öncelikle unutmaya karar verilmeli sonra resimler, onu hatirlatan şeyleri ortadan kaldirmalisiniz demisti.
hatta gorustugunuz ortak arkadaşlariniz varsa onlarla da 6ayligina görusmeyi kesmeli kusura bakmayin,unutmam icin bu zamana ihtiyacım var demeli ve gorusmemeli demisti.

Konuna baktim. Cok fazla taviz vermissin, o da bunu fazlasiyla kullanmis. 3 gunden sonra gelen erkekten de hayir gelmez. 3 ay sonra gelmesi de sevdigini gostermez. Simdi ne yapacaksin, unutacaksin, bakmayacaksin. Yasin daha genc onune baska kimler kimler cikar ama kendine zaman ver, icin sogusun.

Allahım zaten yıllarca çektim nolur 6 ay olsun gerçekten. Fotograflara bakmıyorum zaten fakat bu kişi 4 yıl aynı ünivde sınıf arkadasım oldugum için fazlasıyla ortak arkadaşımız var sırf bu yüzden face'i kapattım sadece çok yakın olduklarım telefondan ulaşabiliyolar. Tüm bunlara rağmen ona nasıl ihtiyaç duyabilirim odaklanmam gereken bir sürü işimin arasında aklımdan bi sn olsun çıkmıyor. Ona sık sık hediye alırdım alışverişte aklıma geliyor saçma sapan bişeyde bile aklıma geliyor. Güldür güldüre gitmiştik birlikte o programı bile izlemiyorum artık unutmak istiyorum ya yoldan geçen herhangi biri gibi olsun istiyorum..

erkek milletinin hepsi aynı b.k
eğer fotolar ve gittiği yer bildirimleri açıksa belki de sana nispet olsun diye yapıyo olabilir
erkekler kafasına bişi taktıkları zaman biz kadınlar gibi belli etmez tam tersi içine atarlar
o yüzden dışardan göründüğü gibi olamayabilir ki bide askerdeyse zaten çok sıkılıyodur kesinlikle
hele bi de uzun dönemse yandı

Bende zaten sizin gibi düşündüğüm için bitirdim yıllarca umursamadı beni okul bitti aylar sonra hadi başlayalım ben seni seviyomuşum dedi 2 ay dayanabildim unutamadım eskileri ve bitirdim. Bazen hala acaba gercekten sevdigini anlamış olabilirmi haksızlıkmı ettim diyorum ama olamaz diyorum sonra sadece ona söylemek istedigim seyler birikti içimde bu savaş bitsin istiyorum gerçekten.

Bende face şifresi falan vardı ordan bakıyodum ama bazı paylaşımları açıktı mail dahil tüm şifrelerini değiştirmiş ve paylaşımlarını gizlemiş hiçbişeyini göremiyorum artık. Askerliği kısa dönem ama yazdıklarına göre çok rahatım rahatlıktan sıkılıyorum falan diyodu zaten bitmesine 1 ay kaldı. Ne yalan sölim benim içimden dısarı cıkmak bile gelmezken güle oynaya arkadaslarıyla sohbet etmesi bildirimler fotolar çok canımı yaktı.

Beyin garip , ask acisi cekerken bile asikken oldugun zamanki maddeler salgilanir. O yuzden her gecen gun unutman zorlasir. Bir gun bitirmeye karar vereceksin o gun bitecek. Bu sana ders olsun, bir daha ona gore davranirsin.

Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz. {Sigmund Freud}

Zaten öyle bi ders aldımki sevene canım feda ama bana 1 adım gelmeyene bende 10 adım birden gitmem benim bu ilişkiyi bitirebilmem bile olay çok şükür dank etti. Ama acısı geçmiyor canım yanıyo hala içim sıkılıyo belki bana kızıyosunuz ama hislerimi gizleyememki ve içimde dindiremediğim bişey daha var oda sürünsün istiyorum intikam değil ama benim gecelerce çaresizce aglarkenki mide agrılarımı oda yasayın biri tarafından köpek gibi severken umursanmamak neymiş oda yasasın ya oda yasasın istiyorum.

Kusura bakma ama biraz sert konusucam cunku dedigimi anlamiyor gibisin. Senden ayrildiktan sonra onun ne yaptigindan sanane. Aci cekerse, sen daha az mi cekeceksin. Hic sanmiyorum. Sen suan onu dusunerek kendine aci cektiriyorsun ve hala icinde bitirmemissin. Bitirmedikce uyusturucu gibi hala ona bagimli olacaksin ve hayatina devam edemeyeceksin. Sen kendinle olan kismina bak, onun oldugu kisim seni ilgilendirmiyor artik.

Umarim tez zamanda atlatirsin . Kolay gelsin.

Konunuzu tekrar okudum ve hatırladım, yorum bile yapmış olabilirim. Benim aylarca peşimden koşan eski sevgilim yıllarca onunla çıktıktan sonra aldattı beni, sonrasında da bir kere bile ne o ne ben geri dönmedik oyüzden Sizi 4 yıl peşinden koşturan birinin şimdi hiç aramaması çok normal.

Sizdeki takıntı olmuş bence, başka birine takılana kadar da geçmez gibi. Bazı insanlar unutamaz eski sevgililerini, hayalleri orda kalır, yapamadıkları orda kalır, hevesleri orda kalır oyüzden eskiyi bırakamazlar. Ama zamanla alışırlar bu duruma oyuüzden herkes 'zaman zaman' diyor.

Sende alışırsın, belki 5 ay belki 2 sene ama alışırsın, takma

Arkadaşım yorumların için teşekkür edemicem sana tabiiki söylediklerini anlıyorum fakat sorunum olmasa buraya yazmadım zaten. Fotograflarını kaldırdım sosyal ortamlardan takip etmiyorum ve daha yapmadıgım birsürü şey fakat kafamda bitiremedigim için buradaki arkadaşlardan yardım istedim çünkü ilk konumu acıtıgımdada herkes çok destek oldu belki yazmasaydım ona tekrar mesaj atabilirdim göremedigim seyleri gösterdi bana insanlar insanca. Sonuçta herkesin basından gecen belki bi yarım kalmış aşk hikayesi vardır, atlatanlar bana moral olsun istedim "evet geçiyor canım hiç üzülme" bile demeleri insanların yeniden cesaret almama neden oluyor. Lütfen tavrınıza dikkat edin destek olmak niyetiniz yoksa yargılar gibi konuşup köstek olmayın lütfen karsınızda 15 yasında ergen yok. Yasını basını almış bir ögretmen var ve ben daha önce gayet pozitif şen şakrak biriyken bu duruma düştüm ufak tefek seyler yasadım ama kimsenin acısınıda çekmedim kimseye de acı çektirmedim. Tek istedigim bir dost gibi insanların bana tavsiye vermesi hepsi bu.

Çok teşekkür ederim, evet çok şükür ilk günkü gibi değilim sabahlara kadar uyuyamadığım zamanlarım vardı benim ara ara yine yaşıyorum o halleri ama eskisi kadar değil. Birazda kişiliğimden midir bilmiyorum hiç kimseyi çıkarmadım hayatımdan şimdiye kadar, arkadaşımla bile problemim olsa uyuyamam çözerim mutlaka konuyu iyi niyet çok önemlidir benim için. Sanırım yarım kalan şeyler beni üzen şeyler çünkü çok hayal kurmuştum birlikte de öyle iyi anlaştıgımız zamanlarda çok iyi anlasıyoduk gerçekten napayım özlüyorum yalan değil onu özledigim ne kadar gercekse dönmeyecegimde gercek sanırım onu unutmak zorunda kalmak canımı yakıyor.. Sanırım hep biyerlerde kalıcak..

Ben gayet insanca yazmisken tavrina dikkat etmesi gereken biri varsa o da sensin. Ben de sana yorumun icin tesekkur edemicem. Algilama problemin var sanirim. Daha fazla yazmak niyetinde degilim. Iyi geceler.

bende senin gibiyim aslında, mesela bende de ayrılma sorunu vardır. İlişkiden, işten falan ayrılırken ayrılıcam diyemem hastalık gibi birşey genelde ilişkilerde karşı taraf bu durumumu suistimal edip naparsam yapıım bırakamaz moduna giriyor o çok koyar bana malesef

İnan arada bir benimde eskileri özlediğim oluyor, bundan daha doğal hiç bişi yok. Ama özledikten sonra uygulama kısmına geçmemek lazım çünkü emin ol değmiyo kimse için. Hep biyerlerde kalsa da kalmasa da yoluna bakmalısın, hatta bakmalıyız

hayatın nekadar kısa olduğunu anladığında unutursun canım şimdi herşey zor geliyr tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…