Ne bileyim o an bu aklıma gelmedi zaman neyi gösterir bilemem ama ben hata yapmayacağım bu ilişkide dedimkeşke konuyu nereye getirmek istiyorsun aşkım diye sorup topu ona atsaydın
Aslında cevabım gerçekten kötü bi niyetle söylenmiş değildiAsïl ondan bir cacîk olmaz denin güzelim cevabïnı başka yeriyle anlamiş
Bence mantıklî ve akıllı bir cvp vermïşsin.bu erkekler niye böyle yaAslında cevabım gerçekten kötü bi niyetle söylenmiş değildi
Yok öyle demek istemedim acaba o da mı öyle algıladı kiAslinda ben sana yanlis yapmam demek istedin sanirim. Ama ilk okudugumda bu iliski nereye gider bilmem hata yapmak istemiyorum dedin gibi algiladim.
Cevabin masum aslinda. Ben oyle algiladim en basta ama ikince kez okudugumda esas soylemek istedigini anladim. Erkek arkadasinin tepkisi abarti. Yani bi dinle bakalim once neden atar yapiyosun hemen. Bide boyle sacma sorulari yok mu? Ne zevk aliyolarsa.Yok öyle demek istemedim acaba o da mı öyle algıladı ki
Ne düşündü bilmiyorum baya kızdı bi kaç gün soğuk davranır kesinCevabin masum aslinda. Ben oyle algiladim en basta ama ikince kez okudugumda esas soylemek istedigini anladim. Erkek arkadasinin tepkisi abarti. Yani bi dinle bakalim once neden atar yapiyosun hemen. Bide boyle sacma sorulari yok mu? Ne zevk aliyolarsa.
En basta cok sevdigini de soylemissin zaten. Yarina cikacagimiz bile belli degil iliskinin sonu nasil belli olacakki. Bosuna girmis triplere. Istersen bi mesaj at ben bunu demek istiyodum yanlis anladin gibisinden.Ne düşündü bilmiyorum baya kızdı bi kaç gün soğuk davranır kesin
Hayatta başımıza neler gelir bilemiyoruz ki
Bilmiyorum beni tanıyan biriymiş .Kimmiş ki o biri de oyle konusmus.. Yanlış anlaşılacak birşey goremedim ben. Ama o işine geldiği gibi anlamış.
Bence kimin olduğunu sormalısın.Gerçekten var mi öyle biri.Kimse iyi niyetli değil yani. Gerçekten dediği gibi seni tanıyan biriyse.. yoksa bahane mi ariyor can sıkmaya..Bilmiyorum beni tanıyan biriymiş .
Yanlış anladı beni tamamen .
Tabi bi de o kişinin söyledikleri kafasına takılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?