Zaman neyi gösterir bilemem..

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Merhaba arkadaşlar .
Direk konuya gireyim uzatmadan .
Sevgilimle bu akşam konuşuyorduk birisi ona benimle ilgili seni sevmiyor en fazla iki ay veriyorum seni bırakır vs vs demiş . Konusurken beni seviyor musun gerçekten falan diye sordu evet tabi seviyorum hemde çok falan dedim . Bana sence bizim sonumuz ne olur ? diye sordu . Ben de 'ben hata yapmayacağım zaman neyi gösterir bilemem ' dedim .Ben orada kötü bir şey demek istememiştim aslında .Bana kızdı Bi sürü laf söyledi . Sizce ben kötü bir şey mi söylemişim ? Eğer kötüyse özür dileyeceğim . Teşekkürler yorumlar için şimdiden .

Son düzenleme:
keşke konuyu nereye getirmek istiyorsun aşkım diye sorup topu ona atsaydın

keşke konuyu nereye getirmek istiyorsun aşkım diye sorup topu ona atsaydın
Ne bileyim o an bu aklıma gelmedi zaman neyi gösterir bilemem ama ben hata yapmayacağım bu ilişkide dedim

Aslinda ben sana yanlis yapmam demek istedin sanirim. Ama ilk okudugumda bu iliski nereye gider bilmem hata yapmak istemiyorum dedin gibi algiladim.
Yok öyle demek istemedim acaba o da mı öyle algıladı ki

Sevgilinin idrak yolları totosundan geçiyor galiba .söylediğinizde hiç tuhaf bir yan göremedim.sevgiliniz kıçından element uydurmaya çalışarak sorun üretmiş.

Yorumlarınıza ihtiyacım var

Yok öyle demek istemedim acaba o da mı öyle algıladı ki
Cevabin masum aslinda. Ben oyle algiladim en basta ama ikince kez okudugumda esas soylemek istedigini anladim. Erkek arkadasinin tepkisi abarti. Yani bi dinle bakalim once neden atar yapiyosun hemen. Bide boyle sacma sorulari yok mu? Ne zevk aliyolarsa.

Ne düşündü bilmiyorum baya kızdı bi kaç gün soğuk davranır kesin
Hayatta başımıza neler gelir bilemiyoruz ki

Ne düşündü bilmiyorum baya kızdı bi kaç gün soğuk davranır kesin
Hayatta başımıza neler gelir bilemiyoruz ki
En basta cok sevdigini de soylemissin zaten. Yarina cikacagimiz bile belli degil iliskinin sonu nasil belli olacakki. Bosuna girmis triplere. Istersen bi mesaj at ben bunu demek istiyodum yanlis anladin gibisinden.

Kimmiş ki o biri de oyle konusmus.. Yanlış anlaşılacak birşey goremedim ben. Ama o işine geldiği gibi anlamış.

Kimmiş ki o biri de oyle konusmus.. Yanlış anlaşılacak birşey goremedim ben. Ama o işine geldiği gibi anlamış.
Bilmiyorum beni tanıyan biriymiş .
Yanlış anladı beni tamamen .
Tabi bi de o kişinin söyledikleri kafasına takılmış

Aslinda trip atmasi gereken kisi sizsiniz cunku sevgiliniz baskasinin lafini kafaya takmis. Amaci ya naz yapıp pesinde koşturmak yada ozguven eksikliginden dolayi kaybetme korkusu. Yani bana bu ikisinden biri gibi geldi. Ozguveni eksik kisiler karsisindakine de guvenmez eski sevgilimden biliyorum. Yada egosu fazla. Sizin yapmanız gereken (en fazla o da ) soylemek istediginiz seyi yanlis anlamis olma ihtimaline karşı daha açık bir cumleyle olayı acikliga kavusturmak. Hala naz yapıyorsa siz de ona yapın elalemin lafiyla hareket ediyor diye :) zira totolari kalkinca inmiyor ben cok cektim bu konuda. Alttan ala ala altta kalmistim. Arada naz yapip surundurmek lazim. Anlayisli kadin olmak yaramiyor erkeklere.

Bilmiyorum beni tanıyan biriymiş .
Yanlış anladı beni tamamen .
Tabi bi de o kişinin söyledikleri kafasına takılmış
Bence kimin olduğunu sormalısın.Gerçekten var mi öyle biri.Kimse iyi niyetli değil yani. Gerçekten dediği gibi seni tanıyan biriyse.. yoksa bahane mi ariyor can sıkmaya..

Ne kadar güzel bir cevap vermişsiniz neresi ile anlamış acaba?Ben yanlış bir şey göremedim. Asıl sizin ona kızmanız lazım , onun bunun lafına takılıp böyle tuhaf şeyler soruyor.

Canım nasıl anlamak istiyorsa öyle anlamış. Ama gerçekten seviyorsanız bu çok basit bi tartışma bence. Geçer yani. Üzme tatlı canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…