facebook zaman tüneli illeitne geçmiş kendi kendine hiç sevmiyorum geçmem diyordum kendi kendine geçmiş ama yaa bir yolu yok mu arkadaşlar zaman tünelinden çıkmya eski haline dönmeye bilgisi olan var mı ?
off inanmıyorum yaa ben ilk başladığından beli mücadele ettim resmen zaman tüneline geçmeyim diye şimdi kendi kendine geçti resmen ama ben istemiyorum haksızlıkk
kesinlikle ya geçmek isteyen geçsin ama biz istemeyenleri de zorla niye geçiriyorlar bu saçma sistemem anlamadım zaten istesek ilk çıktığı gün onaylardık çok sinir bozucu
arkadaşlar zaman tünelinden kurtuldum :) google chrome indirin sonra idnridikten sonra google chrome den user agant swicher yazın store çıkıcak orda gözlük şeklinde yani maske gibi bir resim çıkıcak onu indirin chromeye ekle yazısını tıklayın sağ üstte gözlük simgesi göründüğünde üstüne tıklayın ve exploer 6 seçeneğini seçin sonra sayfayı yenile deyip faceye girin zaman tünelinden kurtulmuş bir facebook ile karşılaşın :)
Bende gecmis gibi gozukuyorumda, arkadaslarim profilimden eski halini goruyor,
sanki zorla kabul ettirecek facebook zaman tunelini.
Seytan boycot yap diyor
User-Agent Switcher for Chrome
chrome.google.com
Spoofs & Mimics User-Agent strings.
1) linke girin ve chrome ekle diyin
2) yükle butonuna tıklayın
3)facebookta kendi profil sayfanıza girin
4) kendi profilinizdeyken ''x'' butonunun altındaki gözlüğe benzer kutuya tıklayın
5) son olarak exprlr6 ya tıklayın ve tamamdır
35 dakika önce · Beğe
Bende gecmis gibi gozukuyorumda, arkadaslarim profilimden eski halini goruyor,
sanki zorla kabul ettirecek facebook zaman tunelini.
Seytan boycot yap diyor
chrome.google.com
4) kendi profilinizdeyken ''x'' butonunun altındaki gözlüğe benzer kutuya tıklayın
35 dakika önce · Beğe
chrome.google.com
35 dakika önce · Beğe