zaman tüneli

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
facebook zaman tüneli illeitne geçmiş kendi kendine hiç sevmiyorum geçmem diyordum kendi kendine geçmiş ama yaa bir yolu yok mu arkadaşlar zaman tünelinden çıkmya eski haline dönmeye bilgisi olan var mı ?

eski haline dönmek imkansız,facebookun yeni profil tasarımı bundan böyle bu,ve değişmeyecek maalesef

eski haline dönmek imkansız,facebookun yeni profil tasarımı bundan böyle bu,ve değişmeyecek maalesef

off inanmıyorum yaa ben ilk başladığından beli mücadele ettim resmen zaman tüneline geçmeyim diye şimdi kendi kendine geçti resmen ama ben istemiyorum haksızlıkk

facebookun her yaptığı değişiklik eskisinden kötü oluyordu ama,bu zaman tüneli facebookun şimdiye kadar yaptığı en berbat şey

facebookun her yaptığı değişiklik eskisinden kötü oluyordu ama,bu zaman tüneli facebookun şimdiye kadar yaptığı en berbat şey

kesinlikle ya geçmek isteyen geçsin ama biz istemeyenleri de zorla niye geçiriyorlar bu saçma sistemem anlamadım zaten istesek ilk çıktığı gün onaylardık çok sinir bozucu

arkadaşlar zaman tünelinden kurtuldum :) google chrome indirin sonra idnridikten sonra google chrome den user agant swicher yazın store çıkıcak orda gözlük şeklinde yani maske gibi bir resim çıkıcak onu indirin chromeye ekle yazısını tıklayın sağ üstte gözlük simgesi göründüğünde üstüne tıklayın ve exploer 6 seçeneğini seçin sonra sayfayı yenile deyip faceye girin zaman tünelinden kurtulmuş bir facebook ile karşılaşın :)

Bende gecmis gibi gozukuyorumda, arkadaslarim profilimden eski halini goruyor,
sanki zorla kabul ettirecek facebook zaman tunelini.
Seytan boycot yap diyor

Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook

User-Agent Switcher for Chrome
chrome.google.com
Spoofs & Mimics User-Agent strings.

1) linke girin ve chrome ekle diyin
2) yükle butonuna tıklayın
3)facebookta kendi profil sayfanıza girin
4) kendi profilinizdeyken ''x'' butonunun altındaki gözlüğe benzer kutuya tıklayın
5) son olarak exprlr6 ya tıklayın ve tamamdır
35 dakika önce · Beğe

eskı halıne donuyor....

Son düzenleme:
Bende gecmis gibi gozukuyorumda, arkadaslarim profilimden eski halini goruyor,
sanki zorla kabul ettirecek facebook zaman tunelini.
Seytan boycot yap diyor

boykot edilecek kadar var zorla yönlendiriyorlar ama haksızlıkk

aynen canım ben de yukarı da aynı yöntemi anlattım böylece eski haline dönüyor

artık işe yaramıyor bu yöntem
benimki de kendi kendine geçti,nefret ediyorum zaman tünelindenn

Son düzenleme:

aynen..tüm tarayıcıları ayrı ayrı yapmak gerekır bir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…