Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

cok gecmis olsun,umarim en kisa surede sagliginiza kavusursunuz:nazar: benden size kucuk bi tuyo klasiktir ya hani pozitif olun siz gercekten pozitif olun ve asla hasta oldugunuza inanmayin hergun her akliniza geldiginde olumlu cumlelerle saglikli oldugunuzu soyleyin.ben cok saglikliyim cok iyiyim kendimi cok seviyorum gibi... ben cok tecrubeliyim saglik(hastalik)konusunda, SIZ COOOKKK SAGLIKLISINIZ:nazar:

Zeboş bak ne hatırladım :)

hani bir aralar benim bi imzam vardı,sen çok beğenirdin..hatta msj atmıştın bana ; sen ne pozitif bir tipsin ya,imzan da öyle,şu daraldığım günler de yüzümü gülümsetti diye..

bak o imzamı buldum;

"hep denedin,
hep yenildin,
olsun...
yine dene, yine yenil,
daha iyi yenil..."

ama bu yenilme kısmını biz pozitif olarak algılıyoruz değil mi,senin de dediğin gibi :)

haydi gel artık aramıza :16:

Son düzenleme:
Zeboş'um günaydın:3:Bugünün dünden daha iyi olur inşaallah:48:
Sen geleceksin bunları okuyacaksın ve seni ne çok seven düşünen var bileceksin:16:Ama bizi çok bekletme çabuk gel olur mu:54::54:

zeboş günaydın cnm inşallah bugun dünden daha iyisindirrrrrr :16::16:

Zeboş merhaba, geçmiş olsun. Dualarım seninle. Bu kadar güzel desteklerle, gerçekten iyi olacağına inanıyorum. HayyaL, teşekkürler. Duyarlılığın, arkadaşlığın gerçekten çok etkileyici. Allah herkese böyle dostlar nasip etsin.

her ne kadar kendisini tanımasam da acil şifalar diliyorum.Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını sağlasın.(amin)dualarım kendisiyle,geçmiş olsun.

Kendisini çok fazla tanımasamda yorumlarını takip ediyordum, o pozitif insan umarım bir an önce iyileşip geri döner aramıza... Acil şifalar diliyorum :16:

tanımıyorum bilmiyorum seni ama dualarım seninle tez zamanda iyileş ve sevindir hepimizi..

Günaydın zebosumm hadı gel artık yaaa çok özledik seni :16:
Bugünün dünden 10 kat daha güzel daha sağlıklı geçmesi dilegimm :16:

Hadi gel artık, dertleşelim, konuma yorum yap, hadi ne olur :14:

zeboşumm diyecek kadar yakın görüyorum seni....seninle hürrem topiğinden yazışırdık....

orada kızlarla konuşurken, rahatsız olduğunu söylüyordun, ama meraklılar gibi sormak istememiştim...

şimdi öğrendim cnm, çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin..derdini veren dermanınıda verir inş. dualarımız seninle...

Zebuşummm minik kuşumm canımm benimmm :54::54::54::54::54::54::54::54::29:

Merhaba Zeboş.
Sizi tanımıyorum, fakat kazandığım izlenime göre, güçlü bir kadınsınız.. :)
Her şey yoluna girecek, eminim..
Haydi oyalanmayın gelin, tanışalım, fazla bekletmeyin... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmış olsun.
Dünyada en gelişmiş ışın tedavisi yöntemi olarak kabul edilen CyberKnife teknolojisi var.
Eniştem bu yöntemle beynindeki tümörden kurtuldu.Birde gamme knife var araştırın lütfen.
Bir an önce sağlığınıza kavuşup aramıza dönün inş'Allah.

Back
X