Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Zeboş okuyunca içim titredi :14: Öyle çok muhabbetimiz yok bizim ama olsun ben yine de çok etkilendim üzüldüm:14:
Dilerim ki allahtan sağlığına bir an önce kavuş, bir çözümü bulunsun güzel haberlerle gel inşallah.
Çook çoook çok geçmiş olsun. :/

zebocaaannn..:16::29:çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez vakitte sana şifa versin,sağlığına kavuş inşallah..
aramıza gel bi an önce de didişelim yine ...:34:özledik kız seni..:54:

tanımıyorum kendisini ama Allahtan şifa diliyorum, Çok geçmiş olsun

Bende tanımıyorum kendisini ama Allah'dan acil şifa diliyorum............ en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..

Zeboşu ufacık bir tümör hayata küstüremez.
Kalkıp yine gelecek güle oynaya...
Günlerin kalbin kadar güzel geçsin arkadaşım :nazar::38:

Zebuşummm seni ne çok sevdiğimi söylememe gerek var mı bilmiyorum..
Sen biliyorsun zaten değil mi..
Allah yardımcın olsun..Sağlığına kavuşup aramıza geleceğin günü iple çekiyoruz..:29:

Son düzenleme:
Geçen ay konuştuğumuzda, aşil tendonumu kopardığımı duyunca ''aşil tendonu ne kuzum yahu nasıl başardın'' deyişin hala gözlerimin önünde be sıpa!
Hele hele dua başlığında tefriciye duasına karar vermiştik sırayla okuyalım birbirimize diye, o ara kopukluk olmuştu, okuyamadı kimse diye tek başıma okuyup bitirdiğimde senin için, neler yazmıştın bana :17: ''Benim için dua okumuşsun ve hiç söylemiyorsun. Ne kadar asil olduğunu belli etin. Ve çok utandım bundan haftalar sonra haberim oldu. Ve sen bana haberim olmadığı için kapris bile yapmadın. Kalbinin ne kadar temiz olduğunu zaten biliyordum ama bugün ben gördüm ki hala iyiler var.''....... Ah be canım arkadaşım, iyiliğim dualarım senin sapasağlam olmanı sağlasa şuan keşke...Bir sihirli değneğim olsa ve o gülen yüzü kahkaha tarlasına döndürsem... Sağlık sorunların artmadı senin, imtihanın çetin ! Bu da geçecek ve biz yine birlikte hayır için dualar edeceğiz uzun uzun sohbetler edeceğiz güle oynaya. Hadi bir gel de, bir yaz da başlığa sevindir bizleri :48:

Kendisi ile mesajlaşmamız olmadı ancak kendisine dua etmem için onu tanımam yada onunla mesajlaşmam gerekmiyor..

Allah acil şifalar versin Zeboş'a ve tüm hasta olanlara..

Zeboş, seni tanıyan tanımayan herkes, bütün kk daki arkadaşların canı gönülden senin için dua ediyorlar, biran önce iyileşip gelmen için..

Sen iyileş gel, bak seni anti hürremci yapacaklarmış, sonra Kazen de ceza hakkın saklı, seni bekliyor yeter ki sen iyi ol gel.. senden haber bekleyenleri habersiz bırakma..:16:

zeboşummmmm seni dört gözle beklioruzzzz çabuk gel arkadasım bize iyi haberlerini verrr seni çok özledikkk :16::16:

Zeboş seni tanımıyorum ama sağlam dostluklar kurmuşsun herkes seni dört gözle bekliyor bende bekliyorum artık seninle tanışmak için..Rabbim acil şifalar versin bende senin için dua edicem en kısa zamanda sevdiklerinin arasına dönmen dileğiyle:))

Kendisini şahsen tanımasam da forumdaki eğlenceli yorumlarından aklımda kalan bir üye zeboş umarım en kısa zaman da aramıza döner acil şifalar diliyorum kendisine.

Bende zeboş ile şahsen tanışmadım ama Rabbimden onun için acil şifalar istiyorum.. Bir an evvel iyileşip dön gel buraya... Rabbim seni hiç hastalık görmemiş gibi sağlıklı yapsın inşallah..

Zeboş la şahsen tanışmadım fakat ben de bir çokları gibi onu mesajlarından tanıyorum, çok konuda denk gelmişliğim var..
Umarım en kısa zamanda Allah şifasını versin, sapasağlam aramıza katılsın yeniden.. :71:

Back
X