Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Allah şifalar versin zeboş

bian önce sağlığına kavuşursun inş.
bu günleri hatırlamayacağın kadar güzel günler senin olsun
sen ve şifa bekleyen herkese şafi ismiyle merhamet etsin Allahım

Zeboş'çuğum durup durup sana yazasım var. bende eşimden geçen hafta boşandım mahkemem vardı. zaman zaman içime kapanıyorum ara ara ama nedense içimden sana karşı bişey yapmam gerekiyormuş gibi hissettim. yanlış anlama sadece vefa borcummuş gibi. seni hiç tanımamama rağmen nedense. iyileşte buluşalım, tanışlaım olur mu. sen burayı okursun zaman zaman sana kucakk dolusu sevgiler....:21: en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz.

o Zeboş buraya gelecek arkadaş :41::41::41:

Son düzenleme:
Allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda düzelir rabbim bütün hastalarımızın yardımcısı olsun sağlık çok önemli

Acil şifalar, Allah yardımıcısı olsun arkadaşımızın dularımızı ve tüm iyi dileklerimizi gönderiyoruz. sevgilerle.

Şuan şoktayım;

Uzun zamandır gözlerim hep seni arıyordu canım,hasta olduğun hiç aklıma gelmemişti.

Önemli birşey olmadığını canı gönülden diliyorum.

Lütfen gel ve çok iyiyim ,düzeldim de.

Seni çoooook seviyorum ZEBOŞUM..:16:

Bu kadar seveni olan bi insan aldigi guzel dualarla eminim tez iyilesecektir,
insallah Allah sana sifa verir, sapasaglam ve yeniden aramizda olursun Zebos.
benim de dualarim seninle :71:
ve hayyal cok dusunceli ve incesin :16:

Son düzenleme:
Sevgili kadınkulübü üyeleri...
Arkadaşlarım ben bu foruma 2009 eylül ayında üye oldum.... İlk tanıdığım arkadaşlarımdan biri haylaz kız Zeboş oldu...
Kimi zaman haşarı, kimi zaman aykırı kimi zaman çocuksu hep enerjisinden PC başında bile olsa inanılmaz güzel etkilendiğim insanların başında geldi.
Çok sevdim onu ilk tanıdığımdan beri... Hep birbirimizden haberdar yaşadık hep...

Bir süre önce kendisini durgun gördüğümden bahsettiğimde suskun kaldı... Sustu... Susmalarından hoşlanmadım pek çok defa.
Giderek seyrek girmeye başladı siteye... Kendisinden 2 aydan beri haber de alamıyordum. Ben dahil birçok arkadaşım gibi.
Telefonu da olmadığından konuşamadım, hakikaten hemen hemen her gün profiline uğrayıp bakmakla ve mesaj atmakla yetinmek zorunda kaldım...
Taa ki 2 gün önceye kadar... Onla alakalı bir haber aldım...:50:

Arkadaşlar, sizden güzel yazılarınızla Zeboş'a destek olmanızı isteyeceğim. Sevgili gül yüzlü güzel Zeboş'umuz hasta...
Omurilikte tümörü varmış. Bir süredir stabil haldeymiş ama anladığım kadarıyla ilerleme var... Beni korkutan bir ilerleme çünkü ellerinde uyuşma varmış hissetmeme söz konusu...:50:

Hastalıklarda her zaman pozitif enerjinin, sevginin ve desteğin gücüne inanmışımdır...
Güzel dileklerimizin yanında dualarımızı da edebiliriz...
İnanıyorum benim güzel melek yüzlü güzel kalpli arkadaşım iyileşecek.
Zeboş'um seni çok seviyorum...:70:

İnanıyorum ki endişe dolu olan kalbim titreyerek açtığım bu topiği şükrederek seni sapasağlam ve daha dinç şekilde yanımıza aldığımız gün kapayacağım.:16::16::16::16::16:
Hadi güzel yürekli KK sakinleri pamuk eller, yüreklerdeki inciler klavyeye :46:

Aman Allahım nasıl üzüldüm anlatmam hergün benıdme aklımdan geçer :(
neden gelmiyor yazmıyor die :(

Kurban olduğum Allahım yar ve yardımcısı olsun Şafi adıyla şifa ihsan eylesin.

Bütün kalbimle dua ediyorum.
:43::43::43::43:

Zeboşum canım seni çok seviyorum:48::48:Rabbim acil şifalar versin:16:Çabucak iyileşirsin inşaallah:31:

geçmiş olsun zeboş.

omurilik tümörüyse muhtemelen iyi huyludur.
ama işte omurilik sıkıntılı bi bölge olduğu için tümör alınması sıkıntılı
bi arkadaşımda da omurilik tümörü vardı, ameliyat oldu hiçbir sıkıntısı olmadı şimdi gayet iyi.
üstünden 5 seneden fazla geçti hatta

Son düzenleme:
Zeboşla bir kere özel mesaj hariç hiç diyalogumuz olmamıştı rastlaşmamıştık yani ama çok cici bir kız olduğunu düşünüyorum yazıları düşünceleri vs.inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur

Hayyalcim,

Zeboşla senin vasıtanla iletişim kurmuştum...Tavırlarıyla çok sempatik ve iyi niyetli biri olduğunu anlaşılıyordu.
Rabbim acil şifalar versin..Tez zamanda iyileşip sağlığına kavuşsun inşallah...Dualarımız Zeboşla..:16::16:

Allah acil şifalar versin inşallah...İnşallah tedavi olur sağlıklı bir şekilde döner aramıza :16::16::16:

Kendisiyle hiç diyalogum olmadı ama yorumlarına denk geliyordum bazen..
Allahım şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun.

Hayyalcim,

Zeboşla senin vasıtanla iletişim kurmuştum...Tavırlarıyla çok sempatik ve iyi niyetli biri olduğunu anlaşılıyordu.
Rabbim acil şifalar versin..Tez zamanda iyileşip sağlığına kavuşsun inşallah...Dualarımız Zeboşla..:16::16:

Gerçekten baldır o... :16:
Allah'ım onu sağ salim aramıza döndürsün inşallah...

Back
X