- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.595
- 448
Sevgili arkadaslar
Zebosun kızkardeşi ile konuştum bugün öğlen. Konum simdi açıldığı için simdi size haber verebiliyorum.
Kızımız hastanede yatıyordu biliyorsunuz cigerlerindeki fazla su çekilecekti zatürre olmuştu. Kemoterapi de zatürreden ötürü durdurulmuştu.
Durumu ağırlasınca 2 ay yogun bakımda kalmış zebos. Boğazından 2 delik acmışlar. Genelde zatürre vakalarında bu oluyor zaten... Yeni yeni kendine gelmeye başlamış taburcu edilmiş. Kendisi ses tellerinde sıkıntı olduğu için bogazdaki deliklerden ötürü kız kardeşine telefon ettirmiş. Gercekten bugün cok sevincliyim arkadasım adına...
Herkese cok selam söyledi cok cok da öpüyor. Tüm dua eden, bizimle üzülen, iyi dilekte bulunup dua eden herkese cok cok teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız...
Abla ellerini hareket ettirememe sebebi nedir ?
Hayyalcim yaaa biliyorsun bende bugun başlıyordum
ama senden aldık haber çok teşekkürler
nasıl sevindim anlatamam
iyiki varsın canımmmm Allahım Sağlık versin
bende geçirdim o illeet hastalığı Allahın izni ile aşacak geçicek
zeboş aramıza gelicek hatta ona hoşgeldin partisi bile yaparız
Omirilikten kaynaklanan bir sorun vardı,ondan ellerini oynatamıyormuş..
Gelecek inşallah aramıza fallencimtekrar eski sağlığına kavuşacak rabbimin izniyle
Ablacığım bu kadar seveni varken yemin ederim bende inanıyorum
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
ben bütün kalbimle inanıyorum gelecek muhteşem yuzyıl olmasada başka
bişeyle mutlaka kritik yapacağız inşallah.
inşallah atlatıp tekrar döner buralara. Rabbim yardımcısı olsun
Bir elinde zaten hissizlik vardı. Diğerinde de aynı durum varmış hastalığı ile alakalı...
Ellerini kullanabilmek için ve hastalıktan kurtulmak için ameliyat olursa ses tellerini kaybedebilirmiş. Büyük riskte bir ameliyat.
Ameliyat olmak istemiyor zeboş. Risk risktir çünkü kemoterapi ile de atlatabileceğini konuşmuş doktorla.
Tek umut bu şu anda.
Bir elinde zaten hissizlik vardı. Diğerinde de aynı durum varmış hastalığı ile alakalı...
Ellerini kullanabilmek için ve hastalıktan kurtulmak için ameliyat olursa ses tellerini kaybedebilirmiş. Büyük riskte bir ameliyat.
Ameliyat olmak istemiyor zeboş. Risk risktir çünkü kemoterapi ile de atlatabileceğini konuşmuş doktorla.
Tek umut bu şu anda.
Tek umut bu şu anda.
Allahtan umut kesilmez hiç bir zaman. Dua kaderi bile değiştirir. Eğer bir daha konuşursanız ne olur burada o kadar insaaın, istisnasız onun için dua ettiğini söyleyin.
Daima söylüyorum herkesin selamını, ona dua ettiğini, onu sevdiğimizi hepsini söyledim hiç merak etmeyin.
O da bizleri çok sevdiğini, onu unutmadığımız için ne kadar vefakar olduğumuzu, hepimizi öptüğünü ve çok selamlarını söyledi kardeşi aracılığı ile.
Sevindim:) haber çıktığına.Son baktığımda buraya tele cevap vermiyordu
Allah şifasını versin inşallah
Sevgili arkadaslar
Zebosun kızkardeşi ile konuştum bugün öğlen. Konum simdi açıldığı için simdi size haber verebiliyorum.
Kızımız hastanede yatıyordu biliyorsunuz cigerlerindeki fazla su çekilecekti zatürre olmuştu. Kemoterapi de zatürreden ötürü durdurulmuştu.
Durumu ağırlasınca 2 ay yogun bakımda kalmış zebos. Boğazından 2 delik acmışlar. Genelde zatürre vakalarında bu oluyor zaten... Yeni yeni kendine gelmeye başlamış taburcu edilmiş. Kendisi ses tellerinde sıkıntı olduğu için bogazdaki deliklerden ötürü kız kardeşine telefon ettirmiş. Gercekten bugün cok sevincliyim arkadasım adına...
Herkese cok selam söyledi cok cok da öpüyor. Tüm dua eden, bizimle üzülen, iyi dilekte bulunup dua eden herkese cok cok teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız...
Boğazımdaki düğüm ne olursa olsun çözülmüyor, haber aldıktan sonra bile...
Gelmelisin, ne olursa olsun gelmelisin...
Artık telefonları kız kardeşi cevapladığından sık aramak istemiyorum canım...
Sıkmak, boğmak istemiyorum. Elimden geldiğince arayacağım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?