Merhaba
Zebos ile az önce görüştüm hepinize çok çok selamı var. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup aramızda olur. Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin.
Hepinize çok çok selam söyledi...
Haber için teşekkür ederim Kazen.
İçime biraz su serpildi oh...
Merhaba
Zebos ile az önce görüştüm hepinize çok çok selamı var. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup aramızda olur. Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin.
Merhaba
Haber için teşekkür ederim Kazen.
İçime biraz su serpildi oh...
bende kaç zamandır girip profiline bakıyorum
bu kız neden girmiyor diye akllıma kötü şeyler geliyordu
neyi varmış
RABBİM sağlık versin şifa adını hürmetine yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH AMİN
Sevgili kadınkulübü üyeleri...
Arkadaşlarım ben bu foruma 2009 eylül ayında üye oldum.... İlk tanıdığım arkadaşlarımdan biri haylaz kız Zeboş oldu...
Kimi zaman haşarı, kimi zaman aykırı kimi zaman çocuksu hep enerjisinden PC başında bile olsa inanılmaz güzel etkilendiğim insanların başında geldi.
Çok sevdim onu ilk tanıdığımdan beri... Hep birbirimizden haberdar yaşadık hep...
Bir süre önce kendisini durgun gördüğümden bahsettiğimde suskun kaldı... Sustu... Susmalarından hoşlanmadım pek çok defa.
Giderek seyrek girmeye başladı siteye... Kendisinden 2 aydan beri haber de alamıyordum. Ben dahil birçok arkadaşım gibi.
Telefonu da olmadığından konuşamadım, hakikaten hemen hemen her gün profiline uğrayıp bakmakla ve mesaj atmakla yetinmek zorunda kaldım...
Taa ki 2 gün önceye kadar... Onla alakalı bir haber aldım...
Arkadaşlar, sizden güzel yazılarınızla Zeboş'a destek olmanızı isteyeceğim. Sevgili gül yüzlü güzel Zeboş'umuz hasta...
Omurilikte tümörü varmış. Bir süredir stabil haldeymiş ama anladığım kadarıyla ilerleme var... Beni korkutan bir ilerleme çünkü ellerinde uyuşma varmış hissetmeme söz konusu...
Hastalıklarda her zaman pozitif enerjinin, sevginin ve desteğin gücüne inanmışımdır...
Güzel dileklerimizin yanında dualarımızı da edebiliriz...
İnanıyorum benim güzel melek yüzlü güzel kalpli arkadaşım iyileşecek.
Zeboş'um seni çok seviyorum...
İnanıyorum ki endişe dolu olan kalbim titreyerek açtığım bu topiği şükrederek seni sapasağlam ve daha dinç şekilde yanımıza aldığımız gün kapayacağım.
Hadi güzel yürekli KK sakinleri pamuk eller, yüreklerdeki inciler klavyeye
Haber verdiğiniz için çok teşekkürler Kazen,çok merak ediyorduk bizde.
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda aramıza tekrar geri döner ..
Benimde öyle nihayet haberini aldık
Gerçekten kendimi biraz daha iyi hissettim. Oh be
İnşallah tez zamanda gelir buraya...
Ay vallahi ablacım sen şahitsin, düşün düşün pazar gününden beri akla karayı seçtim. Haber almak hele güzel haber almak mükemmel bişey...
Şimdi sıra geldi Zeboşumuzu karşılamaya
Yakında gelsin de :124:
İnşallah güzel haberlerle gelir. :119:
Haber verdiğiniz için çok teşekkürler Kazen,çok merak ediyorduk bizde.
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurda aramıza tekrar geri döner ..
Benimde öyle nihayet haberini aldık
gelsinde bir ceza verelim : )
Biliyorum hayyalcim hepimiz merak ediyordukneyse haberide geldi sonunda derin bir ohhhh çektik bizde
Gelsin de hemen iyi haberlerini verir bize nasılsa..
Özel mesaj yazdım msn den mesaj attım
gelsinde bir ceza verelim : )
İnşallah tek dileğim iyi olsun da :124:
Vallahi bilmeden alışmışım varlığına onun...
Hakikaten cezayı hak etti
Bencede antihürremci yapalım zebosu ne dersinizkabul edermiş acaba.
Durumdan faydalanma diye buna denirpatronu buldun yine yaptın yapacağını Zeboş Hürremci öyle kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?