- 20 Mart 2008
- 142.001
- 214.033
- 1.423
- 60
Durumdan faydalanma diye buna denirpatronu buldun yine yaptın yapacağını Zeboş Hürremci öyle kalacak
helal mune bunlara bırakma ortalığı
baba hemende antihürremci yapacaklarmış hürremci zeboş öyle de kalacak o kaa
Lütfen müdürümle arama girme
mune benimde müdürüm hem de ablam
girerim aaraya ortaya her yere
Ben muneden büyüğüm ama ,seninde ablan sayılırım
sende ablamsın ablacığım senle de muhabbetim çok oldu zamanında ank ablacığımhatırlıyorum yani
Biliyorum zaten sağol canımcımfıstığın topiğinde muhabbetimiz oluyordu hep
çok mutlu oldum,demek Zeboştan haber alabildik sonunda.
daha da iyi olup yakında aramzıda olacak İnşallah..
evet canım ne muhabbet hemde fasci derdiniz bana
özellikle zeboşum yaa ben ona zeboşum derdim o bana fascimm derdi
yavru kuşum hemen iyileşip tez günde gelsin tekrar kk ya
hay allah çok üzüldüm ya . yokluğunu farkediyordum. 10 gün kadar öncede bir mesaj attım . nerelerdesin. görünmüyorsun diye . demek hastaymış. çok üzüldüm gerçekten. aslında bu gibi durumlar için bir konu açılmalı diye düşünmüştüm Zeboş'un yokluğunu farkettiğimde, bazı üyelerin yokluğu gerçekten çok farkediliyor. inşallah en kısa zamnada sağlığına kavuşur ve iğneleyeci yorumlarıyla tekrar katılır aramızaSevgili kadınkulübü üyeleri...
Arkadaşlarım ben bu foruma 2009 eylül ayında üye oldum.... İlk tanıdığım arkadaşlarımdan biri haylaz kız Zeboş oldu...
Kimi zaman haşarı, kimi zaman aykırı kimi zaman çocuksu hep enerjisinden PC başında bile olsa inanılmaz güzel etkilendiğim insanların başında geldi.
Çok sevdim onu ilk tanıdığımdan beri... Hep birbirimizden haberdar yaşadık hep...
Bir süre önce kendisini durgun gördüğümden bahsettiğimde suskun kaldı... Sustu... Susmalarından hoşlanmadım pek çok defa.
Giderek seyrek girmeye başladı siteye... Kendisinden 2 aydan beri haber de alamıyordum. Ben dahil birçok arkadaşım gibi.
Telefonu da olmadığından konuşamadım, hakikaten hemen hemen her gün profiline uğrayıp bakmakla ve mesaj atmakla yetinmek zorunda kaldım...
Taa ki 2 gün önceye kadar... Onla alakalı bir haber aldım...
Arkadaşlar, sizden güzel yazılarınızla Zeboş'a destek olmanızı isteyeceğim. Sevgili gül yüzlü güzel Zeboş'umuz hasta...
Omurilikte tümörü varmış. Bir süredir stabil haldeymiş ama anladığım kadarıyla ilerleme var... Beni korkutan bir ilerleme çünkü ellerinde uyuşma varmış hissetmeme söz konusu...
Hastalıklarda her zaman pozitif enerjinin, sevginin ve desteğin gücüne inanmışımdır...
Güzel dileklerimizin yanında dualarımızı da edebiliriz...
İnanıyorum benim güzel melek yüzlü güzel kalpli arkadaşım iyileşecek.
Zeboş'um seni çok seviyorum...
İnanıyorum ki endişe dolu olan kalbim titreyerek açtığım bu topiği şükrederek seni sapasağlam ve daha dinç şekilde yanımıza aldığımız gün kapayacağım.
Hadi güzel yürekli KK sakinleri pamuk eller, yüreklerdeki inciler klavyeye
Sitede genelde misafir olarak geziyorum,
Bir çok kişiyi tanıyor gibi oldum hatta yaptığı yorumlarla..
Bazılarında kaşımı çatarım bazılarında bir gülümseme olur yüzümde.
Zeboş`un yorumlarında gülümsüyorum..
Severim yorumlarını...
Ama epeydir yok ortalarda diye merak ediyordum..
Hatta Muhteşem Yüzyıl`ın topiğinde Hanımlıkeleşli nickli arkadaş (kusura bakmasın nicki tam hatırlayamadım)
Sormuştu Zeboş nerede diye..
O mesajı takibe aldım kendimce, cevap veren olur diye bekledim..
Cevabı bugün burdan aldım. Her ne kadar tanımasamda çok üzüldüm, sonrasında Kazen`nin mesajıyla sevindim...
Ben böyle olduysam sevenlerini düşünemiyorum..
Dualarım seninle...
Yine gel buraya ben yine okuyayım yorumlarını, en azından iyi olduğunu hissedelim buradan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?