Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Uzun zamandır girmiyordu siteye,kötü bir şeyler olduğunu hissetmiştim ama inanmak istemedim.:50:

Keşke yanılsaydım.:14: Hastalık da sağlık da Rabbimizden.:16:

Dualarımız seninle Zeboşum.:54:

Uzun zamandır girmiyordu siteye,kötü bir şeyler olduğunu hissetmiştim ama inanmak istemedim.:50:

Keşke yanılsaydım.:14: Hastalık da sağlık da Rabbimizden.:16:

Dualarımız seninle Zeboşum.:54:

Ben de yanılmak isterdim sadece moral bozukluğu olarak inandırmak istedim kendimi...
2 mail daha attım kendisine ama henüz dönmedi... :50:

Su an soktayim :(
Uzun zamandir yoktu benim de dikkatimi cekmisti
Cok uzuldum
Onun icin dua edecegim
Rabbim yar ve yardimcisi olsun insallah...

Son düzenleme:
Zeboş Cnm günaydın seni beklioruz gel artık :16:

Siteye yazmama kararım vardı. Tabiki böyle bir konuda ne karar kalıyor ne başka şey.

Allahtan şifa dilerim inşallah tez vakitte atlatıp tekrar bizlerle olacaksın.

Dualarımdasın Zeboş.:38:

bilgilendirdiğin için teşekkürler Hayyal

Son düzenleme:
Her ne kadar tanımıyor olsamda anladığım kadarı ile çok sevilen bir üyeymiş.Bende önce Allah'tan şifa sonra derdine doktorlardan deva bulmalarını diliyor; gelmiş geçmiş olsun hiç uğramadım sanki bu hastalığa diyecek kadar iyi olacağı günler bir an önce gelsin diyorum sağlıkla Zeboş :71:

Zeboş Allah yardımcın olsun inşallah, tez zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönmeni güzel haberler vermeni bekliyoruz :16:
dualarımda sen de olacaksın :16:

rabbim acil şifalar versin
allah yar ve yardımcısı olsun
dualarımız hep seninle zeboş

Konu sahibi arkadaş öncelikle böyle güzel bir şeye vesile olduğun için teşekkür ederim. Hasta olan kardeşimize acil şifalar diliyorum. Sakın kendini bırakma böyle hastalıkların en güzel şifası hayata tutunmak o yüzden sevdiklerine sarıl sıkı sıkı ve bir uğraşın olsun eğer çalışabilecek durumdaysan veya çalışıyorsan devam et. Çalışma hayatı şunu yetiştirecem bunu halledicem hırsı insanı hayata bağlıyor. Patronum 8 yıllık metastaslı bağırsak kanseri ve hergün okulda herşeye burnunu sokuyor kızıyoruz bazen ama Onu hayata bağlayan da bu zaten. Ve kk'dan ayrılma burdaki güzel insanlarla yaşadıklarını ve içinden geçenleri paylaş dertlerimize birlikte şifa olalım. Seni tanımıyorum ama senin için yapabileceğim herşeye hazırım. Bütün kk'lı melekler gibi. :16:

bir gün bize uğramaz dediğimizz türden hastalıklar bunlarr uğrayıncada şaşkın eden hastalıklardann bende 28 yaşındayım arkadaşlarr günün birinde bu çirkin hastalık banada uğradıı ama allaha çok şükür ki çok kısa sürdü insan değerlerinin yüksek olmasına bile anlam veremiyor bu durumda seni çok iyi anlıyorum zeboş her ne kadar seni hiç tanımasamda anlıyorum ama yapman gereken en güzel şeyy hayatı sakın bırakma rabbinden istee inanarak iste o sana veriyorr doktorum dediklerini hiç unutamıyorum bu aldığımız kitle çok kötü görünen bir kitleydi nasıl oldu patalojiden temiz geldi anlam veremedim dedi ve şu ann hayatımda hiç o günleri yaşamamış gibi devam eviyorum inşallahh o günler sanada en kısa zamanda uğrasın arkadaşım bu konuyu açan hayyal arkadaşım ne büyük gönüllü bir insansın senn allah sendende razı olsunn
dualarımdasın zeboş.....

rabbim acil şifalar versin inşallah arkadaşına:16:
dilerim allahtan biran önce eski sağlığına kavuşur:16:

ahh canım benimm daha 28 yaşındaymışş :43: Allah şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşsun yarabbim :16:

Allahım sen bütün hastalara şifa ver yarabbim aminnnn:26:

Merhaba
Zebos ile az önce görüştüm hepinize çok çok selamı var. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup aramızda olur. Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin.

Hepinize çok çok selam söyledi...

Back
X