Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin... :16:

Telefonu çalıyor,doğum gününde mesaj attım belki geri döner diye maalesef yok :50:

Şimdi aradım telefonu çalıyor fakat açan yok,hiç kimse görmüyormu acaba annesi filanda bakabilir mesela .
İnşallah en kısa zamanda ulaşırız yine hayyalle beraber ..

Boğazım düğüm düğüm uyandım bu sabah, gel artık ya! Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :43:

Telefonu çalıyor,doğum gününde mesaj attım belki geri döner diye maalesef yok :50:

Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin... :16:

İkinizede bizi bilgilendirdiğiniz iiçin çok teşekkürler.
Umarım en kısa zamanda buraya güzel haberlerini yazarsınız zeboşumun.
Ona dua ettiğimizi söyleyin ulaşırsanız.

kızlar,telefon çalıyor ve açılmıyormu. yani kapalı değil.

bu durumda
telefon kullanılıyor. çünkü kullanılmasa şarjı biterdi telefona ulaşılamıyor mesajı çıkardı. demekki biri onun şarjını dolduruyor.

Son düzenleme:
İkinizede bizi bilgilendirdiğiniz iiçin çok teşekkürler.
Umarım en kısa zamanda buraya güzel haberlerini yazarsınız zeboşumun.
Ona dua ettiğimizi söyleyin ulaşırsanız.

Yeterki haberini alalım parkonum,daha önce 2 kere konuştum zeboşla.
Tabiki söyleriz bir ulaşma şansımız olsa.

bu durumda
telefon kullanılıyor. çünkü kullanılmasa şarşı biterdi telefona ulaşılamıyor mesajı çıkardı. demekki biri onun şarşını dolduruyor.

Okim geçen haftalarda teli kapalıydı,3 günsonra bana mesajı geldi aradığınız kişiye hala ulaşılamıyor diye.
Sonra yine aradım açıktı,bu seferde telefona cevap yok,evde annesi filanda bakabilir bence..

bu durumda
telefon kullanılıyor. çünkü kullanılmasa şarjı biterdi telefona ulaşılamıyor mesajı çıkardı. demekki biri onun şarjını dolduruyor.

işte bende bunu diyorum, ya bir allahın kulu niye açmıyor. Tamam üzüntüleri yoğunlukları var ama o tleefondan elbet seven biri arıyor. Hayyal, Hanım sizin telefonlar kayıtlı mı Zeboş'ta yani isim çıkıyor mu ? Kayıtlı değilse sadece numara çıkıyorsa açmıyor olabilirler mi ?

bu durumda

Evet canım. :26:
Açık telefonu... Bir süredir yani bismillah deyip gene başlayacağım aramaya üst üste... :26:

işte bende bunu diyorum, ya bir allahın kulu niye açmıyor. Tamam üzüntüleri yoğunlukları var ama o tleefondan elbet seven biri arıyor. Hayyal, Hanım sizin telefonlar kayıtlı mı Zeboş'ta yani isim çıkıyor mu ? Kayıtlı değilse sadece numara çıkıyorsa açmıyor olabilirler mi ?

Herşey olabilir :26:

kızlar bir haber alan olmadımı ya :( çok merak ediyorum..açtımı telini :S faceboku fln yokmu ?

Yooook, yok, yook...
Haber alamadıkça geçmiyor içimdeki bunaltı...
Patron'da adresi mevcut değilmidir acaba ? Yani pro olurken postayla gönderildi ise kartı ve bardağı o zaman adresinde forum kayıtlarında bir yerlerde olması gerekmezmi :26:
İyi,sağlıklı,yolunda herşey haberini alalım gelmese de olur, yeterki iyi olsun :25:

Zebuşum,her geçen gün daha iyi oluyorsun değil mi?
Geçip gidecek inşallah..Dağılsın kara bulutlar..

Özlendin.. Çooookkkk hem de...:29:

rabbim şifalar versin tez zaman da ve burda tekrar bizlerle ol inşallah

Son online oluş tarihinden sonra 10 ay geçmiş, koskoca 10 ay :5:
Gel, çok ama çok sıkıntılıyım bu ara...
Gel ne olur, devam edelim kaldığımız yerden :5:

Arada gelip bakıyorum,belki haber vardır diye.yine yok.inşallah iyi haberler alırız sonunda.yöneticiler bir şekilde ulaşabilirler mi acaba.

Back
X