Fazla uzatmadan konuyu anlatiyim benim bir buçuk senelik bir ilişkim vardı ailesiyle filan da tanıştım aramızda yüzük de taktik ama sevgilimin ağızı çok bozuktu her tartisdgmzda ağıza alinmayacak küfürler ederdi bende artık sıkıldım ve ayrıldım daha sonra o beni bir daha gurur yapsın affetmesin diye başkasıyla çıktım bir hafta sonra daha sonra çok ağları dayanamadım geri döndüm daha sonra çıktığım o oğlan kendine zarar verince ben onunla tekrar konuştum diye eski sevgilim tekrar dan konuşmayı kestik tabi çok uğraştı ağladı filan neyse aradan 4 ay filan belki daha çok zaman geçti biz geri buluştuk doğum.gunume alyans almış benim başkasıyla konuştuğumu duyunca geri satmış geçen buluştuğumzda dedi benimde moralim bozuldu o ara rastgele alyansciya girdik rastgele bir tanesini demedim alalım mi dedi bende eger iki gun sonra tekrardan ayrılacaksak almayalım dedim neyse aldık bi iki uc gün aramız iyiydi şimdi geri bozuldu bir türlü sindiremiyor zaman istiyor benden ama bende yoruldum artık ne yapacagimi bilmiyorum sanki kendi hiç hata yapmamış gibi davranıyor oysaki oda bir başkasıyla çıkmıştı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bitirelim mi yoksa zamana mi birakiyim