Zamanım da , param da yetmiyor mutlu olmak için...

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Sabah 7 , akşam 8 çalışma düzenim bu .Günün 11 saatini işte geçiyorum. Eşimde aynı şekilde. Güzel bir evim var. Cumartesi günleri temizlikle geçiyor.Çamaşır,ütü ,silme,süpürme . Pazar gününü kendime ayırmak istiyorum ama o da mümkün olmuyor. Ya kayınvalidem bir etkinlik düzenliyor , ya annem . Bazen kuaföre gitmek için bile zaman bulamıyorum. Fiziksel anlamda gerçekten yorgunum. Sevmediğim bi işteyim. Maaşım çok kötü değil ama kazandığım paranın büyük bir kısmı borca gidiyor. Bir kısmınıda annemlere harcıyorum. Onlarında zor durumda olduğunu biliyorum. Ama benden herkes ilgi bekliyor. Eşim ilgi bekliyor, annem kardeşim ilgi bekliyor. Kayınvalidem ilgi bekliyor. Arkadaşlarım sitem ediyor. 7 gün bana yetmiyor. Ekonomik sıkıntılar var. İş değiştirsem emin olamıyorum. Çocuk yapmak istiyorum. Yaşım otuz. Şuan çalışmasam olmuyor. Kafam allak bullak. En çok beni yoran ekonomik konular ama... Yetmiyor... ne zaman ne para....Herkes mi böyle

Allah yardimcin olsun

Borçlar ne borcu? Ne zaman bitecek gibi gözüküyor?

İşleri azar azar hafta içi yapsanız da Cumartesi de size kalsa. Pazar için de kimse plan yapmadan siz kendiniz yapın. Yok olmuyorsa, aile de herkes hala "bana yetmiyorsun" diye triplerde ise, bırak işi, herşeye yetiş. Eşin düşünsün borcu harcı.

sizi neden çok iyi anlıyorum ben ya

hayatınızda bir yerde değişiklik yapın bence iyi gelecektir.
hazır çocuk yokken eşinizle ortak bir spora başlasanız güzel olur mesela tenis gibi ya da dans da olabilir.

onun dışında maddiyat ne kadar zorluyor, c.tesi temizliğinden kurtulmak için yardımcı alma şansınız var mı?

Ayy hele o pazar günlerini kv de geçirmek yok mu ölüm ölüm.. Öyle gıcık oluyorum ki..

Kendi ailenize her ay mı destek oluyorsunuz. Artık eviniz hayatınız ayrı sizinde sıkınıtılarınız var ailenize destek olacak başka birileri yok mu??? Zaten ben bu insanları anlamıyorum. Çalışan yoğun olan 1 günü kendine ayıran evli birinden ilgi beklemek yanlış...

Size birşey söylim mi bende bu şartlarda çalışırdım hatta cumrtesileride bu şekilde olurdu
Şimdi geriye baktığımda keşke diyorum
Herkesin evde olduğu yemek yaptığı yada yediği bir saatte ben yolda eve giderken buluyordum kendimi
Hayatta en büyük adımı o işten çıkarak
Hani bir şarkı var ya kanatlarım var ruhumda, o kadar hafif o kadar özgür hissettim ki kendimi el borcu ve kredi borcumuz vardı çıktığımda. Ama eşimden Allah razı olsun bana destek verdi iki ay kadar sonra iş buldum. c.tesisi olmayan, çıkış saati 6 olan.
Siz isterseniz herşey olur. Hamileliği ertelemeyin derim

oyunuzu bana verin haftaya 9 güne çıkarayım
yerseniz
kendimi jim carreyin Truman showunu birebir yaşarken buluyorum her gün

Madem sizi bu kadar tuketiyor once kendinizi dusunun siz yasadiginiz hayattan memnun degilseniz elalemi memnun etme cabasini neden devam ettiriyorsunuz. Madem is degistirme durumunuz ve imkaniniz yok, madem kendi borclariniz biraz baskasina yardim etmeyi birakin. Nefes alacak vaktim yok diyorsunu esinizle ayni is yukune sahipmissiniz madem esiniz hic mi yardim etmiyor ev islerine ? Tek basiniza altindan kalkmaya calismayin derim, zaten haftada 1 gun dogru duzgun tatiliniz var onuda kendi istediginiz sekilde gecirin kv onu istiyor anne bunu istiyor arkadaslar sunu istiyor diye insanlarin arasindan ordan oraya cekistirilip durmayin.
Belki biraz kendinize oncelik verirseniz daha az bunalirsiniz, sartlar degisince ona gore davranirsiniz ama belliki biraz egoist davranmaniz gerek.

canım inan bana tecrübeli olarak söylüyorum temizlikçi almıyorsun diye ekonomi yaotığını sanıyorsan yanılıyorsun ve kimse sana bunun için ödül vermeyecek bunu bil.öncelikle verceğin 140 lira ile ilk canını satın al sonra zamanını sonrada ilgi bedava göster gitsin.

Sizin gibiyim tek farkım var bir kızım var
Borçları ödeme derdi
İş stresi
Ev derdi
Kızımın egitimi ile ilgilenme
Off bazen bunalıyorum
Hafta sonu çalışmamak en büyük artı bana

7-8 mesai mi yoksa evden çıkış eve dönüş vakti mi? Bu zamanın bir kısmı yolda mı geçiyor? Acaba iş yerinize yakın bir yere taşınma şansınız var mı?

Annem ve kardeşim var sadece ... Kardeşim küçük.Onların bana gerçekk anlamda ihtiyaçları var .

Annem ve kardeşim var sadece ... Kardeşim küçük.Onların bana gerçekk anlamda ihtiyaçları var .
anlıyrum. peki kendi borçlarınız ev kredisi falan mı? kaç yıllık evlisiniz? borç ne zaman bitecek. inşallah tez vakitte sıkıntılardan kurtulursunuz.

Yani aslında şöyle . Ekonomik olarak zaten pek durumum yok. Ayda bikere alsam zaten anlamı yok.En az 2 kere almam lazım . Oda 280 yapıyor. O parayı da anneme vermek bana daha iyi hissettiriyor. En azından kadın faturasını ödüyor. Bilmiyorum napım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…