- Konu Sahibi cancangunes
-
temizlikçiye vereceğim parayı anneme veririm dedi konu sahibi bu sözünün üzerinede temizlikçiyi gene al iki alma bir al kalan parayıda annene gene verisin dedim.siz nasıl anladınız temziliği annenmi yapsın dediğimimi düşündünüz.herkes anne anne deyip duruyor ama anneyı düşünen yok. herşeyi annelere yığmayın herkes kendi temizliğini yapsın yada temizlikçi tutsun anneniz sizin hizmetçinizmi ????
@cannsemm
Bazen bende diyorum aman boşver nolacak. İnsanlar neler çekiyor.Ama bazen öfkeden deliye dönüyorum. Benim neden hayatım böyle. 20 li yaşlarda insanlar hayaller kuruyorlar . Güzel bol kazançlı bir iş , 2 çocuk ,anlayışlı yardımcı bir eş, mutlu bir aile, tatiller , spor vb. ama hayattamına dönüp bakınca bazen banyo yapıp saçımı kurutmak bile yorucu geliyor. Yüzümde hep sahte bir gülümseme . Bu durum çok daha sıkıcı
aynen öyle düşündümtemizlikçiye vereceğim parayı anneme veririm dedi konu sahibi bu sözünün üzerinede temizlikçiyi gene al iki alma bir al kalan parayıda annene gene verisin dedim.siz nasıl anladınız temziliği annenmi yapsın dediğimimi düşündünüz.
ya konu sahibi temizliği annesine yaptırmıyorki zaten kendi yapıyor böle bir fikir yada yazılmış hiç bişi yok siz yanlış anladınız zannımca.aynen öyle düşündüm
ama annesinin temizliği yapıp ta al anne demeside çok saçma 3 hafta temizliğini kendisi yapsın 1 hafta temizlikçi tutsun
evet tatlım yanlış anladım ama benım fikrim şu yöndeya konu sahibi temizliği annesine yaptırmıyorki zaten kendi yapıyor böle bir fikir yada yazılmış hiç bişi yok siz yanlış anladınız zannımca.
herkes ınan boyle .hoşgeldın gerçek hayatSabah 7 , akşam 8 çalışma düzenim bu .Günün 11 saatini işte geçiyorum. Eşimde aynı şekilde. Güzel bir evim var. Cumartesi günleri temizlikle geçiyor.Çamaşır,ütü ,silme,süpürme . Pazar gününü kendime ayırmak istiyorum ama o da mümkün olmuyor. Ya kayınvalidem bir etkinlik düzenliyor , ya annem . Bazen kuaföre gitmek için bile zaman bulamıyorum. Fiziksel anlamda gerçekten yorgunum. Sevmediğim bi işteyim. Maaşım çok kötü değil ama kazandığım paranın büyük bir kısmı borca gidiyor. Bir kısmınıda annemlere harcıyorum. Onlarında zor durumda olduğunu biliyorum. Ama benden herkes ilgi bekliyor. Eşim ilgi bekliyor, annem kardeşim ilgi bekliyor. Kayınvalidem ilgi bekliyor. Arkadaşlarım sitem ediyor. 7 gün bana yetmiyor. Ekonomik sıkıntılar var. İş değiştirsem emin olamıyorum. Çocuk yapmak istiyorum. Yaşım otuz. Şuan çalışmasam olmuyor. Kafam allak bullak. En çok beni yoran ekonomik konular ama... Yetmiyor... ne zaman ne para....Herkes mi böyle
Siz hamilesiniz içinden gelip yapıyormuş eline sağlıkcnm bende çalışıyorum mesela hamileyim eşimde her işime yardım eder ama ben çok temiz seviyorum yani bunun için yardımcı almak istedim annem izin vermedi hatta temizlik yapmama çok kızyor hamilesin çalışıyosun ben temizlerim der. evin anahtarı onda ben de anneme kıyamam ama haberim yokken gider buyuk temizliğimi yapar 2 günlük yemeğimi yapar elim ayağım gbi resmen. hani sen annene destek oluyosun ya annende seni bu konuda desteklese en azından temizliğini yapıverse cumartsi günün temizlikle geçirmiş olmazsın
Kızlar yanlış anlaşılma olmasın . Ben anneme temizlik yaptırmıyorum asla. Kendim yapıyorum . Temizlikçi tut diyenelere dedim ki .. O paraya yazık . Kendim yaparım temizliğimi o parayı da anneme veririm . en azından faturasını öder.temizlikçiye vereceğim parayı anneme veririm dedi konu sahibi bu sözünün üzerinede temizlikçiyi gene al iki alma bir al kalan parayıda annene gene verisin dedim.siz nasıl anladınız temziliği annenmi yapsın dediğimimi düşündünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?