Zamanım da , param da yetmiyor mutlu olmak için...

gayet açık ve net söylediklerin ama inan insanlar nasıl okuyor anlamıyorum.

Aynen bende çok uzun süre böyle çalıştım, her girdiğim yer sabah ya 08:00 ya da 07:30 iş başı, akşam çıkışı belli olmayan, deli gibi yoğun, evime de uzak yerler oluyordu. Bir taraftan çalışmazsam olmuyor, borç gırtlakta şöyle söyleyeyim 1 günümün bile boş geçmemesi gerek derken, işsizlik had safha da iken daha iyi şartlarda bir iş bulmam kolay olmaz diye düşünürken 2. gün şuan çalıştığım yerden aradılar.

Akşam 6, cumartesi tatil, sosyal haklarım tam daha ne isterim ki? Üstelik kibar, iş yaptırırken bile karşılığında rica, minnet duyan insanlar. Gerçekten nasıl ve ne şekilde çalıştığın çok önemli.

Herşeyi 2 güne sığdirmayin sizde çalişansaniz zaten sabah alarm kurmuş gibi erkenden gözlerinizi açarsiniz. Şahsen ben öyleydim. Cumartesi erkenden isi bitirin geri zaman size kaldin kayinvalide , anne hepsini bir günde aradan çikarin. Pazar gunude size kalsin bunuda acikca söyleyin neyde çekiniyorsunuz ?

Borclariniz ne zamam biticek ?
Elbet bir tarih vardir. Borcunuz bittikten sonra da çocuk yaparsiniz hem de isinizden tazminatinizida alip cikarsiniz. Malum 6 ay ucretsiz izinde hemen her yeri çikariyor. Bu da sizin icin elinize topli para gecmesi demek, zaten birde rapor bitince alicaksiniz.

40 yasinda hamile kalan var , Alt konmuş 42 yasinda 3'lere hamile şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…