- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Hayir tabiki, bunu da nerden cikardiniz hic anlamadim.soz erkekmisiniz erkek üye yasak degilmi
Adım cıktı sitede be
Allah ıslah etti benim de vicdanı var yoksa neden hergün kul hakkı aldım diye düşüneyimkisenin gibilere müstehak. o el adar yavrunun ve kocan olucak insanın ne suçu vardı, ya ben anlamıyorum gerçekten anlayamıyorım böyle insanları ne batıyorda böyle oluyor sonucu ihanetle bitiyor, Allah ıslah etsin......
düğün sömürüsü yapiyorsam allah belami versinBuraya yazıp niye duygu sömürüsü yapıyorsun ki , çocuğunu gram düşünmemişsin ,
erkek uğruna çocuğu harcamışsın
görmesende olur , erkek delisi kadınları hiç anlamadım zaten anlamıyacağımda
O cocuktan nasıl helallik alacaksın acabaAllah ıslah etti benim de vicdanı var yoksa neden hergün kul hakkı aldım diye düşüneyimki
Rabbim evlat veriyorsa demekki hakkediyormusum o benim çektiğim acılara şahit.Sen ikinci kez anne olmayı da hak eden bir insan değilsin kusura bakma.senin gibiler anne olmamalı.
Bilmemmm bilemiyorum ölümde care olmadı bana çok düşündüm olumuO cocuktan nasıl helallik alacaksın acaba
Haketmiyorsun.etseydin ilkine sahip çıkardın.bari ikincisine acı çektirme.nasıl bir annesin.nasıl çocuğunu bırakıp o adamın koynunda vicdanın rahat uyudun.çocuğun annesiz büyürken,sen o adamla haşna vişne derdindeydin.haketmiyorsun anne olmayıRabbim evlat veriyorsa demekki hakkediyormusum o benim çektiğim acılara şahit.
Bende senin gibi evladını ve sıcak yuvasını başka bir adama tercih eden bi kadının çocuğuyum onu hiç bir zaman affetmiycem siz anne değilsiniz anne dedigin yavrusunun zor durumda kalicagi şeyler yapmaz. Onu bırakıp gitmez başkası için, bu nasıl annelik yazık o yavrucak nasıl bi psikoloji ile büyüdü benim gibi kalıcı ve unutulmaz yaralar aldıysa yazık diyorum Allah yardımcısı olsun.Allah ıslah etti benim de vicdanı var yoksa neden hergün kul hakkı aldım diye düşüneyimki
Kendîni daha fazla cezalandirma artikBilmemmm bilemiyorum ölümde care olmadı bana çok düşündüm olumu
İnşallah anlar canım insÇok kötü bir durum evlat acısı çok zordur lakin kendinizi üzmeyin sizde duygularınıza yenildiniz elbet çocuğunuz bir gün sizi anlıyacaktır çünkü ne kadar eşiniz iyi olursa olsun aşk herzaman hükmedicidir insanı mahfetmeden bırakmaz
Anlasaxagini sanmıyorum ancak mahkeme yoluylaKendîni daha fazla cezalandirma artik
Ben senin pisman oldugun anlayabiliyorum
Belki o zaman bir yanlisa suruklendin insaniz herkes hata yapar
Eski esinle once anlasarak cocugûnu gormeyi dene
Olmaz sa sen annesîn mahkeme yoluyla dene
Yani bizim kadinlar ayni seyi erkek yapînca nedense ayni sekilde esip gurlemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?