Her şey çok yeni olduğu için böyle düşünüyorum herhalde kafam sürekli onunla meşgulOoo daha kimler girecek hayatınıza, daha ne aşk acıları yaşayıp ne mutluluklar göreceksiniz bir bilseniz
Sürekli ayrıl barış git gel sürekli tartışma böyle bir ilişkiydi, elbette mutlu olduğum günler vardır ilişkide sayısı az olsa daAlışırsın yokluğuna elbet, hele ki sana mutluluk vermeyen bir ilişkiyse, toparlaman çok sürmez
Çok doğru diyorsunuz ama o hiçbir zaman yalnızlığından şikayet etmedi bir an önce evlenelim önüme sıcak yemeğim gelsin can yoldaşım olsun demedi hep ben zorladım bir şeyler olsun diyeHiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor . Ailesi yok diye geri dönmek zorunda hissetmeyi kendinizi . Düzgün biri olsaydı benim bir ailem yok kendime güzel bir yuva kurup mutlu olabilirim derdi . Kimisi rezil yaşamayı seviyor
Ben açıkcası sizide anlamadım. Daha biteli 2 hafta oldu diyorsunuz. Hemde evlilikten dönen bir ilişki. Böyle üzüntü duyarken, tekrar birini severmiyim diye dert edinmeniz hiç normal değil. İlk önce bunu bir atlatırsın sonra önündeki maçlara bakarsın. Siz söyleyin geçecek mi bu, iyi olacak mıyım, tekrar birini sevip mutlu olacak mıyım?
Zorlamayla anca bu kadar oluyor malesefÇok doğru diyorsunuz ama o hiçbir zaman yalnızlığından şikayet etmedi bir an önce evlenelim önüme sıcak yemeğim gelsin can yoldaşım olsun demedi hep ben zorladım bir şeyler olsun diye
Aminnnn cümlemiziGececek, sadece biraz zaman.
Allah iyilerle karsilastirsin.
İyi de bu evlenmek için iyi bir sebep değil ki. Evliliğe böyle bakmayın lütfen. Çok mutsuz ve üzücü bir sebep bu.Çok doğru diyorsunuz ama o hiçbir zaman yalnızlığından şikayet etmedi bir an önce evlenelim önüme sıcak yemeğim gelsin can yoldaşım olsun demedi hep ben zorladım bir şeyler olsun diye
Özgürüm artık diye sevin. Ya bebekle ayrılmak zorunda kalsaydım?Her şey çok yeni olduğu için böyle düşünüyorum herhalde kafam sürekli onunla meşgul
Böyle bir adamı sevmeyin millete mi soruyor ne yazacağını saçma insan. Geçer valla ama ilk önce kendinize bir gelinŞimdi soruyormuş Delete bana mesaj atarsa ne cevap vereyim diye.
Zaten çevremdeki herkes siz evlenseniz bile boşanırsınız bu çocukla olmaz diyorlardıÖzgürüm artık diye sevin. Ya bebekle ayrılmak zorunda kalsaydım?
Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor, inanır mısınız günler yıl gibi geçiyorOhooo öyle bir geçiyor ki. Adını bile hatırlamazsınız. Sadece sağlıklı bir yas süreci geçirmeye, hayatınıza devam etmeye önem verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?