Zamanla geçer mi?

Çok teşekkür ederim bana destek olduğunuz için yolun daha başındayım şuan o olmadan hiçbişeyin keyfi yok gibi iyi tarafı ise bunun zamanla geçecek olduğunu bilmem inşallah karşıma benim gibi beni seven fedakar iyi huylu bana herşeyi unutturabilecek biri çıkar ve inşallah en kısa zamanda ne salakmışım deyip gülerim ne sevgi ne nefret umrumda olmasın istiyorum... sevgilerle

Amin inşallah... Zaten ilk hedefim ertelediğim şeyleri yapmak tiyatro gibi özellikle bana iyi gelecektir ama allah büyük beddua etmem asla ama ne yalan söyleyeyim çeksin istiyorum

Neden mutluluğunu bir insana bağlıyorsun ki.? Sonra sana ufacık kötü davranınca veya gidince üzülüyorsun. Beklentin insan olmasın. Şunu düşün, o varken senin hayatına ne keyif katıyordu? Gerçekten değer miydi? Bir mutlu ediyosa bin huzursuz etmiyor muydu? Sorun oldu mu, nerde, soğuk mu konuştu, aldattı mı atıyorum yani. Bencil ol demiyorum ama sensin.. Hayatı güzelleştiren de senin algın. Sen ona değer vermesen onun yaptığı şeyler sana tad vermezdi. Peşinden koşan birine aşık olmadığın da olmuştur mesela. Öyle işte, önce onun da alt tarafı bir ademoğlu hem de bolca hatalı seni üzen bir adem olduğunu hatırla. Sonra soğursun zaten. :)

Madem kafanda bitiremiyorsun iliskiyi bizim soyleyeceklerimiz birsey degistirmez ki canim
Saplanti haline getirmissin herhalde,tedavi olman lazim
Değiştirmez olurmu burda bir kişinin yapabilirsin demesi geçer bizde yaşadık demesi kendimi tekrar güçlü ve inançlı hissettiriyor daha 1 ay oldu ayrılalı elbette kafamda bitiremedim ama dönmeye hiç niyetim yok burdaki arkadaşlar sayesinde çok daha kararlıyım

Bende tamda onu yapıyorum sağolsun Bana hatırlayacağım o kadar kötü anı bıraktıki hatırlayınca iyiki bitmiş deyip iyi hissediyorum kendimi. İnsanın sevgilisi mutlu etmeli değilmi değerli vakit geçirilmeli huzur vermeli inşallah bigün bende yasarım beni sevmeyen bir adamın kuklası oldun resmen allah büyük

o sana cektirmis..son zamanlarda sen ona cektirmissn..yani sen zaten kafanda bseyleri bitirmissn ki ona boyle davranmissn..artik uzulmek anlamsz yoluna bak..bde aldgn deger kadar karsindakine deger vericeksin..yoksa herzaman yipranan sen olursun...seni seviyomu sev,ariyomu ara..ama onun yaptigi kadar..fazlasi sana zarar.

Aynen son zamanlarda ben kendime inanamadım zaten ben en ufak şekilde incitmekten korkarken onu saygım kalmamıştı artık tak etti çünkü bıktım bende sevilmek istiyorum karşımdaki adam da bana aşık olsun istiyorum vs vs .. Kim senin için ne yapıyosa sende aynı şekilde karşılık vericeksin hatta erkek biraz daha fazla seviyosan daha mutlu oluyorsun ben bunu gördüm inşallah benimde karşıma çıkar ne diyim

İnsallah oyle olur canim
Pek cogumuzun yakin hikayeleri vardir elbette hata insanlar icin,neresinden donersen kardir,maddi manevi kendini kullandirtma hakkinda hayirlisi olur umarim

Pek misafirleri var gibi olmamis evet.
Bundan sonra bu kadar cok sey yapmayin iliskilerinizde. Kendinize dusen kismi yapin sadece. Bu kadar huzursuz olmazsiniz.

O gunden sonra hic iletisiminiz oldu mu? Bence siz eger sizin kadinlik gururunuzu oksarsa size degeeli oldugunuzu hissettirir fedakarliklar yapmaya baslarsa affedersiniz iliski kurtulur. Bunun olmasi icin de yapilmasi gereken uzak kalmak. Ama daha onceki kavgalardaki gibi geri doneceginizi dusunuyordur suan olayi idrak edememistir bile. Tamamen artik degismissiniz ve o ne yaparsa yapsin sizi kaybetmis izlenimo vermelisiniz. Kaybettiginden emin olmadan dönmez. Sakin kiskandirmayin bu tehlikeye girer. Haber alamasin ve mutlu oldugunuzu gorsun. Oyle fotograflar koyun ki ne kaybettim fikrini aşılayin. Kendinizde degisiklik yapmak da sasirtici etki yapar benden soylemesi :) mesela sa boyatmak sac kestirmek makyaj stilleri yeni farkli tarz kiyafetler. Ve bunlarla cekilmis arkadaslarinizla egleniyor sekilde verilmis guzel pozlar. Bunlar gordu mu anlar kaybetme korkusu baslar. Suan o oyle kolay tmm bitsin sen bilirsin dedigine gore biraz sıkılmis iliskiden ve sizin hep ayni konuyu acmanizdan. Yazdiklarinizda haklisiniz ailesi ayip etmis ama bunu ona hep soyleyerek anca uzaklastirmissiniz. Ben enerji olaylarina da inanirim. Mesela nezaman dusunmemeye baslarsaniz onu ve gercekten eglenirseniz bianda size döner. Enerji gondermeyi kesmis olursunuz cunku. O suan siz ona napsam fikriyle hep onu dusundugunuz icin o istemeden gonderdiginiz enerjiyle besleniyor. Hobiler edinin arkadasliklar edinin kuzenlerle fln disari cikin sosyal medyaya yeni halinizle guzel fotograflar yukleyin ve bisekilde gormesini saglayin. Kadinin fendi herzaman erkegi yener

Arkadaşlar yardım istedim bir fikir bir akıl danışma gibi canı istemeyen elbette yazmasın kimsenin kafasına silah dayamadık ama yazacak olanda moralimi bozmasın varsa bişi sorun anlatayım lütfen

Sevgili ayşe
İnsanlar annelerini babalarını kaybediyor zamanla acısını unutup hayata dönebiliyorlar
Bu mu geçmeyecek ? Sana değer vermemiş ki bunu düşün
Evet beş yılını bu adama harcamışsın ama dünyanın sonu değil inan ki
Elli yıllık evliler boşanıyor beş yıl ne ki önünde kocaman bir hayat var
Hemen kendini toparla hayata karış bir kursa git okuyorsan okulunu başarıyla bitir. Başarılı dimdik duran güçlü bir iş kadını ol. Hayattan başka şekilde zevk almaya bak.

Hem bak evlensen de çok acı çekerdin çümkü sen hep verici tarafsın. Evet biraz gurursuzluk yapmışsın ama evlilik hayatında bu seni çok yıpratırdı kurtulduğuna şükret

Bırak bir erkek senin için koşsun sana yalvarsın aşık etmeye çalışsın. Değerini bil

1 eylülden birdaha konuşmadık dize anlattığım neyse o ben aramam zaten de oda aramadı... Ben zaten kıskandırmak işlerine girmem kisligime ters ama dediğiniz gibi onsuzda mutlu olduğumu görsün istiyorum hepsinden öte ya bu kız beni çok sevdi benim için bunları bunları yaptı bu insan desin yada şapkasını önüne koyup bi düşünsün kızın ailesi beni el üstünde tuttu bizimkilerse beş karış suratla karşıladılar desin yani bi farkına varsın istiyorum ben nasıl gereğinden fazla kıymet verdiğim için pişmansam oda elinde tutamadığı değer bilmediği için pişman olsun istiyorum... Dediğiniz gibi saç modelimi biraz değiştirdim güzelde oldu ama hemen foto koyupta ona nispet yapıyorum izlenimi vermek istemiyorum biraz kilo aldım son zamanlarda onuda verip öyle foto koymak istiyorum öyle değil mi.. Arkadaş konusunda biraz şanssızım topu topu 3 5 dostum vardı bicogu şehir dışında şimdi kuzenlerle niyeyse evlenince çıkmamaya başladılar hepside bana denk geldi açıkçası tek kaldım sıkıntıdan patlıyorum 12 ekimi bekliyorum dersaneye başlamak için en azından bir iki insanla tanışırım ama şuan dk ları sayıyorum ne yalan söyleyeyim kardeşimde izmire gitti okulu başlıyor of ki ne of...

Şu enerji olayı benimde aklıma geldi biliyomusunuz çok mantıklı geldi kendimi zorlayıp bunu deneyeceğim ..

Ah nasıl iyi geldi yazdıklarınız bende artık bana aşık beni kazanmak için çabalayan bana kıyamayan beni ben söylemeden görmek isteyen yanıma gelen bir can yoldasına ihtiyacım olduğunu anladım çok haklısınız evlilikten dönsem sanırım çok daha zor olurdu. 12 ekimde dersaneye başlayacağım kendimi derslere vermeyi düşünüyorum iple çekiyorum dersaneyi... sanırım sevgi bile kalmadı tam adlandıramıyorum çünkü onu merak etmekten ziyade sürekli yaptıklarım göze aldıklarım aklıma geldikçe sinirden çatlıyorum sevdim aşığım dedi ama hiç karşılığını göremedik. . Ağır kayıplar bizde yaşadık unuttuk bile dediğiniz gibi bumu unutulmayacak o zaman çabuk geçer inşallah ona karşı nötr olurum...

Bak şimdi o sana dönsene affetme
Çünkü bu saatten sonra adam sana kör kütük aşık olmaz. 2 yıl yetmemiş gereken değeri vermesine. Evlensen bile bir yandan ailesiyle uğraşacaksın bir yandan da günlerin seni senin kadar sevmesi için ona yalvarmakla geçecek. Değer mi ? Düşnaene sana deli gibi aşık birini bulmuşsun harika bir evliliğin kariyerin çoluk çocuğun olmuş. Bu daha güzel bir hayal değil mi ?

O yüzden dönmesin boşver. Onsuz hayatın daha güzel olacak kesinlikle. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Sevdiğinle değil seni sevenle daha mutlu olursun

Öyle almakla aglamakla gönül ilişkisi olmaz. Ona gönül iliskisi denmez zaten. Büyük hata senin. Kendini değerini düşürmüssün. Yazdıklarının hepsini senin değil imkanı dahilinde onun da yapması gerekir. Boşver artık.

Haketmeyen bir insana fazlasıyla değer vermişsiniz.Olan olmuş,hepsini geride bırakıp önünüze bakın.İnşallah karşınıza sizi gerçekten seven ve kıymetinizi bilen insanlar çıkar.

Kendimi güçsüz hissediyorum ama dönmeye niyetim falan yok acı çekmeyi göze aldım 2 sene verdim değişmesi için hiçbişey değişmedi ileride evlensem o aile ile yapamam zaten onların görgü anlayışları ile benim ailem inanılmaz derecede farklı okuduysanız muhabbetleri biliyorsunuzdur. Konuştukça rahatlıyorum ancak elbette kabullenebilmiş değilim sanki kimse olmayacak gibi hayatımda inşallah bu kasvet çabuk geçer .....

Elbette olmaz haklısınız benim anlamam biraz geç oldu işte paraya değer verdiğimden hiç değil ama bi kız olarak bir erkeğin yapması gerekenleri yaptım ben şimdi içime dokunuyor işte. .

Haketmeyen bir insana fazlasıyla değer vermişsiniz.Olan olmuş,hepsini geride bırakıp önünüze bakın.İnşallah karşınıza sizi gerçekten seven ve kıymetinizi bilen insanlar çıkar.
Amin inşallah kendimi tekrar değerli sevilmeye değer hissettirecek biri çıkar karşıma geriye dönüp baktığımda güler geçerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…