Zamanla geçer mi?

Arkadaşım zamanla geçmeyen hiçbir şey yok. İnsanlar nelere alışıyor ki sana değer kıymet vermeyen birinin yokluğuna mı alışamayacaksın. Hataların olmuş, hepimizin oluyor önemli olan aynı hataları yapmamak. Bundan sonra hayatına kim girerse girsin ona da bu kadar taviz verirsen emin ol yine kötü sen olursun. Sen kıymetlisin, değerlisin bunun farkında olan ve sana her zaman bunu hissettirecek biri çıkar umarım karşına. Hayatından o kişiyi çıkarmışken artık özgürsün, çok güzel ve yepyeni bir hayat seni bekliyor

Mrb öncelikle çok güzel anlatmissiniz ama beni eleştirmeni destek olun diyorsunuz ama ben önce eleştirem...ewet onu çok sevdiniz çok fedakarlik yaptınız ve karşılığında bişeyler bekliyosunuz fakat gormeyince sanırım hemen sinirlenip hakaret küfre basliyosunuz çünkü tez canlisiniz işte bunu doğru bulmadim biraz daha sakin olmalısınız
Ikincisi ilişkine değer veren birisin sevdin mi onun için kendinden herseyden ödün veriyorsun ve su zamanda ilişkisine sadık böyle insanlar kalmadı bu seni çok değerli kılar o nedenle kendi değerini bil emin ol seni gerçekten hak eden biri cikcak.. Bu adam ve ailesi sana değer vermemiş gelecekte ne bekliyosunuz şu an bitmiş olması daha iyi bence şunu düşün ben herseyi yaptim o kaybetti sen kaybetmedin sen yeni bi hayata kapılarını aciyosunn yeni uğraşlar bul yeni ortamlara gir ondan daha iyi biri cikcak bu ilişki artık suyu çıkmış ve senin açımdan hastalık gibi olmuş hep sen hep sen bu erkekler değer gordumu bişi oldum samarlar. .madem karar aldın dönse bile sen geti dönme ağır duruşunda kal biraz zaman geçsin oh diceksin ve mutlu olcaksin tabikide unutulur vefat eden yakinlarimiz var ve buna rağmen hayat devam edio ve gulebiliyoruz

Yoook bidaha aynı hatayı yaparmıyım ben bir kız olarak bir erkeğin bile bu kadar şey yapmasını istemem gurur yaparım inanın ki..
Ben değerliyim öyle değil mi bunu sık sık tekrarlayacağım kendime elbet benide seven benle aynı duyguları hisseden birileri olacaktır hayatımda inşallah ....

Yoo tabiiki eleştirin sadece ağır konuşulmasını daha fazla canım sıkılmasın istedim eleştirdiğiniz konuda çok haklısıniz ama şöyle bir ayrıntı var ben 5 sene boyunca ne bir salak kelimesi ne bir telefon kapatma asla ama asla yapmadım çünkü bana yapılmasından hoşlanmam haa zamanla inanın bişeyler artık yetti artık dedim yapıyorum iyilikleri düşünüyorum ediyorum bakıyorum adam ayrılığın üstünden 15 gün geçmiş kıytırık bi çiçek göndermiş ne msj ne arama ki bu en iyi hali kendimi haklı çıkarmak için söylemiyorum ama artık tahammülüm kalmadığı an küfürü edip teli kapattım tek hatamda zaten oda geri dönüş yapmadı...
Benin için aşk sevgi önemlidir yine sevsem asla sadakatimden odun vermem normal hayatımda gerçi öyle bi insanım haa nedir Haketmeyene yapmam yanımda da tutmam bidaha acıda çeksem geri dönmeyeceğim hatta buraya bitti vallaha unuttum yazıcam Bunu hissettiğimde.... İlişki arayışında değilim ama yinede diyorum inşallah tıpkı benim gibi düşünen biri çıkar karşıma ve bana herşeyi unutturacak güce sahip olur ...

tam olarak ne istediğini bilmediğini düşünüyorum. onca küfüre rağmen iyi çiçek göndermiş, ben olsam aramazdım hiç doğruya doğru

Konuyu tam olarak okuyun bence küfür etmişim onun bana yaptıkları ne olacak yorum yapmak için yapmayın lütfen

yorum yapmak için yapmıyorum, adamın peşinde koşmuşsun. Bir şekilde birlikteliğe başlamışsın daha niye bana çektirdi de şunu etti de falan yapıyorsun? sen gurur yapmışsın şimdi de öc alır gibisin. bence olaya bakış açını değiştir. yoksa böyle üzülmekle kalırsın.

Tutamadım ettim oda bana 5 sene etti napayım az bile yaptım offf

Ama sevgilin bunlara kırılmış demek ki . Sonuçta geri dönmesini istiyorsan kendi hataları düzeltmen gerek . O da senin hatalarını söylemiş. En azından kırılma sebebini sebeplerini biliyorsun . Ama o sana dönmek isteseydi sen de işte küfür ettin beni kırdın deme fırsatını yakalardın .

Elbette haklısınız ben onca kırılmama rağmen açtım konuştum hatamı belirttim zaten üstte bir arkadaş ne konuştunuz dediğinde yazmıştım hatta ama tek kelime etmedi ben onun birsürü şey yaptım demek istemiyorum sürekli ama bu kadar acımasız olmak nankörlük bence onca şeye katlanan biri varsa karşında öyle değilmi

Konuşulanlar konuşulmuş zaten. Size tek tavsiyem zamana birakin. İrtibata geçmeyin.Uzak durun. Kendinizi dinleyin. Zaman gösterir ne olacağını.

Konuşulanlar konuşulmuş zaten. Size tek tavsiyem zamana birakin. İrtibata geçmeyin.Uzak durun. Kendinizi dinleyin. Zaman gösterir ne olacağını.
Aynen öyle yaptım bidaha irtibata geçmek kesinlikle bir kere ya bir kerede desin bu kız böyle değildi ne oldu.. zamana bıraktım temennim de benden yana unutmak ondan yana pişmanlık

lütfennn lütfennn unuttt ne zamana bırakması varlığını bile unut kendi geleceğine odaklan bir an önce

lütfennn lütfennn unuttt ne zamana bırakması varlığını bile unut kendi geleceğine odaklan bir an önce
Yoo zamana bıraktım derken oluruna bıraktım anlamında dememiştim kendimi zamana bıraktım tek amacım umrumda olmadığı zamanları görmek şimdiye kadar sevmemis şimdiden sonrada kör kütük aşık olacak hali yok şu zor günler bi geçse 41 gün derler ayrılıktan sonra sonrası rahatmış

Aynen öyle yaptım bidaha irtibata geçmek kesinlikle bir kere ya bir kerede desin bu kız böyle değildi ne oldu.. zamana bıraktım temennim de benden yana unutmak ondan yana pişmanlık
Pisman olsa bile birşey değişmiyor. Çünkü bir defa ayrılık girdi mi araya hiç birşey eskisi gibi olmuyor.. ilk başlarda zor oluyor. Ama ilk 1 haftayı atlattıktan sonra alismaya başlıyorsunuz. İlerleyin. Geriye hiç bakmayın.

Bir insan değişmez diye düşünüyorum artık bende ben yine sevdiğim adam için elimden ne geliyorsa onu mutlu etmek için yaparım ama bu defa bende sevileceksem yaparım karşımdaki adamda fedakarsa yaparım. Dediğiniz gibi ilk zamanlar zor ben bile hala aramamak için zor tutuyorum kendimi ama sen güçlüsün diyorum sonra ki yalnızım şuan ne arayan ne soran var ona rağmen dayanabiliyosam ben güçlüyüm birgün buraya ohhh be zerre umrumda değil yazacağım günleri bekliyorum. Beni iyi hissettiren sizlerin desteği ve inanırmısınız bilmem ama burada iyi veya kötü yazan herkese dua ettim çünkü gerçekten derman oluyorsunuz ....

Hakkınızda hayırlısı olsun.Ama bir araya gelirseniz anlayacaksınız ne demek istedigimi. Umarim hersey farklı olur sizin için.Su an sadece kendinizi dinleyin. Bir tatil gibi düşünün. Kendinizi meşgul edin. Zaman ve dua .. en iyi şeyler. Ben de çok atlatmistim.Hatta bazen başa sardigim bile oluyor. Ama ilk zamanki gibi değilim çok şükür. İçimde kocaman bir boşluk hissi.. Rabbim iyilerle karsilastirsin. Siz kendinizi düşünün. Disari çıkın ,gezin.Suslenin.Arkadaşlarınızla vakit geçirin.Kitap okuyun.. Bu şekilde atlatirsiniz.

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun. Dediğiniz gibi şuan dinleniyorum film izliyorum dışarı çıkıyorum zaten dersanem de 12 ekimde başlıyor arada bayram falan derken eylülde böyle geçer sonrada kendimi derslere vereceğim.. Her ne kadar zamanı dolu dolu geçirmeye çalışsam da hep eksik hissediyorum hiç tam memnun olmuyorum ama zorluyorum kendimi bende zamana inanıyorum artık

Arkadaşım, belliki sn olayların içinde olduğun için bizim gördüğümüzü göremiyorsun. Sen hç normal bir ilişki yaşamamışsın ki. Bence şükretmelisin kurtulmuşsun içine düştüğün şeyden. Hani nasıl atlatacağım diyorsun ya; erkeğin kadına değer verdiği, erkeğin kadını yücelttiği, sevdiği koruduğu, kolladığı normal bir ilişkiye başladığın zaman şu geçen zamanlarına öyle acıyacaksın ki. Bırak ne hali varsa görsün. Siz evlenseniz bile sonu boşanma bak bu karşıdan çok rahat anlaşılıyor. Canına yazık kendini düşün. Hiç kimse hiç birşey kendinden değerli olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…