• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanla insan değişiyor....

Hayir o benden sogudu bence. Eskiden olsa böyle yüzüme bakmamazlik, konusmamazlik yapmazdi :KK12:
neden açık değilsiniz birbirinize karşı
bilmiyorum
ikiniz de kendi içinize gömülmüşsünüz
her şeyi karşıdan bekleme
o an söyleseydin aslında olurdu bence elim çatladı şöyle böyle oldu desen iş çözülecek mesela

neden açık değilsiniz birbirinize karşı
bilmiyorum
ikiniz de kendi içinize gömülmüşsünüz
her şeyi karşıdan bekleme
o an söyleseydin aslında olurdu bence elim çatladı şöyle böyle oldu desen iş çözülecek mesela

Ya o an bi utandim ne bileyim. Birden bire elini ver demesi benim icin iyiye isaret degildi. Belkide ben önyargili davrandim, bilemiyorum.
Hadi ben söylemedim, o söyleseydi keske ne yapacagini. Konuda bu kadar uzamazdi belki :110:

Ya o an bi utandim ne bileyim. Birden bire elini ver demesi benim icin iyiye isaret degildi. Belkide ben önyargili davrandim, bilemiyorum.
Hadi ben söylemedim, o söyleseydi keske ne yapacagini. Konuda bu kadar uzamazdi belki :110:
şey hemen bi eski konularını okudum geldim
bu arkadaş senin bir zamanlar en yakın erkek arkadaşın olan kişi mi?

Çıkmam lazım ders çalışacağım da C cikolatali pasta
şunu söyleyeyim sen zaten aşık olarak beraberliğe başlamamışsın ve şu an hala aslında bence aşık değilsin
çocuk da bunun farkında aslında ve hatta çocuk da öyle çok düzgün bir tip değil
aşık olmaman da çok yerinde olmuş
çok şüpheli hareketleri var (önceki konulardan gördüm)
ayrıl gitsin bence boşa vakit kaybedip kafa yorma üzülme de boşuna hiç...

şey hemen bi eski konularını okudum geldim
bu arkadaş senin bir zamanlar en yakın erkek arkadaşın olan kişi mi?

Çıkmam lazım ders çalışacağım da C cikolatali pasta
şunu söyleyeyim sen zaten aşık olarak beraberliğe başlamamışsın ve şu an hala aslında bence aşık değilsin
çocuk da bunun farkında aslında ve hatta çocuk da öyle çok düzgün bir tip değil
aşık olmaman da çok yerinde olmuş
çok şüpheli hareketleri var (önceki konulardan gördüm)
ayrıl gitsin bence boşa vakit kaybedip kafa yorma üzülme de boşuna hiç...

Evet, en yakin arkadasimdi bi zamanlar :) Ama eski konularimdan biri yanlis maalesef. Su arkadaslik sitesi olayi. Olayi yanlis anladigimin farkina vardigimda, cok gecti maalesef. Cünkü konu silme gibi bisey yok burada.
Konularimdan bilirsin, gelgitlerim oluyo bazen tecrübesizlikten ötürü. Ve biseyleri yanlis yapma korkumdan. Ama sevgilimi seviyorum, bu yüzdende bu son durum baya bi canımı sıktı. Umarim aramiz yine düzelir...

Sana iyi dersler bu arada :))

Dert mi degil mi tam olarak cözümleyemedigim bi durum var. Konu sevgilimle ilgili. Sanirim biraz icimi dökmeye ihtiyacim var.
Onunla aramda sanki görünmez bi duvar var. Artik ikimizde yanasmiyoruz sanki o duvari asmaya. Kimse caba göstermiyo artik digeri icin.

Sürekli bi anlasmazlik, hemde ortada hic bisey yokken sacma sapan seylerden ikimizde birbirmize trip atiyoruz. Eskiden o hep ilk adimi atardi kavga yapsak. Sonra bende öyle yapmaya basladim. Simdi ben atmazsam o da atmiyo. Eskiden kiyamazdi bana. Hep alttan alirdi. Ne kadar sevdigini belli ederdi. Bana bakarken gözleri gülerdi. Kirildigimi hissetse aninda gönlümü alirdi, almaya calisirdi. Kiyamazdi iste.
Mesela bi tartisma sonrasi kirgin ayrilmaya dayanamazdi. Öyle olduysa da yazardi mutlaka, aramiz düzelene kadar ugrasirdi.

Simdi bakarken gözleri gülmüyo. Tekrar tekrar bakiyorum gözlerinin icine, belki eskisi gibi bakar diye ama yok.

Ikimizde degistik sanirim. Sanki kimsenin kimseye tahamüllü kalmadi. Tabiki benim de hatalarim olmustur. Belki de ben kendi kendimi ondan soguttum. Artik benim aramam, benim ilk adimi atmam gerek onun bir zamanlar yaptigi gibi, degil mi? Onu da yaptim birkac kez. Ama insan üzülüyo iste eskiyi düsününce. Benim icin artik hic cabalamadigini görünce. Hic bisey eskisi gibi degil sanki. Beni eskisi kadar sevmiyo. Sanki sevgi bitmiste baska seyler icin beraberiz hala.

Gerci hala sorar mesela sessizligimi görünce iyimiyim, niye konusmuyorum diye. Ama eski özen yok artik.

Kim bilir, belki de benden bikti, yoruldu belki de. Benimle ugrasmaktan bikti. Onunda kendince hakli sebepleri var. Belki o da özel ilgi bekliyo sadece. Amaaaan ne bileyim. Sanirim hic bir iliski ilk günkü gibi kalmiyo zaten, bi kere insanlar degisiyo zamanla. Eninde sonunda herkes yipraniyo illa.....

Sanki siz hep almaya karşınızdaki de vermeye çalışmış.Sevgilinizde artık yorulmuş kendini geri çekmiş olabilir.Birazda bu ilişki için sizin emek vermenizi çabalamanızı bekliyordur.Sevgi karşılıklı olunca güzeldir.

Aşkta gururda egoda olmaz .Seviyorsanız bu seferde siz gidin gönlünü alın.

Sanki siz hep almaya karşınızdaki de vermeye çalışmış.Sevgilinizde artık yorulmuş kendini geri çekmiş olabilir.Birazda bu ilişki için sizin emek vermenizi çabalamanızı bekliyordur.Sevgi karşılıklı olunca güzeldir.

Aşkta gururda egoda olmaz .Seviyorsanız bu seferde siz gidin gönlünü alın.

Evet cok halkisiniz. Biraz da benim emek vermem lazim, hep almak olmaz. Gurur yapmak ta olmaz. Bunlarin hepsini kabul ediyorum. Ama benim korkum, bu seferde hep benim cabalayacak olma ihtimalim. Sanki kendini geri cekecek hissine kapildim. Sanki bana eskiden verdigi degeri vermeyecek, benim icin artik hic birsey yapmayacak hissi. Sanki ilerde ben düzeltmezsem o da düzeltmeyecek gibi geliyor bana, ben cabalamazsam o da cabalamayacak

Aynen yaa, 6 ay cok kisa bi süre.... Ne yapacagimi sasirdim o_O
Bunu bile elime yüzüme bulastirdim, insanin hic mi iyi yapabildigi bisey olmaz ya :KK61:

Yaşlarınız kaç ?
6 aydır tanıdığın bir adamdan daha iyisini bulamayacağını düşünmek bence sağlıklı değil
İlişki bitecekse erkenden bitsin .
Kangren kolu ne kadar erken kesersen kolun kalanını o kadar sağlam kurtarırsın ;)

Yaşlarınız kaç ?
6 aydır tanıdığın bir adamdan daha iyisini bulamayacağını düşünmek bence sağlıklı değil
İlişki bitecekse erkenden bitsin .
Kangren kolu ne kadar erken kesersen kolun kalanını o kadar sağlam kurtarırsın :KK66:

Yakinda 24 olacagim. Bitirmek dogru olabilir belki ikimiz acisindan. Ama henüz icimden gelmiyo. Sanki bitirmek icin daha cok erken... Hem elle tutulur bi neden yok. Aldatmadi, birbirimize kötü söz söylemedik, araya 3üncü sahislar, kötü arkadaslar falan girmedi...
Tek sorun bazen birbirimizi mutsuz ediyo olmamiz. Ortada bisey yokken cabuk kiriliyo olmamiz. Ve artik ikimizinde geri adim atmiyo olmasi. Ama bu sürecte bisey ögrendim. Biseyi bitirmek, baslamaktan cok daha zormus. Cünkü insan geriye dönmek istiyo. Yeniden ayni ilgiyi görmek, yine karsindakiyle eskisi gibi mutlu olsun istiyo.

Yakinda 24 olacagim. Bitirmek dogru olabilir belki ikimiz acisindan. Ama henüz icimden gelmiyo. Sanki bitirmek icin daha cok erken... Hem elle tutulur bi neden yok. Aldatmadi, birbirimize kötü söz söylemedik, araya 3üncü sahislar, kötü arkadaslar falan girmedi...
Tek sorun bazen birbirimizi mutsuz ediyo olmamiz. Ortada bisey yokken cabuk kiriliyo olmamiz. Ve artik ikimizinde geri adim atmiyo olmasi. Ama bu sürecte bisey ögrendim. Biseyi bitirmek, baslamaktan cok daha zormus. Cünkü insan geriye dönmek istiyo. Yeniden ayni ilgiyi görmek, yine karsindakiyle eskisi gibi mutlu olsun istiyo.

Ama yine sen adım atmıyorsun o yapsın diye bekliyorsun.Böyle ilişkimi olur.Sen gerçekten sevdiğine eminmisin? O elini vermeme olayıda tuhaf geldi bana.Söyleyiş tarzın falan garip.Sürekli çekiniyo soğukmu duruyorsun acaba belkide oda ondan kendini çekti bu sefer.

Önceki konularını az önce okudum dostum dediğin kişiymiş belki aşık olurum zamanla falan demişsin.Zaten aşk yokmuş üstünede güvensizlik eklenmiş.İlişkinizdeki soğukluğun nedenini anladım.6 ay da bu hale gelmişsiniz.Aşk olmayınca zor . Belkide bitmesi daha hayırlı olur senin için.

Ama yine sen adım atmıyorsun o yapsın diye bekliyorsun.Böyle ilişkimi olur.Sen gerçekten sevdiğine eminmisin? O elini vermeme olayıda tuhaf geldi bana.Söyleyiş tarzın falan garip.Sürekli çekiniyo soğukmu duruyorsun acaba belkide oda ondan kendini çekti bu sefer.

Hayir, hic soguk durmuyorum kavga yapmadigimiz sürece. Ayrica hep elele tutusuruz. Elimi vermeme olayi tamamen o anki panikle yaptigim bisey. O gün gercekten derim mahvolmustu cünkü.
Evet adim atmadim hala, cünkü bende kirildim artik. Bana bilerek soguk davranmasi bana cok koyuyo. Gerci düsününce bende ona aynisini yapiyorum :KK43:
Neyse, onunla konusucam, karar verdim. Ama bugün degil, yarin belki...

Önceki konularını az önce okudum dostum dediğin kişiymiş belki aşık olurum zamanla falan demişsin.Zaten aşk yokmuş üstünede güvensizlik eklenmiş.İlişkinizdeki soğukluğun nedenini anladım.6 ay da bu hale gelmişsiniz.Aşk olmayınca zor . Belkide bitmesi daha hayırlı olur senin için.

Basta sadece arkadasim olarak görüyordum, dogru. Hatta herkes bana ilk konumda belki biseyler olur demistide inanmamistim. Ama sonra duygularim degisti, daha farkli seyler hissetmeye basladim.
Güven problemine gelince, artik güvenmeme gibi bi durum yok. Actigim konulardan biri yanlis anlasima idi zaten, arkadaslik sitesine üye oldugunu zannetmistim, ama olmadigini konuyu actiktan sonra farkedebildim ancak :olamaz: Bu olay sonrasinda cok utanmistim, ama maalesef konular silinmiyo bildiginiz üzere.

Facebooka gelince, o gercek. Bana söylemedigi bi hesabi vardi, ama altini üstüne getirdim, hic yanlis biseye rastlamadim, silmedigindende eminim, belli oluyodu. Zaten benim gibi fake bi isimle acmis, video fln izlemek icin. Bu olay güvenimi sarsmisti, ama yanlis biseyini görmedigim ve facebookunu sildigi icin güveniyorum. Telefonunu da gizlemiyo zaten, ne zaman istesem verir.

Basta sadece arkadasim olarak görüyordum, dogru. Hatta herkes bana ilk konumda belki biseyler olur demistide inanmamistim. Ama sonra duygularim degisti, daha farkli seyler hissetmeye basladim.
Güven problemine gelince, artik güvenmeme gibi bi durum yok. Actigim konulardan biri yanlis anlasima idi zaten, arkadaslik sitesine üye oldugunu zannetmistim, ama olmadigini konuyu actiktan sonra farkedebildim ancak :olamaz: Bu olay sonrasinda cok utanmistim, ama maalesef konular silinmiyo bildiginiz üzere.

Facebooka gelince, o gercek. Bana söylemedigi bi hesabi vardi, ama altini üstüne getirdim, hic yanlis biseye rastlamadim, silmedigindende eminim, belli oluyodu. Zaten benim gibi fake bi isimle acmis, video fln izlemek icin. Bu olay güvenimi sarsmisti, ama yanlis biseyini görmedigim ve facebookunu sildigi icin güveniyorum. Telefonunu da gizlemiyo zaten, ne zaman istesem verir.

İyi o zaman ciddi bir sorunda yok.Aranızdaki soğukluğu daha fazla uzatmayın bence.Bugün ara buluşun giderkende sürpriz birşeyler yap :KK36:

Hep üstümemi kalacak korkun var ama sen zaten bugüne kadar hiçbirşey yapmamışsın artık sıra sende .Aranızda geçen konu büyütülecek bir durum olmadığı için bu seferde ilk adımı sen atmalısın

1,5 yil da bi basari , ben onu bile basaramadim... Daha yarim seneyi bile doldurmadik :KK42:
Konu sahibi canım beni sen anladıysan yeter bana o yüzden cevap vermiyorum :KK12: ayrıca hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım dua et ki dönülmeyen yollarda değilsin daha ilişkinin başında sayılırsın bu senin için iyi birşey gözlemle iyi düşün taşın :dua:

Back
X