Zamanla mı sevilir ?

öyle dediğim adamla evlenemedik:) hisler yaniltici olabiliyor ilk andaki. Cünku daha cok kaşı, gözü,boyu, posu odakli oluyor. Insani huyu sevdirir.. boyle hissettim dediğim adamı tanıdıkça soğumuştum mesela

Çok haklısınız aynı şekilde ben bunla evlenebilirim dediğim kişiyle olmadı 🙂

Benim bir testim var kendimce ama anlatsam mi bilmem 😶 Eline, koluna vs dokunun. Yani yanlışlıkla olmuş gibi. O tene dokunmak kendi teninize dokunmak kadar normal geliyorsa bence etkileşim var demek 😁 Koku için de aynı şey geçerli de adamı gidip snıf snıf koklamak olmaz tabi 😁

Bence en güzeli o. İyi bir insan bulmak o kadar zor ki. İnanın bana aşk ,meşk hepsi boş şeyler. Eğer bir insan iyiyise zaten insan seviyor. Ben ilk gördüğümde sadece buna dikkat ettim. Zaten ağzım çok fena yanmıştı. Eğer zaten gerçekten huyu güzelse her şekilde seversiniz.

Çok garip bir şey ya gerçekten insan anlamlandıramıyo karışık işler 🙂

Benim bir testim var kendimce ama anlatsam mi bilmem 😶 Eline, koluna vs dokunun. Yani yanlışlıkla olmuş gibi. O tene dokunmak kendi teninize dokunmak kadar normal geliyorsa bence etkileşim var demek 😁 Koku için de aynı şey geçerli de adamı gidip snıf snıf koklamak olmaz tabi 😁

Kesinlikle haklısınız anladım ben sizi 😀

• Beğen
Reactions: Kuf
Canım uzman bir psikologdan dinlenmiştim ilk gördünüzde nefret hissettiyseniz o iş yürümüyor Muş ama kötü birşey hissetmedin iyi birşeyde zamanla olabiliyormuş birde üçüncü şahıs biri yani senin teyzen ablan yada arkadaşın daha iyi gözlem yapıp sana daha objektif bi bakış acısı sunabilir

sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..

Bunlar güzel detaylar.

Sanırım sadece 1 kez görüştünüz. Biraz daha şans verin bence.

Ben ilk görüştüğümde hayatta olmaz demiştim, benden küçüktü çünkü. Ayrıca fiziksel olarak da beni çeken hiç bir tarafı yoktu. Başka etkileyen bir şey bile yoktu :confused:

Ama o tekrar görüşmek için ısrar etti. Ben de “neyse kahvemi yalnız içmeyeyim, nasılsa olmayacağına ikna ederim” düşüncesiyle bir kaç kez daha görüştüm. Sonra bir baktım çok şekermiş :KK36:

Canım uzman bir psikologdan dinlenmiştim ilk gördünüzde nefret hissettiyseniz o iş yürümüyor Muş ama kötü birşey hissetmedin iyi birşeyde zamanla olabiliyormuş birde üçüncü şahıs biri yani senin teyzen ablan yada arkadaşın daha iyi gözlem yapıp sana daha objektif bi bakış acısı sunabilir

Haklısınız özellikle son dediğiniz fikir almalı birilerinden 🙂

Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..

Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?

Eşimi gördüğümde kasıntı soğuk herif demiştim. 7 aydır evliyiz. Konuşmaya devam ettikçe kalp ritmini değiştiriyor veya olduğu gibi kalıyor devam edemiyorsunuz.

Zamanla sevmek bana göre değil. Ilk gün birşey hissettim hissettim yoksa zorla olmuyor. Eşimi de ilk gördüğümde cok beğendim hoşlandım karakteriyle efendiligi vs ile daha çok sevdim, 7 senedir evliyiz cok ama çok mutluyum , hatta aynı iş yerinde çalışıyoruz arada çaktırmadan bakısiriz 😁

Ben de aynen böyleyim. İlk gördüğümde bir şey hissedersem gerisi geliyor yoksa mümkünatı yok. Günler, aylar falan kar etmiyor yani. :)

Ben de aynen böyleyim. İlk gördüğümde bir şey hissedersem gerisi geliyor yoksa mümkünatı yok. Günler, aylar falan kar etmiyor yani. :)
>
Aynen. O yüzden 30 da evlendim😁 birine bişey hissetmeden başlamanın anlamı yok çünkü. Yani benim için yok. Herkes iyi insan olabilir ama o aradaki heyecan başka bişey.Eşimi ilk gordugumde karsilikli cekim olustu aramizda ve ona karşı hala heyecan duyuyorum 10 yıldır tanıyorum, görmesem özlüyorum. Dizilerde olur öyle evlilikler diyorlar, inandırıcı gelmeyebilir ama aşka sevgiye inanıyorum ve zorlukların bunlarla asildigina inanıyorum.

>
Aynen. O yüzden 30 da evlendim😁 birine bişey hissetmeden başlamanın anlamı yok çünkü. Yani benim için yok. Herkes iyi insan olabilir ama o aradaki heyecan başka bişey.Eşimi ilk gordugumde karsilikli cekim olustu aramizda ve ona karşı hala heyecan duyuyorum 10 yıldır tanıyorum, görmesem özlüyorum. Dizilerde olur öyle evlilikler diyorlar, inandırıcı gelmeyebilir ama aşka sevgiye inanıyorum ve zorlukların bunlarla asildigina inanıyorum.

Bir de bir şey hissetmeden bir şey hissederim umuduyla görüşmeye devam etmek de hakaret gibi geliyor, o nedenle hiç o toplara girmiyorum.

Mutluluğunuz daim olsun. :KK36:

Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..

Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?
Ben eşimle görüşmeye başladığımda sadece çok saygılı ve güvenilir olduğu için başladım iki ay sonra inanılmaz aşık olduğumu hissettim .şuan bir buçuk yıllık evliyim ve Allah a şükür çok mutluyuz. Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏻

Adam sana ilgi gösterip severse değer verirse bağlanırsın
Zaman ver görüş biraz

Back
X