- 21 Şubat 2014
- 968
- 287
- 43
Kilolar gidiyorrrr
60'ları görmeye ramak kalmış
Tebrikler !!!
Sabah kahvaltımm
zeytinin hepsini yediniz mi
bende çok seviyorum zeytini ama okadar yiyemem
Ohh be 6lı rakamları gördüm çok şükür ALLAHIM
hadi gözün aydın canım inşallah bizlerde görürüz 60lı kiloları
Çok tebrik ederim minik. Azmine hayran kaldım :) Ben öyle pis boğazlıyım ki. şuanda 88 kilo falanım boyum 174. 70 li rakamları görsem keske :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gayretlerim boşa çıkmıcak çok şükür
canım tebrikler valla :) bu kadar hızlı kilo vermek icin ne yapıyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba, moralini bozmak istemem ama lahana corbasi diyeti ile en fazla 3-4 kilo verirsin ve bu giden yag degil su olur. Sadece odemini atmis olursun ve yemek yedigin an eski kilona geri donersin. Nasil yapiyosun bilmiyorum ama bisey yemeden sadece bu corbayi icerek kilo vermeye cabalama derim ben, tecrubeyle sabittirmerhabalar başlığı görünce tam bana göre dedim çünkü bende 76,8 kilodayım ve bende 55 kiloya inmek istiyorum bugün lahana çorbası diyetine başladım bi kazan çorba pişirdim doyana kadar yedim ve daha yarım saat geçmedi bağırsaklarım acayip çalışıyor galiba etkili olcak bu çorba kesin kararlıyım 55 inmem lazım sizede başarılar dilerim
Merhaba, moralini bozmak istemem ama lahana corbasi diyeti ile en fazla 3-4 kilo verirsin ve bu giden yag degil su olur. Sadece odemini atmis olursun ve yemek yedigin an eski kilona geri donersin. Nasil yapiyosun bilmiyorum ama bisey yemeden sadece bu corbayi icerek kilo vermeye cabalama derim ben, tecrubeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?