Zar takıntısı

İçiniz rahat edecekse bir doktora görünebilirsiniz. Kendimden örnek verecek olursam eğer ben vajinusmus hastasıydım bir çok egzersiz yaptım eşimle ya da kendi başıma çok şükür atlattım ve bu süreçte bir damla dahi kan görmedim. Yani illa ki kanayacak diye bir şey yok bunu anlatmak istiyorum. Kendinizi ve müstakbel eşinizi bu konuda hazırlayabilirsiniz. Bununla ilgili binlerce yazılı , görsel döküman bulabilirsiniz. Belki faydası olabilir bu konuda ciddi anlamda çekiniyorsanız.

Neden kan gelmedi peki biliyor musunuz

Neden kan gelmedi peki biliyor musunuz
Çünkü gelmek zorunda değil herkesin zar yapısı farklıdır. Bazısı esnektir bazısı daha kalın. Zaten kadınların çoğundada kan gelmez. Valla açıkcası neden benden kan gelmedi diye hiç bir telaşa ya da araştırmaya ne ben ne de eşim girmedik. Olağan şeyler bunlar

Eşiniz sizin lafınıza güveniyormuş demek ki

Eğer evlilik gibi bir yola giriyorsanız zaten en önemli şey bu. Güven. Ayrıca az öncede söylediğim gibi bir sürü bilimsel açıklaması vsr bu durumun. Biraz okumak araştırmak lazım tabi ki doğru kaynakları. Size de tavsiyem budur

Ben de sevgilime söyledim. Önceden bir birlikteliğim olmadıgını biliyor ama işte kan görmek isterse

Lafa güven değil bu. Müstakbel eşinize aç biraz cinsel anatomi oku derseniz biraz bilgilenir ve her kadında kanama olmayacağını, bazılarının ıslaklık sebebiyle o kadar pembe olacağı için görünmeyeceğini öğreneceği için sorun yapmaz. Aklı çalışmayan adama foşur foşur kanasanız da fark etmez, regl idin kandırdın der.

Peki erkekler bu bozulma anını acaba hissediyor mu ben onuda çok merak ediyorum. Ve evet haklısınız

Valla ben anlamadım o zaman bu kan olayı nasıl çarşafa bulaşıyor
Çarşafa bulaşanlar (ve bunu bildiğimize göre çarşafı bayrak gibi sergileyenler) zaten pata küte girişen insanlar muhtemelen. Yeteri ıslaklık sağlanıyorsa kan rengini bile almıyor çoğu zaman. Bende 1 haftaya yakın kanama ufak ufak sürdü ama regl gibi çarşafa geçecek kadar değil peçeteye silince görünecek kadar, pespembe o da.

Bende nolcak acaba ya? Umarım bir bozulma olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…