- 5 Aralık 2022
- 1.846
- 1.494
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Kötü bişi demesinden korkuyorumNeden doktora gitmiyorsun ya da o kadar yazılmış sana ikna olmuyorsun.
Kaç yaşındasın. Dr seni ayiplamaz. Bu kadar takıntı yaptın madem git kontrol ettir.Kötü bişi demesinden korkuyorum
Bozulmuş mudur peki sizceKaç yaşındasın. Dr seni ayiplamaz. Bu kadar takıntı yaptın madem git kontrol ettir.
Lütfen bir uzmana gidin, siz de takıntı haline getirdiniz bunu buradaki birkaç üye gibi.
of ya çok zor olurLütfen bir uzmana gidin, siz de takıntı haline getirdiniz bunu buradaki birkaç üye gibi.
Peki sizce bozulmuş mudur daha önce bi birlikteliğim olmadı benim kendi kendimi bozduysam ne olscakOYYY YEMİN EDERİM BAZAEN BURAYI OKURKEN NEYSEE)))EVLADIM SEN KAÇ YAŞINDASIN DR BACAK AÇMAK İSTEMİYORUM NE YA DİYELİM KIZLIK ZARIN BOZULDU SEVGİLİM SENİN BU ANLATIĞIN OLAYA İNAMIYACAKSA ŞUTLA GİTSİN ÖNEMLİ OLAN KOŞULSUZ SEVGİDİR
BEN KADIN DOĞUMÇU DEĞİLİM )))DR GİT DR DOKTOR CİCİ KORKMA)))))Peki sizce bozulmuş mudur daha önce bi birlikteliğim olmadı benim kendi kendimi bozduysam ne olscak
Tamam anladım ama ben kendime zarar vermekten korkuyorumARKADAŞ NE ZARMIŞ YA...BN ANLAMIYORUM MESALA HERTÜRLÜ İLİŞKİYE YAPIYORLA AMAN ZAR VAR Bİ SEY OLMADI BU SAĞLAM BN DİYORUM ZATEN BİZDE BU KAFA OLDUĞU SÜREÇTE...OOO
Çünkü ertesi günü oram yanıyordu ondan dolayı korkuyorum internette de böyle yazıyo kan ve yanma diyoTamam anladım ama ben kendime zarar vermekten korkuyorum
Zarın ne yararı ne zararı var. Kendine zarar vermemişsinTamam anladım ama ben kendime zarar vermekten korkuyorum
Sizce bozulmuş mudur pekiZarın ne yararı ne zararı var. Kendine zarar vermemişsin
Doğuştan anatomin nasıl bilmiyoruz ki belki zaten zarın yoktu.Sizce bozulmuş mudur peki
Bu durumda peki bozulma ihtimali var mıDoğuştan anatomin nasıl bilmiyoruz ki belki zaten zarın yoktu.
Zarın yoksa nasıl bozulsun. Bozulmaz.Varsa esnekse bozulmayabilir. Var ve esnek değilse belki bozulur belki bozulmaz. Doktora gittin duruyor falan dedi, kanamadı. Olabilir. Her şey olabilir.Bu durumda peki bozulma ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?