- 5 Aralık 2022
- 1.846
- 1.494
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Anladım parmağımı da içine hiç sokmadım ama bastırdım ben oramaEvet yok diyoruz çünkü anatomik olarak mümkün değil.
Ondan kafama takıldıAnladım parmağımı da içine hiç sokmadım ama bastırdım ben orama
İşte penetrasyonla bile bozulmayabilen bir yapı bastırmakla da bozulmazOndan kafama takıldı
Hı anladım. Sanırım tahrişten veya son kalan adet kanım geldi ama kırmızıydı. Öncesinde kahve geliyordu cünküİşte penetrasyonla bile bozulmayabilen bir yapı bastırmakla da bozulmaz
SizceHı anladım. Sanırım tahrişten veya son kalan adet kanım geldi ama kırmızıydı. Öncesinde kahve geliyordu cünkü
Bir muayene edelim isterseniz.
Nasıl yaniBir muayene edelim isterseniz.
Ben de onu diyorum. Anlamıyorsunuz.Anlamadım
Yani yok öyle bişi mi diyosunuz :)Ben de onu diyorum. Anlamıyorsunuz.
NasılYa şimdi sözde "bozma" yüzünden kan gelmeme ihtimali anatomik olarak zaten hiç kan gelmeme ihtimalinden daha az.
Zaten kan gelmeyebilir o zaman ne yapacaksınız b planı var mı diyorum? Takmayın şöyle şeyleri. Buna takan adamlar düzgün tipler değil. Sizin sözünüz altın değerinde olmalı. Size imanmayacağını düşünen adamla da bir dakika işiniz olmasın.
B planı dediğiniz şey nedir?Zaten kan gelmeyebilir o zaman ne yapacaksınız b planı var mı diyorum? Takmayın şöyle şeyleri. Buna takan adamlar düzgün tipler değil. Sizin sözünüz altın değerinde olmalı. Size imanmayacağını düşünen adamla da bir dakika işiniz olmasın.
B planı diye bir şey yok iste. Tek plan var o da düzgün erkek seçimi. Aramızda var öyle tipler evet de niye gidip bu tiplerle çıkıyorsunuz, bir de bunlara kendinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Kimse kan geldi diye madalya takmayacak. Hatta bu zihniyette ise eril düzenli, tüm ev işlerinin sizin üzerine yıkıldığı, lafınızın kıymeti olmayan bir evlilikte yer alacaksınız. Lafınıza kıymet verecek adam kan man takmaz. Böyle şeylere inanmazB planı dediğiniz şey nedir?
Doğru diyorsunuz biliyorum ama buna değer veren erkekler hala aramızda biliyorsunuz siz de
Doğru diyorsunuz böyle hiç düşünmemiştim şu an okurken gözüm sulandıB planı diye bir şey yok iste. Tek plan var o da düzgün erkek seçimi. Aramızda var öyle tipler evet de niye gidip bu tiplerle çıkıyorsunuz, bir de bunlara kendinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Kimse kan geldi diye madalya takmayacak. Hatta bu zihniyette ise eril düzenli, tüm ev işlerinin sizin üzerine yıkıldığı, lafınızın kıymeti olmayan bir evlilikte yer alacaksınız. Lafınıza kıymet verecek adam kan man takmaz. Böyle şeylere inanmaz
Bilmiyorum doktordan cok korkuyorumNeden doktora gitmiyorsun ya da o kadar yazılmış sana ikna olmuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?