Zarar vermesinden korkuyorum

sonsuzluk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
82
0
36
İstanbul
Ayrıldığım erkek arkadaşım geri döndü dönmez olsaydı. Hiç yoktan kaybolmuştu Onunla bir sonumuz yoktu tehtitler falan iyice abarttı ,ayrıldığımıza inanmıyor. Bu işin içinden nasıl sıyrılıcam. Anlattım güzelce telde anlamıyor hala akıllı ol deyip duruyor. Yüz yüze gidip konuşmaya çekiniyorum çok sinirli bir yapısı var kızlar ama illa gel konuşalım diyor. Sizce gideyim mi??

Son düzenleme:
sakın gitme zarar verebilir diyosun sonuçta sen daha iyi tanıyorsun
hem ayrılmışsın ne diye gidiceksin
buluşalım deyince ümitlenicek sen sert çıkıp hayıt bitti deyince sinirlencek kendini kaybederse sana zarar verir
güvenemiyosan gitme

buluşalım deyince ümitlenicek sen sert çıkıp hayıt bitti deyince sinirlencek kendini kaybederse sana zarar verir
güvenemiyosan gitme

1 ez kıskançlıktan dövmüştü beni, zarar derken bunu kastettim . konuşacakmış neden böle olduğunu anlatacakmış yaptığım hataları falan.

güvenemiyosan gitme

bende katılıyorum arkadaşa hem bak bi kezde dövmüş. sebebi nolursa olsun kadına el kalkmaz! mantığına yatmayan ilişkiyi sürdürmiceksn arkadaşım yoksa çok üzülürsün:umursamaz:

Eger onunla bi gelecek görmüyorsan gitme
Onu sevdigin icinde gitme, tabi birakirken iyi simdi baskalari seni kapti, hemen yine ortaya cikti..
ben derimki güvenmiyorsan gitme ona
hem benim anlamadigim niye sevmedigin biriyle sözlenecen? illam birimi olacak hayatinda?

Eger onunla bi gelecek görmüyorsan gitme
Onu sevdigin icinde gitme, tabi birakirken iyi simdi baskalari seni kapti, hemen yine ortaya cikti..
ben derimki güvenmiyorsan gitme ona
hem benim anlamadigim niye sevmedigin biriyle sözlenecen? illam birimi olacak hayatinda?

Geleceğimiz yok. Aileler sorun. Ama sorunda orada başkasının varlığına inanmıyo ki. 10 Yıldır beni seviyo çok iyi biri karakterine güveniiyorum neden bu

anan değil baban değil nasıl olurda elin oğlu seni dövebilir kocan bile değil nasıl olurda dövmesine izin verirsin hangi sıfatla be
bu kadar da olmaz yani
bu ayrılma olayı benim başımada geldi inanmadı onu bıraktığıma kendi çapında söylndi durdu zamanla oda alıştı sakın gitme telefonda anlamayan birine yüzyüze ne yi nasıl anlatacaksın sen onu takma ilgilenmde ve ondan korkma ondan korktuğunu hissederse daha çok yüz bulur üstüne gelir

anan değil baban değil nasıl olurda elin oğlu seni dövebilir kocan bile değil nasıl olurda dövmesine izin verirsin hangi sıfatla be
bu kadar da olmaz yani
bu ayrılma olayı benim başımada geldi inanmadı onu bıraktığıma kendi çapında söylndi durdu zamanla oda alıştı sakın gitme telefonda anlamayan birine yüzyüze ne yi nasıl anlatacaksın sen onu takma ilgilenmde ve ondan korkma ondan korktuğunu hissederse daha çok yüz bulur üstüne gelir

Sanki ben gel döv dedim döverkende ne güzel dedim izinlik bir durum mu bu dövme ya. Gözü dönmüştü sonrasında kendi benden çok üzüldü ama hani o hale bile gelebildi siniri yüzünden bu yüzden korkuyorum diyorum. Haklısın dayağı kabullenen belki çok kişi var arkadaşlarım bile. Tekrarı olmasına izin verenler falan. korktuğumu belli etmemeye çalışıyorum ama korkum da şu ; küçük bir ildeyiz her an karşılaşabiliriz ve o zaman rezalet çıkarabilir. Ki söylediği bu

bencede kesinlikle gitme ... dayak olayı işin içine girdiyse asla gitme..ne demek canım kıskandı dövdü ...hiçbişey açıklayamaz dayak olayını..ayrıca sana bi tavsiyede bulunayım kesinlikle birisi sırf seni seviyor mantıklı diye onunlada evlenme..yani sırf bu yüzden evlenme..mutlu olamazsın..zamana bırak onu sev biraz dene..evliliğinde aşk ve sevgide olsun ....başka türlü katlanamazsın ..acele etme bence..

kesinlikle son bir kez görüşelim safsatalarına kanıp, yüzyüze görüşmeye gitme..
adam seni dövmüş,hertürlü zarar verebilir sana..
daha 25 gün olmuş ayrılalı,sen ona ben başkasıyla sözlenicem falan demişsen
hazmedemiyordur..
sözlenme durumunu biraz ertelemelisin bence..

kesinlikle son bir kez görüşelim safsatalarına kanıp, yüzyüze görüşmeye gitme..
adam seni dövmüş,hertürlü zarar verebilir sana..
daha 25 gün olmuş ayrılalı,sen ona ben başkasıyla sözlenicem falan demişsen
hazmedemiyordur..
sözlenme durumunu biraz ertelemelisin bence..

1,5 Yıllık bir ilişkiydi bizimkisi. Aslında evlenecektik onun problemleri vardı aşamadı bu zamana kadar ve aşamadığı gibi benim ailemde çocuklu olduğundan asla kabul etmeyecek durumdaydı. Sürekli ayrıl-barıştık zaten. Daha önceden inat uğruna gidip evlenicem kararı çok almıştım onada söylemiştim. Vazgeçip tekrar devam ettiğimizden dolayı bu kez gerçekten oluşuna inanmıyor. Hazmedemediği olay henüz sadece ayrılık. Onu sevmediğimi falan düşünüp deliriyor ve facede yorum yazanlara çıldırmış durumda. Konuşalım dedim ve herşeyi anlattım onunla artık olmayacağına inandığıma sorumsuz bir insan olduğunu ne olursa olsun onu artık asla istemediğimi geri dönüşü olmadığını,faceyi takmasının anlamsız olduğunu çünkü sözlenicek olduğumu açıkça güzelce anlattım . Onun bana dediği yüzyüze konuşalım ben neden bu duruma geldiğimizi yaptığın hataları sana anlatıcam hak vereceksin. Face deki yorumları sil akıllı ol. Yani anlaşıldığı üzre beraberiz hala sanıyor. söz olayına zaten 1 2 ay var daha

ailenin sözlerine kulak vermelisin..
iyi bir eş olsa, çocuğuyla eşi bırakmazdı onu..kimse iyi kocasını bırakmaz..

Ayrılalı 25 gün oldu ve sen başkasıyla mı sözleniyorsun? :bbo:

Bana sinirlenmesi normal gibi geldi...

Sakın yanına gitmeyin we muhatap olmayın . Sizi korkutmaya alışmış , hala dewam ediyor . Bence konuyu ailenizden birine söyleyin . Herşeyin bir çaresi mutlaka wardır . Lütfen tawiz wermeyin böylelerine :olmaz:

canım başta hatayı sen yapmışsın,ayrılalı 25 gün olmuş ki bu çok kısa bi süre hemen başkasıyla sözlenmişsin,sen sevgilini daha iyi tanırsın...madem bu kadar asabi,kıskanç biriydi keşke başka biriyle yeni bi hayat çizme fikrini biraz erteleseydin...10 yıl bekleyen 3-5 ay daha beklerdi...sende bu zaman zarfında eski sevgilini sinirlendrmeden,kızdırmadan daha sakince ayrılığa ikna ederdin...olayların bu aşamaya geleceğini az çok tahmin etmen lazımdı...
üstelik hala sevdiğini söylüyorsun...senin yanlış zamanlaman görüyorsunki sana,eski sevgiline ve ilerde de sözlüne çok pahalıya mal olacak...madem seviyordun keşke unutmayı bekleseydin....ve ondan sonra yeni birini soksaydın hayatına....sözlün olacak kişiyede zor,başkasını seven bi kızla sözlü olmak...

Gİtmemekde yarar var sonuçta bitmiş ilişkiniz üstünede şiddet olayı var böylelerinden hayır gelmez. Yok hala ısrar ediyorsa düğün davetiyesini yolla ki ne kaybettiğni görsün

canım başta hatayı sen yapmışsın,ayrılalı 25 gün olmuş ki bu çok kısa bi süre hemen başkasıyla sözlenmişsin,sen sevgilini daha iyi tanırsın...madem bu kadar asabi,kıskanç biriydi keşke başka biriyle yeni bi hayat çizme fikrini biraz erteleseydin...10 yıl bekleyen 3-5 ay daha beklerdi...sende bu zaman zarfında eski sevgilini sinirlendrmeden,kızdırmadan daha sakince ayrılığa ikna ederdin...olayların bu aşamaya geleceğini az çok tahmin etmen lazımdı...
üstelik hala sevdiğini söylüyorsun...senin yanlış zamanlaman görüyorsunki sana,eski sevgiline ve ilerde de sözlüne çok pahalıya mal olacak...madem seviyordun keşke unutmayı bekleseydin....ve ondan sonra yeni birini soksaydın hayatına....sözlün olacak kişiyede zor,başkasını seven bi kızla sözlü olmak...

Evet ama henüz sözlenmedim evlilik kararı aldık ve sözlenicem. Onu seviyordum ama ikimizde hep acı çektik hataları yalanları büyüktü , bu ilişki için nasıl çaba sarfettiğimi Allah biliyo ama yine ondan sebep bu durumdayız. Çok güzel telefonda konuşurken aniden teli kapattı ve hiç ulaşamadım 3 gün boyunca ne aramalarıma cvp verdi ne öldünmü endişelerimi görüp bir msj çekti ve başkasını arattığımda cvp verince bu son darbesi canıma yetti. Sözleneceğim kişiyle görüşüyoruz ama ona ısındım gerçekten ruhum aklım o kadar rahatki karakteri o kadar sağlamki şaşırdım ve ben onunla gerçekten bir hayat kurmak istiyorum. Ve buna engel olur çirkinlikler yapar diye korkuyorum nitekim öyle. Biten bişey yok ayrılık yok aklına sok diyip duruyor. Sözün kısası bu insan sözleneceğime bile inanmıyor ayrılığı hazmetmiyor ve ben hayatımdaki bu yeni insanla gerçekten huzurluyum ve ne yapacağımı şaşırdım

Akıllı ol mu diyo sana ? Peki o akıllı olduğundan mı sebepsiz yere kaybolmuş yerimseniben
Dağ başı değil burası kimse kimseyi zorla ve tehditlerle hayatında tutamaz..
Eğer çok ısrar etmeye başlarsa kuzenlerinden yada arkadaşlarından biriyle gidebilirsin görüşmeye..

Back
X