Zart Diyorsun Hiç Aldırmıyor Hop Diyorsun Dönüp Bakmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sihirlikutu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
246
47
28
Merhaba, kendini bir geri çeken işim var bahanelerine sığınan(bence bahane), bazen de hadi bana gel makarna yaparız gibi çok istekli teklifleri olan bir bey var. Amaç nedir anlayamadım?

Makarnaya davet ediyor ama kıymalı makarna dikkatinizi çekerim yalnız :) Bu bence bana değer verdiğini gösterir... Diğer davranışlarını yorumlayın pleaseeee

Yani belli değil m, seninle flört etmek sevgili olmak gezmek vb istemiyorum evime geleceksen gel demiş adam
Kıymalı makarna mı peynirli mi diye de sordu ama, fikirlerime önem vermiyor mu sizce de?

Makarnaya davet ediyor ama kıymalı makarna dikkatinizi çekerim yalnız :) Bu bence bana değer verdiğini gösterir... Diğer davranışlarını yorumlayın pleaseeee

Kıymanın kilosu kaç para olmuş bu yoruma artı 1

Hiç çekilecek tip değil bu. Arada takılırım, bağlanmam diyorsanız takılın ama duygusal beklentileriniz varsa çok üzülürsünüz.

Evime gel sevişelim demenin biraz kibar versiyonu yani. Hayır emek verip yemek yapayım sana falan da yok; makarna yapalım onu da sen yaparsın diyor. Bence sizin adamın ilgilenmesini istediğiniz yer kalbiniz ama adamın ilgilenmek istediği uzuv ve organlarınız farklı.

Benim uzvum yok ki, onun var. Sorun da burada başlıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…