- 26 Ağustos 2022
- 246
- 47
- 28
- Konu Sahibi Sihirlikutu
-
Makarnaya davet ediyor ama kıymalı makarna dikkatinizi çekerim yalnız :) Bu bence bana değer verdiğini gösterir... Diğer davranışlarını yorumlayın pleaseeeelibidosu arttığı zaman seni makarnaya davet ediyor.
düştüğü zaman kendini geri çekiyor.
makarnaya çağırıyor çünkü hüüüp diye içine çek beni demek istiyor yani.
bunun amacını anlamayacak ne var?
Kıymalı makarna mı peynirli mi diye de sordu ama, fikirlerime önem vermiyor mu sizce de?Yani belli değil m, seninle flört etmek sevgili olmak gezmek vb istemiyorum evime geleceksen gel demiş adam
Makarnaya davet ediyor ama kıymalı makarna dikkatinizi çekerim yalnız :) Bu bence bana değer verdiğini gösterir... Diğer davranışlarını yorumlayın pleaseeee
Hemen evlenmelisinizMakarnaya davet ediyor ama kıymalı makarna dikkatinizi çekerim yalnız :) Bu bence bana değer verdiğini gösterir... Diğer davranışlarını yorumlayın pleaseeee
Hayır ne trollü. Gerçekten bu mevzu kafamı kurcalıyor ne zamandır.
Evlense evleneceğim de ...Hemen evlenmelisinizbu arada basliga koptummm
Yok bu başkası ya. O da harika ilişkim olan adam. Neden herkes tek eşli mi?Eki Görüntüle 3214403
Harika giden,evlilik yolunda ilerlediğiniz erkek arkadaşınız bu adam mi?
Gittiğiniz yoldan onun haberi var mı?
Benim uzvum yok ki, onun var. Sorun da burada başlıyor...Evime gel sevişelim demenin biraz kibar versiyonu yani. Hayır emek verip yemek yapayım sana falan da yok; makarna yapalım onu da sen yaparsın diyor. Bence sizin adamın ilgilenmesini istediğiniz yer kalbiniz ama adamın ilgilenmek istediği uzuv ve organlarınız farklı.
Uzuv derken göğüslerinizi kastetmiştim. Organıda tahmin edersiniz artık.Benim uzvum yok ki, onun var. Sorun da burada başlıyor...
Göğüs uzuv değildir ki ama yaşa göre bazılarının huni gibi uzundur doğru buna bir şey diyemeyeceğimUzuv derken göğüslerinizi kastetmiştim. Organıda tahmin edersiniz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?