Ben çok net hatırlıyorum o olayı ve sanırım o kız hukuk okudu.Hiç şaşırmadım
Bundan yıllar önce Mardin de 28 kişinin tecavüz ettiği 12 yaşındaki kıza, bağırmamışsa rızası vardır dendi mahkemede, o zaman kimin sesi çıktı ? Teker teker beraat ettiler hatırlayan var mı? Evlatları korumaktan başka çare yok
13 Yaşındayken 28 Kişinin Tecavüzüne Uğradıktan Sonra Yeni Bir Kimlikle Hayata Dönen Mardinli N.Ç.’nin Hayallerine Kavuşmasının Hikâyesi
Ona bir hayat borcumuz var...onedio.com
Abla farkında mısın bilmiyorum ama artık o kadar sıradan geliyor ki.
Alışıyoruz sanki.
Yuhluyoruz, lanetler ediyoruz, beddua ediyoruz, belki linç ediyoruz. Ama alışıyoruz.
Haberler o kadar sık olmaya başladı ki. En acısı da alışmamız. Alışmamalıyız. Bu ülkenin böyle olmamalı ya, bu pis zihniyetlere caydırıcı cezalar gelmeli.
Evlatları değil dışarıdan babadan, abiden,kuzenden de korumalıyız.Hiç şaşırmadım
Bundan yıllar önce Mardin de 28 kişinin tecavüz ettiği 12 yaşındaki kıza, bağırmamışsa rızası vardır dendi mahkemede, o zaman kimin sesi çıktı ? Teker teker beraat ettiler hatırlayan var mı? Evlatları korumaktan başka çare yok
13 Yaşındayken 28 Kişinin Tecavüzüne Uğradıktan Sonra Yeni Bir Kimlikle Hayata Dönen Mardinli N.Ç.’nin Hayallerine Kavuşmasının Hikâyesi
Keşke kimlikleri ifşa olsa . Sırf böyle bir site olsa . Bizim kizlarimizin fotosunu çekip orda burda paylaşabiliyor herkes ama böyle bir site olsa eminim vatan haini ilan edilir iz ....netHiç şaşırmadım
Ben çok net hatırlıyorum o olayı ve sanırım o kız hukuk okudu.
Hayır o değilim ama eski bir üyeyim. Siteden uzaklaşmıştım yeniden döndüm, muhabbetimiz vardı yani o yüzden abla dedim. :)Önceden bir oliviya vardı burada yurt dışındaydı,yokse senmisin diye sorayım önce..
Artık ülke olarak o kadar kötü şeyleri yaşıyoruz ki herşeye kızıp lanet etmekten bir hal oluyoruz.
Bir kaç gün sonra tam bitti bazı şeyler derken bunun gibi adice olayları yine okuyoruz.
Bir kere o cezaların caydırıcı olması lazım ki,bu şerefsizlerin o ceza karşılığı olarak aklının bir köşesine bile gelmemesi lazım.
Çok şeyvar aslında da işte yazamıyorsun burada maalesef.
Bu adam cezaevine gönderildi.
Uzman çavuş serbest bırakıldı diye biliyorum.
20 gün alıkoyduğu iddia edilen küçük kız ise yoğunbakımda.
Hiç şaşırmadım
Evlatları değil dışarıdan babadan, abiden,kuzenden de korumalıyız.
Tehlikenin, sapık zihniyetin nereden geleceği bilinmiyor.
Çocuk istismarı hakkında Feyza Altun'un içler acısı bir yazısı vardı.
Baba, abi, amca.. Sonunda kız babadan hamile kalmıştı.
Oğlum aç pipini..Allah'ın belaları kimlere emanet bu ülke . Artık erkek çocuğu olanlara ezik yetiştirin korkak birar varlık olsunlar demek geliyor . Zira kendi kızları yasamadikca ki yasada ciddiye alacaklarını sanmıyorum çoğunun velihatlari için herşeye göz yumanlarla dolu ...
Benim fotoğrafım olmayan bir iş sitesine ne mesajlar geldi bir görseniz, daha gecenlerde çok güzel bir kız arkadaşıma DM den müstehcen bir erkek fotosu attıp engelledler kızı. Ben artık gerçekten korkuyorum bu ois zihniyetten.Ben bir kariyer sitesinde takılıyorum
Orada sadece adım yazıyor defne diyor soyad yas cinsiyet hiçbir şey yok
Profil fotosu da yok
Ve kariyer sitesi yani bildiğiniz sınavlarla ilgili paylaşım yeri
Orada bana ne Mesajlar geliyor bir bilseniz
Tanımıyoruz bu insanları ama varlar yani toplumda biz bu kişilerle yasıyoruz
Aynı toplu taşımayı kullanıyoruz aynı marketten alışveriş yapıyoruz gün içinde selam veriyoruz bekli de bu kadar sapık ile yasamak korkutuyor beni
Hayır o değilim ama eski bir üyeyim. Siteden uzaklaşmıştım yeniden döndüm, muhabbetimiz vardı yani o yüzden abla dedim. :)
O kadar haklısın ki, daha kötüsü asla olmaz diyoruz insanlar bu kadar adileşemez diyoruz çok geçmeden daha kötüsü ortaya çıkıyor.
Adamlar korkmuyor ya da gözü mü dönüyor bilmiyorum ama o gözünün döndüğü durumda dahi aklına o caydırıcı cezaların gelmesi, pisliğin orada bir durması lazım ama işte..
Keşke kimlikleri ifşa olsa . Sırf böyle bir site olsa . Bizim kizlarimizin fotosunu çekip orda burda paylaşabiliyor herkes ama böyle bir site olsa eminim vatan haini ilan edilir iz ....net
Çok kötü çok.Kardeşini Doğurmak diye bir kitap var, aklını oynatır insan neler neler var...
Kravat..Acaba omu diye yzmıştım,bazen bende hatırlyamıyorum bide nickler filan değişiyorya.
Şu bir gerçek artık,bu tip olaylara verilen yada iyi hal indirim alanları biliyoruz.
Formülü çok basit onlara göre,takım elbise giyip kravat takmak.
Bazen kızıyorum şu hırvatlara neden kravatı icat ettiler diye..
Çok kötü çok.
Bunlar hep aileden kaynaklanıyor.
Aile erkeği yüceltip kadını susturdukça bu olaylar yaşanıyor.
Oğlum aç pipini..
Kapat kızım bacaklarını..
Erkek evlat erkektir, soyun devamıdır..
Kız nasılsa gidecek, emanettir..
Zihniyetine son vermemiz gerekiyor, başka türlü asssla aşılamayacak.
Tabi bir yerde kadınları da eğitmek lazım.
Kızları söylediğinde "hayır o öyle birşey yapmaz" dememeliler, gerekirse babasından abisinden dahi korumalılar kız evlatlarını.
Kravat..
Bağırmadıysa kesin rızası var..
Bunlar ceza indirimi olmamalı ya. Daha caydırıcı daha iyi cezalar olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?