- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.528
- 548
- 27
Bu düzen degismedikce zor gibi artık ..endişelerinizde maalesef haklısınız. sırf bu sebepten, çocuğuma yetemem iyi aile olamam diye evliliği hiç istemedim. git gide artması da beni daha çok endişendiriyortez zamanda kurtulmamız dileğiyle
Canım ne gibi bir cezası olabilir ki insan öldürüp tecavüz ediyorlar ceza almadan çıkıyorlarArkadaşlar sorum havada kalır mı bilmiyorum ama tedirgin olduğum bir konu var
Daha yeni 15 20 dakika önce sokakta oynayan kız kardeşim ve arkadaşına adamın biri yaklaşarak "kızlar bir gelir misiniz?" gibi birşey söylemiş. Ben sokağa çıktım ama arayıp bulamadım. Acaba polise şikayet etme gibi bir durumum olabilir mi?
Ve diğer konu
Uzun zamandır korunmak için şok cihazı almak istiyordum. Acaba bunun bir yaptırımı var mı? Kullandığım taktirde ceza alabilir miyim? Ve bunu 14 yaşındaki kız kardeşime kullandırabilir miyim? Aynı şekilde biber gazı?
Kuzum ya diyecek birşey bulamıyorum gerçekten elim ayağım boşaldı sinirdenCanım ne gibi bir cezası olabilir ki insan öldürüp tecavüz ediyorlar ceza almadan çıkıyorlar
Etraf pislik dolu bencede en iyisi annene de bırakmasın . Nasıl korkmuştum ya nalet olsun böylelerine .Kuzum ya diyecek birşey bulamıyorum gerçekten elim ayağım boşaldı sinirden
Aşağı ev haliyle şortumla indim ki bir de bana desin bakalım diye ama kızlar koşup binaya kaçınca o da gitmiştir herhalde. Bir de her akşam dışarıda oynuyorlar anneme söyleyeceğim bir daha yollamasın
Artık bizi biz koruyacağız elektroşok biber spreyi ne olursa alacağım
Lütfen çocuklarınızı sokağa bırakmayın biz büyük diye bıraktık belki çağırdığında onlar gitseydi yarın haberlerde olacaklardı
Çok berbat bir dünya çok
Hiç kendi çocuklarını kardeşlerini düşünmüyor sapık ırz düşmanları ya. Resmen dünya yokuş aşağı freni patlamış kamyon gibi gidiyorEtraf pislik dolu bencede en iyisi annene de bırakmasın . Nasıl korkmuştum ya nalet olsun böylelerine .kafayı yedirtecekler bize en sonunda
Cocuklarim söz konusu olunca kimseye güvenim yok. Mahremiyet egitimi veriyoruz. Cinsel organlarin isimlerini dogru tanitiyouz. Istismara karsi elimizden geldigince tedbir aliyoruz. Gecen birileri ile bunun tartismasini yaptim. Niye öyle ögretiyormusum diye. Cünkü dünya benim istedigimden cok daha pis bir yer. Allah cocuklara, kadinlara ve hayvanlara, gücsüz savunmasiz olanlara el uzatanlari kahretsin!
Arkadaşlar sorum havada kalır mı bilmiyorum ama tedirgin olduğum bir konu var
Daha yeni 15 20 dakika önce sokakta oynayan kız kardeşim ve arkadaşına adamın biri yaklaşarak "kızlar bir gelir misiniz?" gibi birşey söylemiş. Ben sokağa çıktım ama arayıp bulamadım. Acaba polise şikayet etme gibi bir durumum olabilir mi?
Ve diğer konu
Uzun zamandır korunmak için şok cihazı almak istiyordum. Acaba bunun bir yaptırımı var mı? Kullandığım taktirde ceza alabilir miyim? Ve bunu 14 yaşındaki kız kardeşime kullandırabilir miyim? Aynı şekilde biber gazı?
Kalp pili gibi bir durumunda ölüme sebep olabiliyormuş. O yüzden korktum. Ama normalde bayıltıyormuş.Enistem polis ve kendine sopayla saldiran birine biber gazı sıktığı icin soruşturma yedi. Ben bibergazı bulunduruyordum bunu duyunca onun yerine minik deodorant tutuyorum cantamda. Şok cihazi daha tehlikeli saglikci arkadaslar daha iyi bilir ama kalp krizi falan gecirme ihtimali olabilirmi.
Kalp pili gibi bir durumunda ölüme sebep olabiliyormuş. O yüzden korktum. Ama normalde bayıltıyormuş.
Acaba sadece ses çıkartan korkutma amaçlı yapılan şok cihazları var mı?. Onlardan bakacağım.
Peki deodorantı ne yapıyorsunuz adamın yüzüne falan mı sıkacağız? Kadın olmak çok zor yahu.
Kız - erkek, açık-kapalı, çocuk - yaşlı, insan-hayvan fark etmiyor hatta nesne de olabilir yeterki cinsel organlarını sokacak delik olsun.
Cinsel dürtülerini gidersinler sonrası mühim değil kurban ölse ne hayatı kararmış kimin umurunda.
Onları öldürmek iyilik onlara iyilik öldürmeyeceksin işkence edeceksin tam kurtuldum diye düşünürken tekrar işkence yapacaksın.
İstanbul sözleşmesi dediğiniz gibi uygulanmalı.Oncelikle sunu duzeltmeliyiz,Allah belalarini vermeyecek ,Allahlarindan da bulmayacak ,devletten bulmaları gerekir belalarini.Devlet yasasiyla korumali kadınıni,çocuğunu hayvanıni,İstanbul sozlesmesini kaldırmaya calismamali mesela,yasaları en ağır şekilde olusturmali ve uygulamalı.Yoksa isimiz Allah a kaldıysa vah ki ne vah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?