Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülsüm sultancım madem kayınvalide iyi niyetli biri
ozaman karşısına alıp kızlarım bakın yuvanıza karışmak bana düşmez
ama oğllarımın ve sizlerin mutlu olmadıklarını görüyorum
bu soruna nokta koyalaım artıksorunlar benm yüzümdenmi benim niyetim bu bu bu..
şimdi sizde oturun düşünn bakın yuva kolay kurulmuyor boşuna huzursuzluk olmasın
heşey fani önemli olan saygı sevgi demesi gerekmezmiydii :sinifsinif:
hadi bunları yaptı diyelim
oğulları gelip dert yanarken dinlemesi de çok yanlış
onları sizler seçtiniz bu szin seçiminiz demesi gerekirdi
acaaba susup oturdumu yosam oğulları böle bi yerden girmişken
oda oğullarına damardan girip nasıl yorum yaptı
ayrıca hepimiz burda bu konuya yorum yazıyoruz konu sahibesi yok
madem yazılmayacaktı cvplar ne diye açıldı bu konu:uhm:
Yok o kadarda degil extremecim....oglum veya kizim bana gelip derdini anlatacak bende yok oglum dinleyemem diyecem...olucak ismi yahu...bir anne olarakda o kadardacik hakki olsun kadinin.....evlendiler diye derdinidemi anlatmasinlar annelerine...?
Konu sahibinin neler dedigni neler yaptigni bilemeyiz, burda yazilandan ibaret yorum yapabiliriz sadece.....gelinleri ne yapmis, kendinin niyeti nasil? bunlarin hicbirni bilemeyizki canim...
Ama bu sadece kardelen ablanin konusunda degil bu hayatin icinden topiginin tümünde böyle....
kardeş sorunum karı koca mutlulukları yok hep kavgalılılar ona üzülüyorum benim kayınvalide olarak beklentilerimi boşver evet karışmıyorum zaten karışırsam ara buluculuk edip barıştırarak karışıyorum maddi destek oluyorum falan oğluma altdan alması için telkinde bulunuyorum ilk beş yıl evlilikte olur diyorum ne dicem hiç bir anne baba olmadı boz demez bunu mu demek istiyorsunuz bende demem
valla kaynana olarak muhakkak bişey yapmıştır ki gelinleride ona tavır almışlardır benim kaynanamda bişey yapmadım diyor herkese ama bir bilseniz neler neler yaptı. ama yalanalrını iftiralarını ortaya çıkarttım hemde kendi ağzıyla söyledi ondan sonra eşimde annesine inanmadı.
anne var evlatlarını ayırmayan eşit davrnana gözlerinin içine bakan yavrum dediği zaman her yeri titreten.
ama birde anne varki evlatlarının arasına fitne fesat sokan, eşleriyle kavga etsinler diye evladını kışkırtan, kaynanasının acısını gelininden çıkartan, evladını ağlatan.
anne olmak doğurmak büyütmek beslemek değildir sadece. ben henüz anne değilim ama çok çocuk baktım. çocuğunuzla hangi yaşta olursa olsun arkadaş olmaya çalışın.
2.geline sunduğunuz imkanların aynısını 1.geline de sunduysanız zamanında o zaman vicdanen rahat olun..
Ama burdaki birçok gelin arkadaşımızın ortak şikayet noktalarından birisi de, eltime yaptıklarının yarısını bana yapmadılar ama o daha kıymetli oldu....şeklindedir.:)) Gelinlerin çoğu da bu şekilde düşünür:) Yoksa moda değişir tabii daha modern şeyler çıkar buna birşey diceklerini sanmam..
Siz gerçekten gelinlerinize iyi niyetle yaklaşıyorsanız, kaynanalık yapmıyorsanız, oğlunuzun artık başka bir hayatı olduğunu kabul edip saygı duyuyorsanız, o zaman rahat olun..
Neden sinir hastası oluyorsunuz? boşverin yaşamanıza bakın, ne dşünürlerse düşünsünler..
ben kaynanamı seviyorum
vallamı :ecrin_bebek: yemin et kıs mirmirmirmir