canim iki tane actigin icin arkadasimiz silmis konunu
tekrar yazabilirmisin real de falan bulunur mu hangi isimle aricaz peki ürünü :bbo:
canim sanirim bulunur..dm,rossmann reformhaus larda bulunuyor...
enginarsuyu: artischokensaft
isirgansuyu: brennesselsaft
patates: kartoffelsaft
domates: tomatensaft
bunlari alip evde kendin karistirsan daha ucuza geliyor...
hazir satilani 50 euro demistin canim onu nerde ve hangi isimle alabiliriz burda fisfisfis
Merhaba arkadaslar, ben bu karisimi tam 12 sene evel bio dükkanindan alip karisim yapmistim markasi kneipkur dandi o senede saglikli zayiflamak altinda fiyat indirimli satiliyordu ,valla hatirladigim kadari ya 79, yada 69 euraya almistim ama ml litrelik ölcüsüde vardi onla ölcüp karisimi sagliyordum yani bir bardak ama hangisinden nekadar :uhm:
deydimi diye sorarsaniz evet ama ben spor filan yapmadim herhalde ondan az vermistim devam etmemistim keseye zarardi, normal fiyat tam 89,90 euroydu.
Simdi bunu evdem yapmak baya cazip geldi sagol CÜCÜK cüm a.s.
canim sanirim bulunur..dm,rossmann reformhaus larda bulunuyor...
enginarsuyu: artischokensaft
isirgansuyu: brennesselsaft
patates: kartoffelsaft
domates: tomatensaft
bunlari alip evde kendin karistirsan daha ucuza geliyor...
canim iyi guzel diyorsunda bu saftlar bir nevi meyve suyu sekerli iceceklere girmiyor mu sonucta cauflarda bulabilirmiyiz yani caufland falan CADIARZU
iyi aksamlar arkadaslar ben de kölnde oturuyorum.muhakkak bakacagim yaz geliyor izin var tatil var fazlaiklar var insallah yardimci olur su halinde satiliyor yazmissiniz kac ltki bunlar yeterlimi sizce...sevgiyle ve dostca kalin...
cückcüm bugun basina cok olduk ama :asigim:
sen bize yarin yada simdi kullandigin yani aldigin markanin ismiyle beraber hatta ve hatta resimlerini bulabilirsen ekle bizde görsel olarak bi bakalim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?